[ mp3men @ 20.05.2007. 19:29 ] @

Znaci... Hitno mi trebaju Pijacni dani i mesta u okolini Novog Sad-a. Znate vec ono..subota to i to mesto pijacni dan,nedelja to i to mesto itd. Za neke vec znam Kisac cetvrtak pre podne.Kac sredom.....?jeli tako..?
Potrebne su mi te informacije jer zelim da prodajem robu po tim mestima.Cisto onako da pokusam narode jel sam tek poceo s tim poslom pijacarskim od pre mesec dana pa mi trebaju takva mala mesta za prodaju.
Hvala vam na svakom INFO.
A sad.... na vas je red. Da cujem(mislim procitam).....
[ Miroslav Jeftić @ 20.05.2007. 19:38 ] @
Ruma (35Km od NS-a), pijaca zvanično sredom i subotom, mada svaki dan ima nekog. Svakog 3. u mesecu vašar (ovo već ne bi smeo da propustiš ).
[ ton_majstor @ 20.05.2007. 21:47 ] @
Pa ima u crkvenom kalendaru (SPC) po danima i mestima, kad je kome koji dan pazarni, a kada su vašari (panađuri).

Pozdrav!
[ Black_eyed @ 21.05.2007. 07:50 ] @
Za Kac : Sreda, Subota (subota je udarni dan)
[ skinja @ 21.05.2007. 08:07 ] @
Obavezno Temerin(20 km od novog sada), poslednja subota u mesecu, VEELIKI vašar!
[ mp3men @ 21.05.2007. 10:56 ] @
Hvala Black_eyed,Miroslave i Skinja mnogo ste mi pomogli .Hm... Ruma mi je zanimljiva...Cini mi se nije losa pijaca pokusacu u Rumi.Svakog 3 u mesecu.
Idemo dalje odgovara mi i Kac.Subotom.(Ako budem imao gde "parkirati "tezgu)?
Za Temerin nisam znao da imaju vasar poslednje Subote u mesecu pokusacu i tu.. nije daleko.
Da li jos neko zna koju pijacu u krugu (ajd' tako da kazem) oko NS-a od nekih 40-ak KM?
Dalje jos neka....
[ Abstract @ 21.05.2007. 11:04 ] @
Imash u Backoj Palanci pijacu sredom i subotom, to ti je 40ak km od NSa.