[ maksabj @ 03.06.2007. 14:10 ] @
Imam veliki problem koji i pored svog truda ne mogu da resim sam. Idem na put u Grcku, kolima (prvi put) Golf 1.6 D, 85. godiste i zanima me da li u Grckoj ima D2, kako ga kod nas prodaju.U casopisu SAT su probali da odgovore na ovo pitanje, ali su me samo jos vise zbunili. I sta raditi ako ga nema? Sta sipati, da li dodavati ulje i koje? Svi mi kazu da bi cist dizel napravio problem na starom (kakav je moj) motoru. Drugo pitanje da li i u Makedoniji i u Grckoj mora da se vozi danju sa oborenim svetlom? Trece je: Posto se vozi nocu, zeleo sam da pojacam svetla jacim halogenkama, takozvanim ksenonkama jacine 100/90W (H4).Znam da su potrebni releji i to nije problem, vec su mi rekli da su ta svetla u inostranstvu zabranjena jer rasipaju svetlo i zaslepljuju vozace.Da li je to istina? Mislim da li su zabranjena? Kako to nasigurno mogu da saznam ili da li to neko sigurno zna? Ili ih staviti pa otici na vanredni tehnicke, pa videti sta ce oni reci. Mozete mi pomoci i ako mi kazete gde sve ove informacije mogu dobiti. Hvala unapred !!! |