[ atinna @ 07.06.2007. 22:08 ] @
Danas sam umesto obicne tepsije, kupila ovu.
Moze da se koristi na temeperaturi do 230 stepeni. Ono sto se pece uopste ne treba da se podmazuje i nista se ne lepi.
Savitljivo, gumeno...-i to je ono sto me sad kopka. Koliko je zdravo/nezdravo jelo koje je pripremljeno u ovakvoj "posudi"?
Da li je zdravije peci u ovome ili u posudi od teflona?


http://media.redcatsusa.com/is...chen/mm/1893_55924_mm_0433.jpg


edit: dimenzije slike su velike



[Ovu poruku je menjao momsab dana 07.06.2007. u 23:33 GMT+1]
[ bakara @ 07.06.2007. 22:19 ] @
Mislim da je u pitanju bas jedna vrsta teflona.
Teflon nije stetan, osim kada se zagrebe.
[ lancia88 @ 12.06.2007. 05:55 ] @
Pozdrav,

tesko je zaboraviti paniku iz sedamdesetih gde je teflon proglasavan kanceroznim pa ga se Zapad resavao na brzinu. Retka prilika da se za male novce dobije "komad Zapada" kod nas..... a kada bi se tog "komada" dokopale, domacice bi se svojski trudile da vec kod prvog, ili cak pre prvog koristenja, skinu onu "cudnu masnocu" po tiganju i uredno ostave teflonski tiganj bez teflona.....