[ insurance @ 10.06.2007. 13:36 ] @
Evo jednog bloga sa šalama godine http://glupko.bloger.hr/. Što je još luđe priče su istinite |
[ insurance @ 10.06.2007. 13:36 ] @
[ Spavac_na_Chatu @ 15.06.2007. 01:22 ] @
istinito k**** moj
Citat: Tinejdžerka Mara našla momka i prvi put se poljubila. Budući da nije imala iskustva takve prirode povjeri se sestri Kati. Mara: Mene je sinoć momak poljubio pa me zanima da li mogu ostati trudna? Kata: za boga miloga naravno da možeš. Jednom sam ja čula da je Janja Stipanova tako zatrudnila. E secem kitu ako nadjete tinejdzerku koja misli ovako!!! Citat: Pošla raja u grad i pozvala Bobija inače jako stidljivog momka, koji nema običaja u grad izlaziti. Naručiše svi Bavariju pa naruči i Bobi koji inače ne pije. Popi Bobi 15 piva i prituži mu se pa ode u WC. Prošlo puno vremena, a bobija nema. Zabrinula se ekipa za Bobija, da mu nije nešto bilo. Kad u to izlazi Bobi iz WC sa četkom za čišćenje wc školjke i poče se sa njom češljati... Ako je popio 15 piva prvi put ja secem kitu! :D Citat: Radili radnici garažu kod Tarze. Nestalo vode pa radnici stali da odmore. Poslao Tarzo svog malog po piće radnicima jer nema vode. Vraća se mali iz prodavnice i nosi kutiju cedevite ... Ma koliki retard moras biti da ovo uradis??!! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|