[ markalauskas @ 21.06.2007. 14:48 ] @
Treba mi mala pomoc oko kupovine bele tehnike. Procitao sam vecinu tema vezanih za svaki pojedinacan proizvod, ali dosta toga mi je ostalo nejasno. Potrebne su mi sledece stvari: Frizider - razmisljam da uzmem neki lg - no frost (oko 200l+100l bi bio idealan). ~500e Sporet - uglavnom sam vidjao gorenje, pozeljna ravna ploca gore i neka uza varijanta zbog ustede prostora, rerna standardna ~500e aspirator - isto gorenje, 60cm, protok vazduha 450m3/l, 9.000din sto jednostavnija varijanta ves masina- procitao sam ovde za lg 14380 da je ok. odgovara mi 7kg i 1400 obrtaja, ne znam cenu i ne mogu da pronadjem na netu!?!?!? ~400e susilica - s obzirom da je ves masina 7 kg trebala bi mi odgovarajuca. Ili da uzmem ves masinu sa 6kg i manje obrtaja, posto ionako uzimam susilicu. ~300e bojler - 150l. Nemam pojma, nigde na netu nisam uspeo da nadjem cene. bojler mali - za kuhinjicu mikrotalasna - cuo sam da je neki lg sa grilom od 4.500din najbolja varijanta usisivac - treba mi neki manji, a jaci ako ima takav. do 100 e. plazma/lcd - uglavnom za filmove i eventualno PS. sta preporucujete? jel ima neka best buy varijanta? stolarija - trebao bi mi solar po preporuci koji moze da mi odradi kuhinu po meri, verovatno i jos po nesto. Otvoren sam za sve izmene, predloge, pojedinacni ili grupni predlozi su podjednako dobrodosli. ako neko ima neku dobru "varijantu" (popust) moze i na pp. |