[ MilosBGRD1969 @ 23.06.2007. 15:50 ] @

Posto radim od kuce smatram da i ovo pitanje moze da se nadje ovde.

Naime, uglavnom radim nocu, moram da otvorim prozor (nikako da skupim pare za klimu, imam malo dete i uvek je nesto drugo vaznije) da bih se koliko - toliko rashladio pa mi treba samolepljiva mreza za komarce.

Treba mi bas samolepljiva jer one odlicno dihtuju, za Novu Godinu sam je skinuo i bacio jer sam kitio borica koji je napolju (oktitio sam jednu granu) i sada ne mogu nigde da ih nadjem, radnje gde ih je nekada bilo sada ih nemaju.

Dakle, samolepiljiva mreza za komarce, ja sam u Beogradu pa ako neko zna radnju gde ovo ima da se kupi moze da odgovori ovde ili da posalje privatnu poruku ili na [email protected]

Smatram da i ovo spada u egronomiju jer ja u toj sobi radim za racnarom, nadam se da ce moderatori imati razumevanja, svaku noc prskam sprejom za komarce, otrovacu se.

Veliki pozdrav sjajnoj ekipi ES-a !
[ Backy @ 24.06.2007. 09:48 ] @
ja ti savetujem da kupiš onu što se izlepi čičak traka po okviru, pa se na nju kači mreža... da bi mogao da je vratiš posle nove godine ;)
[ MilosBGRD1969 @ 24.06.2007. 14:26 ] @
Citat:
Backy: ja ti savetujem da kupiš onu što se izlepi čičak traka po okviru, pa se na nju kači mreža... da bi mogao da je vratiš posle nove godine ;)

Da, bas tako sam uradio, odlicno je ispalo.

Hvala!

Srdacan pozdrav,
Milos Jakovljevic
[ tetreb5 @ 24.06.2007. 16:18 ] @
Mozes li mi poslati na pm gde si kupio i kolika je cena please ?
[ Lalemajstormoler @ 28.06.2007. 02:47 ] @
Mozes li mi poslati na pm gde si kupio i kolika je cena please ?