[ mp3men @ 27.06.2007. 12:11 ] @
Nadam se da ce vam se ovo svideti.
Naletio sam u jednom casopisu o ovom.
Mislim da je zaista super stvar(mislim ideja) i nadam se da ce zaziveti.Malo promene godi svima zar ne?
Da ne duzim evo o cemu je rec:

Softverska kompanija „SpejsTajm" razvija tehnologiju koja omogućava surfovanje internetom u tri dimenzije. Ideja je prilično jednostavna - umesto klasičnog 2D surfovanja, kojim se između različitih stranica prebacujemo kroz prozore internet pretraživača ili tabove, „spejs-tajm" softver veb stranice sortira u sličice nalik na strip-table, a klikom na njih dobija njihov 3D prikaz.
Jedna od najvećih prednosti „spejs-tajm" softvera jeste mogućnost grupisanja sličnih rezultata pretraga. Na primer, posle pretraživanja onlajn aukcijske kuće „iBej", softver će rezultate grupisati prema sličnosti. Rezultate pretraživanja moguće je pregledati pomoću njihovih slika koje softver takođe prikazuje u 3D okruženju.
Ovaj sistem nije baš najzgodniji kad imate otvorenu samo jednu stranicu, ali ako nekom pretragom dobijete više rezultata, 3D prebacivanje između prozora prilično je praktično, a i izgleda vrlo kul.

Minimum PC Configuration:

Operating System: Windows 2000, Windows XP or Vista
System Memory (RAM): 512MB
Graphics Adapter: 128MB plus 3D Capable
CPU: Pentium 4 2.4GHz or AMD 2400xp+
Screen Resolution: 1280 x 1024
Color: 32-Bit True Color
Network Speed: 768 Kbits/sec

prosetajte do ove adrese: http://www.spacetime.com

PS.kod mene funkcionise O.K. iako imam 256MB.Ako ste znali za ovo nek modsi brisu temu.
[ izida @ 27.06.2007. 15:22 ] @
mislim da je VISTA uradjena nesto ovako slicno,mislim na ove prozocice...