[ jakalazu @ 02.07.2007. 20:08 ] @
Od skoro sam prešao u novi stan i imam problem u kupatilu.Kad god pustimo vodu u kadi ili lavabou počne da nas zaplahnjuje smrad iz kanalizacije.Mozda ima neke veze to što smo na predposlednjem spratu.Kad smo se uselili uradio sam nov vodovod i kanalizaciju tako da su sifoni ok.Jel neko ima iskustva s ovakvim problemom ili se razume u ovaj problem, i ima li načina da se reši ?
[ jablan @ 02.07.2007. 20:24 ] @
Proveri slivnik na podu da li ima dovoljno vode i da li je plastična kapa uronjena cela.
[ Horvat I @ 02.07.2007. 21:04 ] @
proveri jos i prikljucak vesmasine
[ jakalazu @ 02.07.2007. 21:06 ] @
Proverio sam slivnik.....nema nikakve kape ni vode....samo rupa ?!
[ bakara @ 02.07.2007. 21:45 ] @
Onda defintivno smrdi iz slivnika, nabavi poklopac i sipaj vode preko...
[ HoT_Steppa @ 03.07.2007. 07:32 ] @
Povremeno pustaj vodu iz lavaboa i kade, to ti je jedino resenje. To se javlja samo u toplom periodu.
[ jakalazu @ 03.07.2007. 08:10 ] @
Hvala Vam ljudi na odgovorima,danas idem do radnje da kupim ,,kapu,, za slivnik.......javiću vam da li sam rešio problem.
[ barcode @ 03.07.2007. 14:02 ] @
E, da, tako je i kod mene bilo, slivnik na podu projektovan nekako glupavo pa voda ne pokriva u stvari rupu kroz koju otice voda. resenje je bilo nova resetka koja ima plasticni konus koji se uranja u vodu. Od tada ne smrdi...
[ jakalazu @ 07.07.2007. 22:40 ] @
Evo da vam javim šta sam uradio....snimio sam po radnjama kako izgledaju slivnici sa ,,kapama,,....pa kako je moj slivnik u stvari samo rupa, zabo sam u njega parče cevke i onda na nju stavio kapu od nekog slivnika ,,pešterca,,( valjda je to po proizvođaču ) koji sam kupio.Sad imam u slivniku i vodu i kapu.....a smrada više nema....za sad....da ne ureknem.Hvala vam svima još jednom....pozdrav!