[ mmx2x @ 01.08.2003. 21:10 ] @
ovo je komentar rejectu i iNCUBUsu koji zive verovatno u nekom drugom svetu ili su totalno nezreli da daju ikakve komentare u vezi igre. ex.arena software nema nikakve veze sa EA sportom i pokusajem da se napravi fudbalski menadzer za njih. Kvalitet igre koju sam ja napravio u svakom slucaju ne odgovara EA. Igru sam sam pravio (kao i prethodna 3 dela). Poredjenje sa CM4 ne treba da postoji. Ali zasto igru niste poredili sa samo manje poznatijim kompanijama koje proizvode igre a ne sa gigantima kao sto je EA. recimo INFOGRAMES, ANCO ili UBI SOFT poznate Francuske tj Engleske softverske kompanije. Imam world manager koji po mnogima koji su testirali obe igre cak i zaostaje za FM4 (osim po obilju podataka). Zasto porediti novi Jugo sa Mercedesom, poredite ga sa novom Daciom ili Ladom. Da li je bolje uloziti 50$ na pravljenje manje kvalitetne igre i zaraditi 100$ nego uloziti 5000$ i zaraditi 4000$ tj biti u gubitku (u slucaju da strana firma ne prihvati projekat). Isplativost na prvom mestu. FM4, doduse sa ispravkama tj dosta testiranja, je sasvim zrela za domace trziste sto sam i potvrdio pre legalizacije prodajom igre koja je bila skuplja 3 puta od piratskih cdova (CM4 ili PremierManager na autopijaci).A sto se tice bmp slicica mogao sam i da reimenujem u *.znj (premier) ili da koristim API da zove sa jedne slike vise njih (civilisation, worldmanager) pa da reject bude zadovoljan. graficki dizajn po misljenju mnogih je veoma dopadljiv. Banker internet je sponzor ove igre i ceo projekat im se veoma dopao. takodje i svi cd klubovi u kojima se prodavala ova igra pre legalizacije. igru su narucivali i iz Hrvatske. Ima dobar dizajn i laka je za upotrebu (users friendly) su dva glavna komentara koja sam cuo u vezi nje (u mnostvu dobijenih mailova). nema potrebe za dodatnim engineom ako sve ovo zavrsava posao tj radi bez problema. vazno je sta krajnji korisnik misli i kako upotrebljava stvar. BYE |