[ Prime8 @ 14.08.2003. 10:48 ] @
Sanjate li vi ljudi da ste ponekad u kompijuteru da ste prokleti elektron ili da radite nestho stho nikada niste ni videli ili slichno.....

[Ovu poruku je menjao Prime8 dana 15.08.2003. u 14:52 GMT]
[ BeastMaster @ 14.08.2003. 11:14 ] @
Nope i iskreno se nadam da nikad neću imati takve snove
[ mladenovicz @ 14.08.2003. 11:20 ] @
[ dr ZiDoo @ 14.08.2003. 12:12 ] @
Kakv trip, previše radiš, nađi neko žensko i idi malo u prirodu, idi kampuj na zlatibor.
[ CONFIQ @ 14.08.2003. 12:18 ] @
meni se dešava obično kad ostanem do 6 ujutru pisajući nešto :Z

A obično dobijem neku ideju posle takvog sna :Đ

~Say.. I'm freak...
[ MoHicAn @ 14.08.2003. 12:21 ] @
Ja sam jednom kad sam celu noc bio u igraoni i posle toga krenuo na posao i stojim u autobusu a ono bus strejfuje a ja gadjam iz njega ljude railom .... zloooo
[ B o j a n @ 14.08.2003. 12:23 ] @
neeeeeeeee, ali znam humanoide koji imaju to :PpPpPPPPPpPpPP

stvarno zlo i naopako l;)
[ Miroslav Strugarevic @ 14.08.2003. 13:06 ] @
Nope..
[ TiXo @ 14.08.2003. 13:53 ] @
do sada samo jedan jedini put. pred ocima mi je letelo beskonacno "ls -l" (ili dir za one druge) ali tad sam provodio pred racunarom dane i dane spremajuci ispit iz programiranja, a to je bila noc pred ispit :)))

[ drdrksa @ 14.08.2003. 14:02 ] @
Jesi ga bar polozio?
[ manca @ 14.08.2003. 14:39 ] @
nesam
[ impaque @ 14.08.2003. 14:44 ] @
Isto, u vreme q1, posle 5-6 sati igranja, legnem i sanjam neke paranoje, pucam u ljude.. Zlo i naopako.

Jednom me je ortak nazvao telefonom i probudio, a ja krenuo onako bunovan da mu pričam kako moram da uplatim vreme za napajanje, on zblanuto: "šta?!", a ja počeo da mu objašnjavam, znaš, atx, napajanje nazad, e pa, toliko i toliko vati sam potrošio, moram da uplatim..%$#! Kad sam skapirao šta pričam.. Smeh ;))

Sanjao sam još brdo "IT" gluposti, ali ne mogu da se setim trenutno ;((
[ TiXo @ 14.08.2003. 15:18 ] @
Citat:
drdrksa:
Jesi ga bar polozio? :)

da.
[ Shadowed @ 14.08.2003. 15:45 ] @
Citat:
Prime8:
Sanjate li vi ljudi da ste ponekad u kompijuteru da ste prokleti elektron ili da radite nestho stho nikada niste ni videli ili slichno.....

Paa... ne bas tako nesto ali mi se desava recimo da poistovecujem stveri iz stvarnosti i one na racunaru u (polu)snu. Na primer razmisljam o razgovoru sa nekim i zaspim, nastavim da sanjam o istom razgovoru i onda kad neko nesto kaze ja osecam potrebu da kliknem OK da bih potvrdio da se slazem... ili vec tako nesto slicno. Tesko je objasniti jer su vise u pitanju osecaji. Mada nije to tako cesto...
[ random @ 14.08.2003. 16:56 ] @
Imao sam jednom ili dvaput snove gde sam se vrteo u petljama i algoritmima (jednom sam sanjao Python, a ne znam zašto, nikad nisam programirao u Pythonu). Jednom sam sanjao da radim u Redmondu za Microsoft pod pretnjom biča i da se znojim nad tastaturom jer Windows XP mora da bude završen na vreme (majke mi). Probudio sam se u hladnom znoju. Ne znam otkud mi takav san.
[ TiXo @ 14.08.2003. 18:22 ] @
OK, tema moze da se zakljuca ovo je nemoguce prevazici :))))
[ bags @ 14.08.2003. 19:49 ] @
Ja sam jedno vreme živeo sa fifom 2002. I često sam sanjao neke uigrane šeme za go.
Isto tako nekad kad zatvorim oči sve mi budu golovi i slavlja igrača pred očima.
Ali najluđe mi je bilo kad sam jedno popodne igrao s kamerom u prvom licu.Joj brzina.
elem sanjam ja to isto veče sve isto kao igra samo što sam ja u prvom licu.
A najluđe je je bilo što je sve oko mene animirano a samo ja realan.
Nesto kao zeka Rodžer samo obrnuto.

Od tada igram samo "spore " igre.

[ VRider @ 14.08.2003. 20:34 ] @
Kad god dodjem sa posla posle 2 ujutro imam nocne more. Iskacu mi errori kao ludi, pa plavi ekran, pa neophodan reset, pa sve ispocetka.
Cesto mi pred ocima ide ksirtet, a nekad i kmines.
[ Gill_Bates @ 14.08.2003. 20:36 ] @

ČOVEČE, kako je Vama dobro, daj recite koju drogu uzimate da i ja to probam!?

[ VRider @ 14.08.2003. 20:38 ] @
Citat:
da li imate cudne "kompijuterske" snove?

Ovo sam tek sad provalio!
[ darkofdoom83 @ 14.08.2003. 21:47 ] @
Nisam nikad imao ovakve snove,a nadam se da necu nikad ni imati.Nisam neki
freak da sanjam take stvari joj
[ IvanR @ 14.08.2003. 22:50 ] @
Sanjam i ja takve snove vezano za comp ali iskljucivo kad radim DOSTA na racunaru u toku dana,inace ovako ne ...
[ Miroslav Strugarevic @ 14.08.2003. 22:58 ] @
Citat:
darkofdoom83:
Nisam nikad imao ovakve snove,a nadam se da necu nikad ni imati.Nisam neki
freak da sanjam take stvari joj

Ja jesam "zavisnik".. Ali takvih snova nemam :)
[ L I L I T @ 15.08.2003. 00:34 ] @
ehhehe što se tiče čudnih "kompijuteraških" snova ...
naiđu povremeno ... zavisi koliko me nešto 'smara' na javi ;)

recimo .... ako i naiđu uglavnom su konzol-only ...
samo je jedan jedini za sada bio u X okruženju ... ili kako već da kažem u boji ...
sanjajući Bila Gejtsa ... kao je otkupio celo reon oko trga ... i naravno sve živo kompijuterizovao... bio je to mala cyber oaza ... tj za jednog geek-a skoro savršeno mesto , i kao radnja se dešavala u nekoj ultra budućnosti...ma sick ;)

kao što je već ovde neko napomeuo,mogu biti jako inspirativni, tako sam jednom ustala budna s rešenjem nekog tada aktuelnog problema ... zanimljivo ...

- a to što neko kaže kao batali komp malo..posveti se ribi i slično ... manje ćeš da sanjaš

.... pa ja najbolje sanjam kad je tu lepša polovina pored mene ;)))))))))))

[ MaLa_GaRaVa @ 15.08.2003. 01:23 ] @
DA puno puta mi se to desavalo da kada do ujutru ostanem uz komp. Ja se i nerado odvajam od njega. Ali se na vreme skupim i vidim da je sve to samo jedan nerealan svet i vratim se u surovu realnost...
[ S_Kid @ 15.08.2003. 03:11 ] @
Meni se desava redovno da posle dugog igranja minesweepera pre nego sto zaspim u glavi nastavim da ga igram. To mi se desavalo i sa Snood-om isto posle par sati gledanja u to, jednostavno nastavim sa igrom sve normalno samo sto je sve u glavi :) Ne znam dal sam nekad tako zavrsio partiju :)

A da sam bas sanjao, jesam jednom Diabla II, to sam ljustio kao nezdrav, i dan danas mu se vracam :)
[ tomdam @ 15.08.2003. 03:48 ] @
Ja posle par sati cuvenog "lines"-a u krevetu obavezno razmisljam o tome da li da slazem crvene kuglice po dijagonali ili svetlo plave po vertikali.... to mi taman dobro dodje pred san u kome se lines pretvara u nesto tipa "cube", gde svaka pogresna kugla moze da te kosta zivota..... :)
[ srki @ 15.08.2003. 05:33 ] @
Ja nisam imao kompjuterske snove ali sam u normalnim snovima sanjao kako se krecem iseckano posle ogromnog konzumiranja igre Eye of the beholder.

Znaci recimo vozim kola, bicikl ili trcim i u svakom frejmu preskocim 2 metra a ne krecem se kontinuirano.
[ Shadowed @ 15.08.2003. 09:23 ] @
Pored onog sto sam vec rekao i meni se desavaju takvi slucajevi posle pretaranog rada na jednom problemu ili u jednom programu (igri) sto je inace sasvim normalno i desava se (skoro) svima i nevezano za racunare. Tad obicno ne mogu potpuno da zaspim nego osciliram oko granice izmedju sna i budnog stanja.
[ boom @ 15.08.2003. 11:08 ] @
dosta puta sam igrao q2 i q3 u snovima ... cak ponekad i 1na1 protiv nekog koga znam ... u fazonu mi smo normalni ljudi ali ubaceni u quake ... i krecemo se kao i igrac u quaketu sve sa skokovima itd ... ma boles' ...... a tetris kad legnem da spavam je neizbezan :)). Ume da opusti i zaspis odma.
[ caiser @ 15.08.2003. 12:07 ] @
Ja sam par puta sanjao kako se SSH-ujem na neki server. :)))

Inace, primetio sam da su ovi *unix-asi toliko optereceni Bilijem da ga cak i sanjaju. :ppppp
[ random @ 15.08.2003. 14:15 ] @
Citat:
srki:
Ja nisam imao kompjuterske snove ali sam u normalnim snovima sanjao kako se krecem iseckano posle ogromnog konzumiranja igre Eye of the beholder.

Znaci recimo vozim kola, bicikl ili trcim i u svakom frejmu preskocim 2 metra a ne krecem se kontinuirano.

Auh, joj. EOB. Mladost izgubih zbog te igre. Sanjao sam je kako da nisam.

Visions of death and destruction plague your sleep. You are unable to rest here.
[ srki @ 15.08.2003. 14:31 ] @
Citat:
random:
Auh, joj. EOB. Mladost izgubih zbog te igre.

I ja isto!!!

U drugom delu sam se dva dana patio da pobijem neke zombije koji dolaze dok na kraju nisam provalio da se oni beskonacno pojavljuju i da treba da ides brzo pored njih da bi uzeo neki skrol ili tako nesto...mada da sam to odmah provalio ne bih posle imao sanse da predjem igricu jer sam ipak tu skupio dosta iskustva i level mi se popeo za nekoliko nivoa. A ubijao sam ih tako sto sam ih namamljivao na neku zamku koja izbacuje fireball kada stanes na neku kocku pa su onda ti fireball-ovi u stvari unistavali te zombije (ili kosture)...

Citat:
Visions of death and destruction plague your sleep. You are unable to rest here.

Jao da!!! :-)))))

Ma najbolji FRP. Ima odlicnih logickih zagonetki a nije samo ides i mlatis se i bacas magije...Tada je ipak bila bitnija ideja jer nije moglo da se pravi 3d fancy grafika kao sada...

Trebalo je da dozivite taj trip kako se krecete iseckano gde god da idete...
[ Prime8 @ 15.08.2003. 15:51 ] @
moji naludludji san je u vreme doom-a kada sam sanjao kako jurim one monstrume motornom testerom.... uzas, krv, organi
[ Dejan Lozanovic @ 15.08.2003. 19:26 ] @
Meni se to desavalo isto kao klincu dok sam igrao elite :)) sanajo sam da mlatim thargoide.

U poslednje vreme kada mnogo zaglavim programirajuci, desava mi se da sanjam kako nastavljam da programiram tamo gde sam stao i par puta mi se desilo da u snu resim problem oko kojeg sam razmisljao ceo dan i ujutro kada se probudim imam resenje :))), freaky, I know :)
[ Koljenovic @ 16.08.2003. 17:32 ] @
Ja ima citav niz takvih snova, bas prije dva tri dana sam sanjao da se linux i windows medjusobno napadaju (sami od sebe) i da svi ti napadi idu preko mene (ja sam server u recenici ), i na kraju sam se "polu"probudio i mislio da nemogu vise da izdrzim u posteljini jer nije bilo dovoljno "prostora" za mene (ovo je vjerovatno posljedica nedavnog "polu"prelaska na linux)... A algoritme sam sanjao mnogo puta... bilo je tu i igrica, jednom se sjecam Hitmana i Warcrafta...
[ brcha @ 19.08.2003. 00:08 ] @
Secam se da smo jedared u Petnici igrali ceo seminar Quake (1). Tada nismo samo sanjali Quake vec smo ga imali pred ocima u svakoj prilici kad nam racunar nije bio pri ruci (a i na racunarima smo uglavnom gledali Quake) To je bila prava ludnica. Predavaci nisu dosli i mi, sta cemo, morali smo da kvarimo oci i ubijamo se

A sto se tice sanjanja, kada sam spremao ispit iz Telekomunikacija, noc pred ispit legnem ja da spavam negde oko 2am i kako zatvorim oci pred ocima mi raznorazne lude seme, filtri propusnici niskih ucestanosti (iliti lowpass), furijeove transformacije, jednacine i taaakoooo.... Jedva sam zaspao...
[ Mihail Miklaševskij @ 19.08.2003. 15:51 ] @
U mojim snovima još uvek piše

PRESS PLAY ON TYPE
[ Deep|Blue @ 16.09.2003. 23:54 ] @
Ma OK racunari u snovima ponekad nisu losi, pogotovo kad se 10 sati mlatis nekim kodom, al da li ste probali da nakon visesatnog i visednevnog igranja Carmagedona usred belog dana sednete u kola i vozite po gradu.
E to su tripovi ...
[ TiXo @ 17.09.2003. 00:06 ] @
potpuno te razumem, baš ovih dana vozim Carmageddon :)

nemam priliku da vozim kola u bg, ali dovoljno je da izadjem na ulicu odmah posle igre i da ima *čudne* ideje vezane za kola koja se približavaju iz daljine :))
[ LordVader @ 18.09.2003. 08:54 ] @
Ja kada igram countera, pa kada zavrsim i izadjem u grad, stalno gledam po krovovima kuca nako refleksno... isto je i sa medal of honor kad neko izadje iza coska 100 metara ispred mene ja se malo trznem i skontam da nemam pusku i metke. =)
[ Deep|Blue @ 19.09.2003. 00:39 ] @
Citat:
LordVader:
Ja kada igram countera, pa kada zavrsim i izadjem u grad, stalno gledam po krovovima kuca nako refleksno... isto je i sa medal of honor kad neko izadje iza coska 100 metara ispred mene ja se malo trznem i skontam da nemam pusku i metke. =)

jos kad bi nam to dali, gde bi nam bio kraj
[ DownBload @ 19.09.2003. 12:40 ] @
"Dunno, I dream in perl sometimes"
- Larry Wall

Ponekad, ali onda se sjetim da sam jos za tipkovnicom i da to nije san nego psihodelija izazvana neprekidnim buljenjem u monitor :-).

[ @ 25.09.2003. 20:42 ] @
Uuuu ***ote ljudi........pa vi ste svi ludi!!!!!!
[ Verdana @ 26.09.2003. 06:53 ] @
Desavalo mi se par puta kad pisem neki program ceo dan da posle sanjam taj kod i jednom sam cak i slozila algoritam dok sam spavala, pa sam ujutru lakse zavrsila. Jednom sam instalirala dosta stvari na FreeBSD preko ports-a i prelazila sam na noviju verziju, a posto nisam imala nista drugo da radim gledala sam svo ono kompajliranje, pa sam to posle i sanjala, samo malo poremeceno (make world se odnosilo na neki stvaran svet u mom snu).

Sto se snova iz igara tice, dok sam igrala Dune II, sanjala sam pustinju i zetellice zacina i stalno sam osecala miris cimeta. Najludji san mi je ipak bio posledica tetrisa. Sanjala sam da se nalazim na dnu tetrisa i da bezim od blokova koji mi padaju na glavu. Cela stvar je ipak uspela da bude zabavna umesto da bude kosmar.
[ reject @ 26.09.2003. 08:58 ] @
Citat:
sirup:
Uuuu ***ote ljudi........pa vi ste svi ludi!!!!!!

Ma jok, to je sasvim normalno - samo govori koliko su ljudi
posveceni onome cime se bave.
Tipican primer je autolimar Roki koji noccu sanja krseve koje ne moze nikako
da ispegla i koji se seti u sred noci kako 'da ga resi' i oko 2-3 ujutro uzima
alat i divlja po kolima. Ako se neko seca - bio je Roki na dnevniku pre par
godina.
Ja sam nedavno sanjao da sam u nekom FPSu u beta-testiranju i da
nigde nema nikog od likova - prazna mapa. I skontam ja da sanjam i
setim se da cu da se probudim ako izvrsim suicide. I uradim ja tako,
kad ono respawnuje me na start mape. I tako par puta i onda se probudim.Lele.
Al dobro, bilo je interesantno. :)
[ Aleksandar Marković @ 26.09.2003. 09:50 ] @
Citat:
Verdana:
Najludji san mi je ipak bio posledica tetrisa. Sanjala sam da se nalazim na dnu tetrisa i da bezim od blokova koji mi padaju na glavu. Cela stvar je ipak uspela da bude zabavna umesto da bude kosmar.

LOL
[ Andrej Čvoro @ 12.10.2003. 19:32 ] @
Ja sam bas hteo sa postavim temu da vas pitam ovo,ali nema veze moze i ovde.
Ja pred spavanje igram Warcraf III jedno 2-3 sata i legnem da spavam.Ne mogu da zaspem vec 2 i po sata jer svo vreme u glavi i dalje igram Warcraft!Posto cesto igram uvece ne znam kako da se odviknem ili jos jednostavnije: Kako da u krevetu izbacim warcraft iz glave.3 sata razmisljem o tome kako rideri unistavaju Insainevovu glavnu bazu i slicno.Dobro ajde nije problem sto razmisljam o tome nego sto ne mogu da zaspem.A onda ujutru ustanem oko 12 sati.A mozete da zamislite kako mi je kad idem pre podne u skolu.Jel moze neko da mi kaze kako da resim ovaj problem!?
[ iNCUBUs @ 12.10.2003. 21:13 ] @
tja
prestani da igras WC3 pred spavanje?
[ grizzly @ 12.10.2003. 21:41 ] @
Meni se takvo prebacivanje desavalo dok sam budan! Posle par sati igranja GTA ili Mafie ne secam se tacno idem ja tako ulicom i neko me zove a ja u glavi trazim dugme (tacnije kombinaciju) kojom se gleda unazad! Isto dok sam bio mladji i igrao CS po celu noc, izjutra kad krenem qci a normalni ljudi na posao ili u skolu, ja kao izvadim kalas ili mi nisan snajpa izadje pred oci i kao gledam te ljude uvelicano i tako to... Jebi ga, preteruje se i u igranju i u programiranju i u svemu...
[ cbbj @ 20.10.2003. 05:01 ] @
Ja za sada jos nemam takve snove, mozda zato sto nisam upucen u sve tajne jednog kompjutera.
[ MasterOfUndead @ 20.10.2003. 13:27 ] @
ju sanjao sam gde nisam, obicno se to desi posle visecasovnog igranja CS-a, onda sam u snu ja ucesnik CS-a i uvek teror i uvek jebem kevu CT, ***ote delim headove ko lud ;)

Desavalo mi se i posle GTA Vice City da sanjam da sam u igri, naravno i ovo je posle visecasovnog igranja ;)
[ Deep|Blue @ 30.10.2003. 09:49 ] @
hmmm, "obozavam" kad u snu pocnem da razvijam taktiku napada na babilonce u iducih 10 krugova u civilizaciji.
[ RAGE @ 05.11.2003. 23:03 ] @
ja cesto sanjam koje kake horore i slicne pizdarije ili recimo sta j znam kad se patim s necim u vb-u (lol) i sta jos da bio sam jedno vrijeme opsjednut q2 i totalno ono po pet sest sati sam ga dero i onda navecer imam nekaki cudan osjecaj u glavi... čak stara ujutro kaze sine ja mislim das ti poludit od tog kompjutera lud otac sto ti ga je uopce kupio ti ponoci vices psujes i slicno... i sad ko je tu normalan
[ RAGE @ 05.11.2003. 23:05 ] @
e da na lan partyu u zupanji kad sam bio neki tip zadnji dan onak mi soremamo stolove i to a tip onak spava na klupi i trza se oank jebacki i nest bunca koja koma
[ Zoran Rašković @ 21.11.2003. 21:30 ] @
Nije baš san, ali jednom prilikom neko mi je rekao nešto smešno, i ja sam jasno i glasno rekao: "LOL".

xexexex
[ Dejan Lozanovic @ 21.11.2003. 21:55 ] @
Ja sam pre dva dana imao turbo nad svim takvim snovima sanjao sam da sam proces unutar operativnog sistema. I kako god zelim nesto da uradim tako vidim sebe kao parce C koda bruka totalna. Onda u jednom trenutku shvatim kako nemam nigde komunikaciju sa spoljnim svetom pa sam sebi pocinjem da pisem sokete i kako se konektujem posle na neke servere.

Trip totalni je bio kada je neko hteo da me ubije sa signalom i sanjam kako prvo ignorisem kill signal, a onda pokusavam da napisem neku svoju funkciju koja ce da obradi signal, i da se nekako pretvaram da sam ubijen
[ Stefano @ 28.11.2003. 21:12 ] @
A ja sam sanjao da sam kupio(u bliskoj buducnosti) P5 na 5 GHz,sa 3gb ddr-a,neki TFT od 20" ali nekog space dizajna,a sve to povezano bez kablova!!!!

A need for speed(ko zna koji deo) je upotpunosti realan,ima sve zivo cak i staza u BG-u sve zive makine a dolazi na 1 BLUE RAY disku
[ Cybernoid II @ 29.11.2003. 13:19 ] @
Jednom sam igrao Descent II. Spao sam na 5 poena shield i 1 poen hull integrity. Da bi prešao ceo nivo jedno 1000 puta sam snimao poziciju i učitavao. Posle kad sam izašao na ulicu i pobegao mi tramvaj, hteo sam da se učitam poziciju od pre minut minut i krenem 30 sekundi ranije.
[ NiGhT-BlAdE @ 30.11.2003. 00:28 ] @
Hehe :)m Deshavalo mi se da provedem celu notj igrajutji CS... Kada bih zaspao deshavalo mi se da sanjam kako sam ja okruzhen svom tom grafikom koja tada deluje veoma realno... sve se deshava u prvom licu... a budjenje sa strahom je neopisiva stvar... a josh bolja je varijanta kada provedem mnogo vremena podeshavajutji neku glupost u Linux-u i onda celu notj sanjam isto to, i to onako od samog pochetka i trazhim greshku :))
[ Lazarevac @ 26.12.2003. 20:06 ] @
E ljudi meni se dešava da se budim noću svestan sta sam sanjao.Naime sanjam da ne mogu da kompresujem svoje snove pravilno u AVI format, imam bre problem sa izborom codeca...
A dešava se često da u snu rešim nerešiv problem ( bez zezanja)
E sad znam zasto sam vam ovo ispičao, nekome će sigurno da škodi i pozli.
Uzdravlje

P.S. Ako ovo čita neki psiholog šalim se naravno ( a u suprotnom sam smrtno ozbiljan)
[ kodi @ 13.01.2004. 10:50 ] @
znaci ono.....
minimum 2 puta mesecno....
u to sve neki source.... neki C ili nki php.... (posto se najvise cimam u php-u)

najcrnje je shto mi code highlight radi do jaja dobro u snovima..

e da jednom sam sanjao neku nepoznatu sintaxu ... kao sad ja tu treba nesto da provalim... situacija kriticna... a sintaxa neka skroz nepoznata......

BTW
dali je neko sebe video u snovima ... ono ..pogled iz 3. lica.... meni se jednom desilo... nikad jachi san ....
inache ovaj thread je zakon !!!

[Ovu poruku je menjao kodi dana 14.01.2004. u 09:33 GMT]
[ Vertygo @ 13.01.2004. 15:53 ] @
Nemam baš često kompjuteraške snove, ali par puta sam sanjao neke tripove u 3d-u koji su uveženi u photoshop i puštaju se kao animacija (!) i ja odjednom upadam u tu animaciju i izbegavam neke spajkove...strašno...a i skoro sam iscimao kevu kad me je budila rekao sam joj "daj iskuliraj idi upali server sad ću ja da dođem čim se on malo zagreje" ;).
[ kodi @ 14.01.2004. 07:27 ] @
Citat:
Vertygo:
a i skoro sam iscimao kevu kad me je budila rekao sam joj "daj iskuliraj idi upali server sad ću ja da dođem čim se on malo zagreje" .

pa da... hladno je ovih dana... treba malo vremena da masina dostigne radnu temperaturu ..
[ Nemanja Jakovljevic @ 18.01.2004. 18:25 ] @
Dva konkretna sna:

1. Zvucnik (mali) od 2.1 system od "340W" je eksplodirao. Kao posledica toga ceo kompjuter krece da se topi, a kuciste je od plastike kompletno. Pocinje da se topi i CD-RW i DVD-ROM i ja tu gasim struju. jer ipak nisam mogao da gledam kako se topi DVD-ROM, koji sam jel-te kupio dva dana ranije. Posle gasenja struje i komp prestaje da se topi.

2. Bio nocas, i zbog istog sam dosao ovde.

Naime ako neko koristi RedHat ili Gentoo ili neki distro koji ima slicni startup. pa kad kaze ono:

Enabling eth0 interface [green][ok][/green]
.
.
.

Epa meni je budjenje bilo u ovom stilu:

Naspavan [green][ok][/green]
Spreman za budjenje [green][ok][/green]
Budjenje [green][ok][/green]

.... mislim u snu je bilo malo bolje sroceno, ali ne mogu da se setim tacno kako je sroceno bilo.
[ sspasic @ 18.01.2004. 21:55 ] @
U vreme tetrisomanije više puta sam sanjao kako slažem figurice...
[ selector @ 30.01.2004. 16:50 ] @
u vreme kada je 64kb bio ceo svet za mene, uvek kada zatvorim oci video sam packman-a. bilo ga je i u snu i na javi. tek pre neki dan sam ga ponovo igrao
[ svilnik @ 03.02.2004. 14:26 ] @
A ja sam sanjao da sam kupio(u bliskoj buducnosti) P5 na 5 GHz,sa 3gb ddr-a,neki TFT od 20" ali nekog space dizajna,a sve to povezano bez kablova!!!!

A need for speed(ko zna koji deo) je upotpunosti realan,ima sve zivo cak i staza u BG-u sve zive makine a dolazi na 1 BLUE RAY disku

E do jaj ti je san ..... mozda bi mogao da pises naucnu fantastiku.....
[ svilnik @ 03.02.2004. 14:26 ] @

E do jaja ti je san ..... mozda bi mogao da pises naucnu fantastiku.....
[ Raven45 @ 05.02.2004. 01:18 ] @
Citat:
Serbian_x:
U mojim snovima još uvek piše

PRESS PLAY ON TYPE

Nemoj Serbian, budis mi uspomene...
[ mish_mash @ 07.02.2004. 13:56 ] @
desavalo se da igram minesweeper dok spavam ali to nije bilo samo u toku sna... prosto zatvorim oci i polja se i dalje otvaraju dok ja u polusvesti provaljujem kombinacije... naravno bez logike i nekog smisla...

ovde bi mozda bilo zanimljivo i prisetiti se situacija kada zbog kompjutera NISTE mogli da spavate... recimo ja se secam prvih 50-ak stresnih sati nesanice u koju sam upala pokusavajuci da povratim fajlove sa C:\-a koje sam strucno obrisala igrajuci se sa novonaucenom del *.* komandom u DOS-u na staroj 386... jedan od najvecih strahova prozivljenih u mom zivotu... koliko sam silno zelela da je sve to bila samo gadna nocna mora, heh......
[ ßellerophon @ 08.02.2004. 14:48 ] @
alate ljudi mora san se javit!!!
ovo je prava tema.... ima san ovih snova full gas koliko oces...
hehehe... kad san ispirica prijateljima rekli su mi da je gotovo da san poludia konacno... -najcesci su mi borbe protiv aliena... -vidi pod AvP iliti Alien versus Predator... a osobno najdrazi iz vremena SC (STARCRAFT) -toliko sam igrao tu igru... kad bi isao lec bi sanjao cijele kampanje.... taktike... rush... odigra bi 5 osatni melee u snu...
nocen more su kad dobijen BSOD....
[ shane @ 09.02.2004. 02:38 ] @
Kad god postoji opasnost od takvih snova pronadjem utičnicu i utaknem ga ;-)))
[ popeye @ 09.02.2004. 03:33 ] @
Citat:
Dejan Lozanovic:
Ja sam pre dva dana imao turbo nad svim takvim snovima :) sanjao sam da sam proces unutar operativnog sistema. I kako god zelim nesto da uradim tako vidim sebe kao parce C koda :) bruka totalna. Onda u jednom trenutku shvatim kako nemam nigde komunikaciju sa spoljnim svetom pa sam sebi pocinjem da pisem sokete :) i kako se konektujem posle na neke servere.

Trip totalni je bio kada je neko hteo da me ubije sa signalom i sanjam kako prvo ignorisem kill signal, a onda pokusavam da napisem neku svoju funkciju koja ce da obradi signal, i da se nekako pretvaram da sam ubijen :)

Ispunio si sve uslove da budes smatran virusom. Strasno! ;-)
[ dmc @ 09.02.2004. 06:19 ] @
Ja sam sanjao da sam u Unrealu !!! Igrici!! ;))) nije bash neki program ;> ali je makar zabavniji od ovih vasih ;)))
[ snipa @ 10.02.2004. 01:33 ] @
nije san već java,
jedne večeri , posle 5-6 sati aktivnog igranja countera, video terora kako čuči na jednoj terasi i nišani me ...
[ Crazy Mix @ 17.02.2004. 17:22 ] @
Ja sam cesto posle dosta sati provedenih u resavanju nekog problema (delphi 6) sanjao resenje tog problema, i od 3 puta jednom je USPELO! Stvarno Vam kazem...
[ Seslak @ 01.03.2004. 01:38 ] @
Ma dobro, igre redovno sanjam, od Chessmastera, preko simcity-ja i Fife do Kvaketa i UT-a... ali jednom sam sanjao sve crno oko mene i samo mi pred ocima neonski plave boje otkucaj isti kao onaj na aparatu za srce sto pokazuje otkucaje samo je ovo daleko sporije islo i uz svaki otkucaj se cuo onaj ton od modema kad se konektujes... taj sam san nazvao "modem impuls". Cak sam se jedno vreme i furao na to... ma zlo! Imao sam cak i jedan malecki delic ne webu sa pricom o tome i pozivom za ljude sa istim snom. Nije bilo nikoga ali... wtf, ideja je sama po sebi suluda :) Mislim, zamisli da to sanjas celu noc... BTW, sanjao sam to vise noci za redom, inace to je bio mesec kad sam dobio veeeeliki telefonski racun... sve vam je jasno :)

P.S. Nadam se da me radi ovog posta necete smatrati ludim i slicno, izlecio sam se, kunem se :)

TuTuuuu.... :)
[ Vertygo @ 01.03.2004. 07:33 ] @
Offtopic : Isti san nisi mogao da sanjaš više od jedan put.To si ti sebi stvorio trip u glavi, kao i svi ljudi, ali isti san je nemoguće dva puta sanjati....ako je verovati naučnicima :).
[ Seslak @ 01.03.2004. 13:25 ] @
Ma, znao sam ja da sam ja neki fenomen... Zaista sam sanjao dva puta (ili bi i vise)... mada, iskren da budem sad kad rece trip, mozda i jesam imao neki jak trip ili slicno pa sam i drugo jutro kad sam se probudio mislio da sam sanjao isti san... ko zna... mozda i nisam... ma pusti to, ja sam i tako sav u tripu, ali jedno znam a to je da sam san sanjao jednom, a to je dovoljno za ovaj topic zar ne? :)
[ SpinneR.sr @ 08.03.2004. 16:04 ] @
Citat:
Vertygo:
Offtopic : Isti san nisi mogao da sanjaš više od jedan put.To si ti sebi stvorio trip u glavi, kao i svi ljudi, ali isti san je nemoguće dva puta sanjati....ako je verovati naučnicima :).

Pozdravi te naucnike i reci im da ne baljezgaju bezveze.. nije nemoguce..
[ reiser @ 18.03.2004. 23:47 ] @
Posto nam je u sali parket dotrajao, meni se jednom desilo na casu fizickog da pitam nastavnika 'A kad cete da upgradujete parket ?'. Jbte, svi su me bledo pogledali :)
[ antix @ 21.03.2004. 17:16 ] @
ja sam skoro bio bolestan i jednu noc sam sanjao (u bunilu) kako me proganjaju
"beskonacni fontovi" (sta god to bilo). Inace kada sam bolestan (temperature i sl)
uvijek sanjam tako neke cudne kompjutersko-matematicke kombinacije...
[ Seslak @ 21.03.2004. 23:29 ] @
Inace ja kad sam bolestan sanjam uvek isto. Jedna OGROMNA hala i u njoj dve ekipe se takmice ko ce pre da sagradi NESTO. Nisam siguran sta prave ali su tu svaki put neke skele, kranovi i slicno. Kao i u svakom snu, sve je crno belo. Ljudi na sve strane trce a ja gledam ali nisam neutralan vec bodrim jednu ekipu koja je onda ocigledno moja. Zadnji put kad sam bio bolestan su se cak gadjali i bazukama... Ludo skroz! To su inace jedni od retkih snova kad nisam svestan da sanjam inace u preko 90% slucajeva znam da je u pitanju san.
[ kUdtiHaEX @ 08.04.2004. 07:50 ] @
Kada sam bolestan, moji snovi su katastrofa. Tipa, usao sam u neku kulu i onda sam se nekako nasao na njenom vrhu pokusavajuci da nadjem izlaz kog nema :D

Sto se kompjuterskih snova tice, jednom sam, dok su me budili, rekao 'evo sad cu da ustanem samo da promenim sarzer' (posledice CS-a). Takodje sam sanjao kako jurim monstrume sa n glava motornom testerom (posledice DOOM-a), a cesto sam sebe hvatao kako strejfujem po ulici (posledice Quake-a) :).

[Ovu poruku je menjao kUdtiHaEX dana 08.04.2004. u 10:06 GMT]
[ kUdtiHaEX @ 08.04.2004. 07:52 ] @
Citat:
Marko Paunovic:
Posto nam je u sali parket dotrajao, meni se jednom desilo na casu fizickog da pitam nastavnika 'A kad cete da upgradujete parket ?'. Jbte, svi su me bledo pogledali :)

Ovo se meni desavalo xyz puta, da koristim kompjuterske izraze u govoru :) Neko od profesora se zalio da ne moze da nadje nesto zapisano u dnevniku na sta je usledio moj brzi odgovor 'otkucajte ls -l' :)
[ Nemanja Jakovljevic @ 08.04.2004. 07:55 ] @
Brate imao sam i ja takvih slucajeva:

Cas matematike:
Pita prof. kako da se uradi zadatak, ja odgovaram tako tako i tako, onda konvertujete ovo u ono...

ili interno dolaze nam neki prijatelji i ja pitam, U kom formatu dolaze XYZ
[ Dark_Runger @ 08.04.2004. 12:06 ] @
Ja sam isto prosao kroz gomilu tripova.Jednom tako igram mafiu,neku misiju u kojoj pada kisha,dolazi keva,kaze idi u prodavnicu kupi bla bla bla.Ja krenem da oblacim jaknu,kapu,uzimam kisobran izadjem napolje a ono lep dan nigde oblaka!!!

Isto tako kad sam polozio prvi ispit za MCSA 4 dana mi je u glavi odzvanjalo:"Object is created".To se ponavlja u dosta pitanja na ispitu tako da nije ni cudo.

Counter strike tripovi su vec standarni.Jednom sam profesorki iz matisha rekao:"Idi cuvaj mali sajt" i leteo napolje.
[ reiser @ 08.04.2004. 17:13 ] @
Citat:
Dark_Runger:
Ja sam isto prosao kroz gomilu tripova.Jednom tako igram mafiu,neku misiju u kojoj pada kisha,dolazi keva,kaze idi u prodavnicu kupi bla bla bla.Ja krenem da oblacim jaknu,kapu,uzimam kisobran izadjem napolje a ono lep dan nigde oblaka!!!

Isto tako kad sam polozio prvi ispit za MCSA 4 dana mi je u glavi odzvanjalo:"Object is created".To se ponavlja u dosta pitanja na ispitu tako da nije ni cudo.

Counter strike tripovi su vec standarni.Jednom sam profesorki iz matisha rekao:"Idi cuvaj mali sajt" i leteo napolje.

LOL
[ ctrlS @ 22.04.2004. 11:00 ] @
Cool, sad mi je laknulo da nemam samo ja probleme te prirode.
Konstantno se budim jer sanjam sve uglavnom u monitoru, a san mi se iskljucuje na X, kao prozor na monitoru. I nema sanse da vise "restartujem" san... Tako me nesanica natera da opet sednem za komp.
Mnogo mi sve to uvrnuto deluje...
[ grka @ 24.04.2004. 23:47 ] @
Pazi ovaj trip.San.
Dao meni neko 4 laptopa da haknem neki sistem(a o hakovajnu nemam pojma) i meni se sjebu dva(bez ikakvog razloga) pa se ja iznerviram i bacim ona dva.:)
Ili posto znam nesto malo vb6 odjednom pocnem da smisljam kod za neku dnevnu situaciju.
[ ledu @ 27.04.2004. 12:00 ] @
pa naravno

JA SAM KOMPJUTER

[ weB_KiLeR @ 27.04.2004. 21:13 ] @
Moj ortak je imao najcool san, zapravo sanjao je da mu Frank Zappa objasnjava binarno kopiranje file-ova u perlu, sto je najgore lik je posle toga uzeo to da radi i stvarno je bilo tako :PPP
Znaci bruka hehehe, dream in perl...
[ Marko_L @ 01.05.2004. 13:32 ] @
U poslednje vreme nisam imao neke kompjuterske snove, ali pazi sad ovaj koji datira jos iz vremena kad sam pocinjao programiranje u Simon's Basic-u na C-64, a jos ga se secam.Dakle ceo dan sam pravio neki katalog filmova, pa se zezao sa GET naredbom, ono kad trebas da izaberes neku stavku recimo pritisnes 1 ides na , Horor, pritisnes 2 ides na Akcioni, pritisnes 3 ides na Komedija...itd itd... pa je pozivas sa GET, pa IF bla bla bla i naravno resim to nekako, snimim i odem na spavanje.Kad ono odjednom ispred mene izlazi poruka "Dobrodosli u san" a ispod "Molim odaberite zanr":
1.)Horor
2.)Erotika
3.)Komedija
4.)Akcija
5.)Crtani
6.)Izlaz
Ja budala umesto 2 izaberem 1 :) kad ono ispred mene niko drugi do cuveni Fredi Kruger iz Strava u ulici Brestova i sad on trci ka meni a ispred mene pise "Pritisnite 'SPACE' za izlaz" i sad ja pogledam u tastaturu i...pogadjate nema 'SPACE' tastera, neko ga iscup'o.Dam se ja u beg i potragu za novim kompom i nekako tako u trku snimim neku oglasnu tablu "COMPUTER SHOP" i uletim unutra, kad tamo kazu "Nema, nestalo, dodjite sutra" i tako u jedno 3-4 firme niko nema na lageru nijedan C-64 (eh da je tad bilo PC-a, pa bih samo kupio novu tastaturu :) ).Kako videh da nema izlaza sacekam ja Fredija kad on meni ni pet ni ses' vec mi kaze "Pusticu te da kliknes 'SPACE' na mom kompjuteru i izadjes odavde, ako mi snimis nekolio igrica na kasetu" i naravno ja mu snimim i probudim se.
Ma ludilo, da sam jos koj put sanjao ovo, znam koji bi broj izabrao :)))

Poz.
[ Andrej Čvoro @ 01.05.2004. 17:57 ] @
Citat:
Kako videh da nema izlaza sacekam ja Fredija kad on meni ni pet ni ses' vec mi kaze "Pusticu te da kliknes 'SPACE' na mom kompjuteru i izadjes odavde, ako mi snimis nekolio igrica na kasetu" i naravno ja mu snimim i probudim se.

He,he,he... Kad bi Fredi tako postupao sa svim svojim zrtvama iz triologije Strava u ulici Brestova...
[ ghost2k3 @ 17.11.2004. 10:47 ] @
Meni se desavalo da posle visecasovnog igranja tripujem da napolju seva, i to u trenucima dok me jos nije san sasvim uhvatio. Verovatno sam zamorio oci ili nesto tako.
A najcudniji trip koji i nije san, jer sve mi se sve desavalo u polubudnom stanju, je kada sam skontao da mi pored kreveta stoji nesto veliko kao frizider (oboren) belo i ima neke rogove na glavi. Nije slika bila bas najjasnija, ali je to otprilike. Svi detalji po sobe sve je tu. Znaci (valjda) ne spavam, a ne mogu da se pomerim. Pokusavam da se pomerim i setim kako mi se snaga vraca u noge i ruke i kako mi se vid izbistrava posle cega sam video da je to u pitanju bela kvarcna pec. Posle toga sam bio 100% budam i zacudjen, a pre toga ko ce ga znati. Cesto mi se desavalo da vidim sobu, luster, regal, sve, znam da ne spavam, ali ne mogu da se pomerim. Kao da spavam otvorenih ociju.
A sto se tice bas sna vezanog za racunar, pa jednom sam sanjao da mi su mi ameri sprzili partiklom zgradu.
[ burex @ 17.11.2004. 12:31 ] @
cccc... Na koliko se nacina moze covek istripovati...

-Posle duge veceri provedene uz Delphi, zaspao sam u 4:00 AM i video ispred sebe gomilu koda koji sam pokusao da editujem... E, sad ne vidim nishta shta pise (jer je nemoguce, dok si u snu, da citas nesto, naucno je dokazano), pa se sve vise i vise priblizavam sve do trenutka kada oci "gledaju u nos", pa me je poshteno zabolela glava i probudio sam se u bolovima...

-A kada imam neku prehladu, e to je vec HAOS!
Cujem neko pishtanje u ritmu disanja SHHHH, SHHHH... Ja ono vec psujem u snu "Ko me to zaje*ava!?", kad ono se probudim, skontam da je meni skoro zapushen nos, i kada disem kroz njega, cuje se to annoying pishtanje! SICK!

-Jednom prilikom sam se svalio s kreveta kada je mob bio na stolu pored mene, i tako je bio nameshten da, kada me je neko pozvao, poceo da vibrira nevidjenom jacinom, sto je u meni izazvalo paniku...
[ su27killer @ 17.11.2004. 15:33 ] @
"Meni se desava redovno da posle dugog igranja minesweepera pre nego sto zaspim u glavi nastavim da ga igram. To mi se desavalo i sa Snood-om isto posle par sati gledanja u to, jednostavno nastavim sa igrom sve normalno samo sto je sve u glavi :) Ne znam dal sam nekad tako zavrsio partiju :)"

Ja ga igram od Wina 3ke i nikad mi se to nije desilo :))

A spizdim exp za 41, valjda zbog toga, prebrzo bi se izdesavalo :))))
[ Corey @ 17.11.2004. 15:39 ] @
Jeno sam imao snove kada sam previse igrao Civilization i CS.
[ Marko_L @ 17.11.2004. 16:33 ] @
Citat:
"Meni se desava redovno da posle dugog igranja minesweepera pre nego sto zaspim u glavi nastavim da ga igram. To mi se desavalo i sa Snood-om isto posle par sati gledanja u to, jednostavno nastavim sa igrom sve normalno samo sto je sve u glavi :) Ne znam dal sam nekad tako zavrsio partiju :)"

Uh, a jesi li probao to isto sa Tetrisom...brrrr...sad sam se setio onih dana kada sam nabavio prvu verziju tetrisa (a to je bilo jakoooo davnooo) i toliko se zaludeo da mi se dešavalo da zaboravim u školu da odem :)
Posle nekoliko dana takvih ludačkih celodnevnih sesija, ne da sam počeo da sanjam kako uklapam figure, već nije bilo mesta na koje sam mogao da odem a da mi se pred očima ne uklapaju figure, u autobusu, u školi, dok jedem, gledam TV, ma strašno nešto...već sam razmišljao i kod psihijatra da odem, ali srećom prošlo me je...ali mnogo gadan osećaj kad legneš, a figure samo piče i nikako ne možeš da makneš tu sliku i misliš na nešto drugo...Jel se još dešavalo nekom nešto slično ?
[ grepme84 @ 17.11.2004. 16:52 ] @
Citat:

Ja sam sanjajo jedan san vise puta, i to neke nocne more, davno je to bilo.

Nikad nisam imao kompjuterski san ali davno prije, dok je jos moj komp bijo jedan od najboljih (333Mhz - jos mi koristi hvala Bogu) igrao sam igre nonstop, pa onda kad sam se naigrao i izasao napolje jos mi je igra ostala u glavi pa sam se onako trzao kao hocu da pucam na ljude.To se mi ponekad jos desi kad previse igram igre (slab mi komp pa idem do druga pa se izigram za citav mesec - valjda zbog toga).

A sto se tice snova uposte, desavaju mi se cudne stvari.Nekad kad nesto uradim/vidim/podozivim osetim odnosno ZNAM!!!! da sam to vec jednom uradijo/video/podoziveo (u snovima, mozda sam to sanjao?), kao da se to vec jednom desilo.Preplave me potpuno ISTI osecaji.
[ damirh @ 18.04.2008. 03:37 ] @
Sto mi je drago sto sam iskopao ovu temu :D

Ja sam pre nekog vremena iskosa video saobracajni znak sa zutim u sredini koji je licio na uzvicnik i krenuo tamo u cudu kako taj quest nisam uzeo.
A desavalo mi se da u snu nadjem potencijalno resenje za probleme iz dungeon mastera, day of the tentacle i slicno pa se probudim i moram da vidim da li je to :D
[ marko_stamenkovic @ 18.04.2008. 14:07 ] @
bas sam sinocj sanjao kako mi se srusila zgrada u zemljotresu i ja onako plachucji pokusavam da otkopam i spasim hard disk xD, budim se i ponavaljam: ovo je samo san....
[ Miroslav Jeftić @ 18.04.2008. 15:01 ] @
U je... pročitao sam celu temu, no comment.
[ Shadowed @ 19.04.2008. 01:32 ] @
Jaoo, hahahah, otkud ovo iskopaste :D
Hehe, kad covek vidi ovako temu sa sve starom ekipom.. pokrece nostalgiju :)
[ night-shift @ 19.04.2008. 02:11 ] @
Nja, dosta puta sam imao triperske snove.

Neki od njih:

- sanjao sam da programiram u C-u i da kompajler stalno izbacuje grešku i na kraju sam skontao da je zbog toga što sam stavio da funkcija vraća vrednost a bila je tipa void :D
- jednom sam se probudio drmajući miš po stolu, a monitor je bio ugašen :) (računar je tad bio pored kreveta), mesečario sam znači.
- pre dosta godina dok sam imao Sagem mc922 mobilni, sanjao sam da sam otkrio caku kojom njegov monohromatski displej konvertujem u kolorni (možete misliti moje razočarenje kad sam skontao da je to bio samo san :)

Ima ih još gomila, ali većina snova se zaboravi brzo.
[ Wajda.W @ 19.04.2008. 12:04 ] @
A ja mislio da sam ja jedini pukao sa mozgom kad sanjam takve nebuloze....
[ Milan M. Radovic @ 20.04.2008. 11:09 ] @
Pa .... imao sam jednom kao posledicu visecasovnog rada na programiranju i moram priznati ,mozda zvuci smesno ali ideja mi se javila u snu.
[ Jericho @ 21.04.2008. 12:25 ] @
Sjajno, tema je jedna od najboljih na ES /Madzone/ ikada! Svaka pohvala autoru, ali i ucesnicima na iskrenosti
Trebalo bi napraviti neku akciju da autori najuspesnijih tema svakog meseca dobiju neku nagradu, npr. majicu. A u posebnim slucajevima kao sto je ovaj, autor bi trebalo da dobije citav sleper majica
[ Len0 @ 21.04.2008. 18:46 ] @
Pa da li je iko pokusao da slaze kulu od karata?
Koji su tu tripovi! Za svaku postavljenu kartu ja sam trazio tastaturu i F5.
[ dobio_7 @ 22.04.2008. 16:58 ] @
Ja sam sanjao da sam u Counter Strike-u, i sad fora bacim bombu ona se odbije od zid i padne ispred mene, eksplodira i kao lepo ja pocnem da letim u vazduh od eksplozije i gledam kako se planeta udaljava i na kraju zavrsim u svemiru i gledam zemlju onako kao da sam pravi astronaut :), totalno ludilo!
[ Ironhide @ 22.04.2008. 23:05 ] @
Sada baš premotavam film i zapravo nikada nisam sanjao neke "geek" snove...

jednom sam sanjao da Betmen, robin i ja idemo na bazen i to je to :)
[ Nibble @ 22.04.2008. 23:39 ] @
Sinoc sam bas sanjao da pravim vojsku (Undeadovi) u Warcraft III tft i svaki put kad bi napravio sve kako treba Night Elfovi bi dosli i srusili sve. Pa onda sve ispocetka pravi, gradi i unapredjuj.
[ Milan M. Radovic @ 26.04.2008. 09:04 ] @
Citat:
dobio_7: Ja sam sanjao da sam u Counter Strike-u, i sad fora bacim bombu ona se odbije od zid i padne ispred mene, eksplodira i kao lepo ja pocnem da letim u vazduh od eksplozije i gledam kako se planeta udaljava i na kraju zavrsim u svemiru i gledam zemlju onako kao da sam pravi astronaut :), totalno ludilo!

Space Crap -> Jel onda to pocela i epizoda igrice Star Trek Voyager :D
[ EKCEP @ 07.05.2008. 23:12 ] @
kad sam bio bolestan sanjam ja Call of duty 1 i kako jurisam na nemacke bunkere sa puskom u ruci,tek vidim pored mene kidnuli nekog tipa sa minobacacem i onda odjedanput pocinju da padaju sanduci i headcrabs-ovi sa neba isti kao oni u half life 1,za finish istrcava orbb iz quake 3 arene sa bfg-om u ruci (pipku) i iskida nemce.POTPUNO OTKACENO :))))
[ yeljko @ 08.05.2008. 10:54 ] @
Ja skoro svako vece ili bar svako drugo vece sanjam da imam dobar internet.
Brzina 2,5 Mb Down i Up.
Naprosto se nauzivam,milina jedna.Skidam sve na brzaka.
Posto svako vece ostavim da mi se skida neki film i kad se probudim ujutro i pogledam da vidim da li mi je skinulo film u divx od 700 Mb odmah mi se smrkne pred ocima.
Naravno nije skinulo.
Pozdrav
[ momsab @ 08.05.2008. 15:32 ] @
ovih noci sanjam igricu Metal Blob Solid (ili Blob Wars)
iance, predjoh je jedva pod easy da bi mi rekao da ipak treba odigrati pod normal/hard da bih saznao o cemu se radi :D (razliak izmedju easy i normal je nebo i zemlja, ne mogu ni da zamislim kakav je hard)
[ anel_np @ 19.05.2008. 21:38 ] @
joj kad bi jos sad mogao da se setim sta sam sanjao

ali secam se da sam ja u cs reda dust 2 i bijem neke zombije posle se stvori neka devojka i mi pobegnemo sa nekim besnim autom ali posle nalazi deo kao u nfs nesto kao da se trkam sa tim zombijima

Imao sam jos mnogo tih snova ali sam zaboravio

Ali i meni se obicno to desi ako igram neku igru pred spavanje
[ Wajda.W @ 24.05.2008. 21:40 ] @
uuuu, sad skoro sam igrao moto gp malo duze neg sto je normalno i preporucljivo i posle sam sanjao kako trcim i u krivini ne mogu da skrenem naglo nego izletim u neko grmlje, pa sam na drugom cosku usporio kako bi uspeo da skrenem....
[ peromalosutra @ 23.06.2008. 08:26 ] @
Ja sam sinoć imao noćnu moru. :)

Znači sanjam kako radim na kompjuteru i dobijam mail u fazonu "Dobili ste XXX$, click here to claim". I ja sam odmah znao da je to u stvari virus, ali reko' baš ću kliknuti, na linuxu sam, šta mi može, pa da vidim kakav je virus. I nakon što sam kliknuo skontam da ime fajla ne završava na .exe nego .ext3 (ne znam otkud se ovo pojavi, ali valjda da me asocira da fajl radi na linuxu :D). I vidim odmah nakon klika da CPU skace na 100% i stoji tako par sekundi i onda odjednom ništa. Ja pokušam da otvorim folder, a ono izadje error "No filesystem found, format hard disk" (opet nidje veze al ajd). I tad sam se baš utripao, ko me tjerao da klikam na link kad sam znao šta je i tako to. Zadnje čega se sjećam je da sam razmišljao da u tih par sekundi nikako nije mogao da obriše cijeli hard disk, već da je samo poremetio nešto i razmišljao da li će fsck popraviti stvar. Onda sam otisao na google da provjerim sta da radim i tu negdje se probudim. :D

[ motoric @ 14.07.2008. 22:51 ] @
Davno to bese, ... palim svetlo skljoc-skljoc nece, palim pc nece, palim amigu kad ono oce, cuje se mio zvuk 2.5 inch hd-a ! A skorije je bilo u vezi GPS i mobilnog. Gledam svoju lokaciju (nesto kao google earth), zumiram i vidim sebe iz pticje perspektive kako na pesackom cackam mobilni i to live! Fenomenalna stvar!
[ Zavodjenje.com @ 17.08.2008. 18:02 ] @
previše radiš, nađi neko žensko i idi malo u prirodu, kampuj

baš.....
[ walker68 @ 11.12.2008. 15:50 ] @
Za zavodjenje com
mene je zaveo kompjuter

jedno vreme sam igrao tetris, i onda kada legnem da spavam pred ocima kada ih zatvorim , vidim kako padaju kocke, i kvadrati od tetrisa, i to nikako da zaustavim !!
kada sam prestao, da igram, nisam vise sanjao

hmmm, cudi me zasto ne sanjam mapu de_survivor jer je obozavam, ??????????????
[ walker68 @ 03.05.2009. 21:43 ] @
Ja sam imao neposredno pred san, posle igranja tetrisa.,, kad zatvorim oci, pred ocima mi se slazu kocke i razni oblici iz tetrisa. i to sam imao nekoliko dana. dok nissam prestao.
I jednom sam mozda sanjao nesto kao Counter strike , ali se ne secam detalja......
[ Horvat I @ 04.05.2009. 14:45 ] @
Par puta sanjam da lepe cure izlaze iz ekrana bare me ja ih rukama odbijam.Zakljucim da je to opasno odem do odredjenog doktora. Kad mu sve ispricah pita me "Pa dobro sta da ti radim?"
Ma logicnu stvar--Polomi mi ruke!
[ toplim @ 18.05.2009. 16:20 ] @
ja sam sanjao da sam na netu nasao neku linux distribuciju koja je bolja od windows xp-a i da ima sve zivo moguce i nemoguce i da je potpuno besplatna. Ali za nju zna svega nekoliko ljudi jer je sajt lose rangiran i nemaju para da naprave bolji. sve je u nekom tekstualnom modu i logo im je ruzan daleko bilo. ali distribucija sadrzi nekoliko dvd-a i kad se instalira ono jede malu decu :)))
[ Pedja_N @ 18.05.2009. 17:31 ] @
Par puta sam imao "gejmerske" snove dok sam pre igrao igre.
Sad mi je najgore kad programiram.Kuku majko moja,jos ako legnem u krevet sa nekim problemom za koji nisam nasao
resenje... ihaj onda ludilo bude kompletno.
To se ne moze opisati sta mi pada sve na pamet,kakva resenja,linije kodova,greske...
Hehe ujtru kad ustanem umorniji sam nego kad sam posao da spavam. :)))

Naravoucenije: Blago onim osobama koje ne intersuje IT,ne znaju koliko su srecni!
[ Trantor @ 25.05.2009. 15:38 ] @
Uh ja sam imao baš ono hard core snove. Svašta sam sanjao dok sam igrao igrice. Ali najjača je bila fora kad me keva ujutru zvala za školu a ja se probudio ono polu mrtav i pitao gde mu mi šifre za Crash Bandicoot :))))

Da li je potrebno da kažem da mi je bilo zabranjeno da igram igrice narednih mesec dana :)))
[ walker68 @ 30.04.2011. 08:30 ] @
Jutos sam sanjao da sam bio u Counter strike -u, u timu policajaca!!! haos od sna.
imao sam neku pusku, hteo sam da otvorim neka vrata, ona nece, pa pucam u njiih, malo se otvore, pa gurnem i prodjem,, he eh e sad koji model,,,lici na kalasnjikov ali nije.....ne igram cs svaki dan ali oovo je me bas iznenadlilo
]
ne znam koja je bila mapa, ali sve nekakao mracno,a na kraju sam ubio sve botove , a san kao da sam u mapi a ne za monitorom !
[ Rankulja40 @ 18.01.2014. 02:05 ] @
bilo je toga i meni posle celodnevnog igranja,,, inace je tema