Ja sam skoro kupovao tuš kabinu i baš sam se raspitivao oko toga. Valjda ću ti pomoći savetom.
'Ajde prvo da ti kažeš šta sam saznao o terminologiji
Tuš kabina je samo ono što stoji vertikalno i što se oslanja na tuš kadu, a tuš kada je keramika (obično keramika, mada ima i drugih varijanti) na kojoj stoji tuš kabina. Tako su bar meni objasnili neki upućeniji
Tako da moraš da kupuješ ili oba u kompletu, ili moraš da vodiš računa da li ti se tuš kabina uklapa na tuš kadu ako kupuješ kod različitih prodavaca.
E sad, tvoja je stvar da li ćeš kupiti tuš kadicu (manjih dimenzija) ili baš tuš kadu (većih dimenzija i može plus da ima neke hidromasažere itd.).
Moj ti je savet da te kineske ne kupuješ! One jesu jeftinije, ali imam jednog prijatelja kome su brzo otkazale neke funkcije, a jednog kome je pukla tuš kabina i jedva je ostao živ. Pukla mu je slučajno (mislim sam je kriv za to, on je polomio) ali je problem što staklo na tuš kabini nije bilo odgovarajuće. Valjda se kvalitetnije tuš kabine prave od napucanog stakla (kao vetrobranska stakla na automobilima) tako da kad pukne zbog nekog udarca ne postoji opasnost da se posečeš.
Ako pak kupuješ plastične kabine, onda će ti pre ili kasnije kabinu napasti buđ, pa neće biti lepši deo kupatila nego baš obrnuto.
U Metrou su kad sam kupovao, bile samo kineske, tako da sam odustao. U Tempu ih tad nije ni bilo. U Beokeramici je sve bilo bljak. Za ovu prodavnicu kod Njegoš škole nisam ni znao, tako da ti je najbolje da se prošetaš do nje
Igrom slučaja, imam jednog prijatelja koji je Nišlija i koji u Beogradu prodaje tuš kabine. Pa sam nekako smuvao da mi se doveze jedna koju sam odabrao (jer ne znam kako bih ja to izveo). Pogledaj njegove [url=http://www.***[/url] mada mislim da u salonu ima još više modela. Proizvodnja je nemačka, to pouzdano znam. Imaju i tuš panele, koliko se sećam.
Pozdrav,
Veljko
[Ovu poruku je menjao lancia88 dana 26.03.2008. u 09:36 GMT+1]