[ SindzaBG @ 06.08.2007. 18:20 ] @
Jedan prolaznik uštinuo je novinarku britanske TV mreže "Čenel 4", Sju Tarton dok je, u direktnom prenosu, izveštavala sa terena.

Tartonova je radila emisiju o stanju nakon poplava u Oksfordu, kada joj je nepoznati muškarac prišao iza ledja i uštinuo je za zadnjicu.

Novinarka je okarakterisala incident kao "ponižavajući", ali je rekla da neće podneti tužbu.

Policija, medjutim, namerava da pronadje izgrednika i naplatiti mu kaznu od 80 funti za narušavanje javnog reda.

http://www.youtube.com/watch?v=E3f6WMSXQNg
[ sofrenic @ 06.08.2007. 18:57 ] @
sindza odlicno si ovo iskopao
[ acikam @ 06.08.2007. 20:09 ] @
Al' ima fora s Berluskonijem, koji na zaprepašćenje prisutnih, otpozadi ščepava jednu policajku, imitirajući snošaj!
Ima na istim lokacijama...
[ Vl@dimir @ 07.08.2007. 00:22 ] @
Sindza ovo sto si nasao je vrh stvar :) ha,ha,ha,ha,ha........
Svaka cast!!!
[ Cerebralac @ 07.08.2007. 03:29 ] @
Ovaj forum mi sve vise lici na madzone!
[ Mirko Raicevic @ 07.08.2007. 07:47 ] @
Citat:
SindzaBG: Jedan prolaznik uštinuo je novinarku britanske TV mreže "Čenel 4", Sju Tarton dok je, u direktnom prenosu, izveštavala sa terena.

Tartonova je radila emisiju o stanju nakon poplava u Oksfordu, kada joj je nepoznati muškarac prišao iza ledja i uštinuo je za zadnjicu.

Novinarka je okarakterisala incident kao "ponižavajući", ali je rekla da neće podneti tužbu.

Policija, medjutim, namerava da pronadje izgrednika i naplatiti mu kaznu od 80 funti za narušavanje javnog reda.

http://www.youtube.com/watch?v=E3f6WMSXQNg

Mnogo smesno, samo sto ovoj tvojoj temi @SindzaBG nije MESTO OVDE....

Citat:
Cerebralac: Ovaj forum mi sve vise lici na madzone!

Svaka cast, lepo si odgovorio.... Nema nista od onog {NEKAD} JAKOG i AKTIVNOG foruma....

pozz SVIMA...
[ Vl@dimir @ 07.08.2007. 12:41 ] @
Pa valjda mozemo malo i da se nasalimo, a ne samo o ozbiljnim stvarima da pricamo,ja mislim da je ovo OK !!!!!!!!
[ Kosta ******um Rex Persia @ 07.08.2007. 18:48 ] @
I ja mislim da je ovo ok, mnogo pa strašno.

Treba da joj ovaj "incient" godi.