[ bemtisbb @ 07.08.2007. 18:32 ] @
Zna li neko gde se u Bgd-u mpgu naci cigarete Galois i "57", kao ida li se jos prave nekadasnje hit radnicke eklase cigarete LD, bile su u modi pre 30 i vise godina. Hvala. |
[ bemtisbb @ 07.08.2007. 18:32 ] @
[ Lesli Eldridz @ 07.08.2007. 19:40 ] @
Ja taj Goluaz sto ga ti trazis nisam video godinama. Ni to ni Zitan. One se vise i ne proizvode u Francuskoj nego u Spaniji. Pretpostavljam da trazis Goluaz kaporal, ovaj
![]() Bio je bez filtera, ili sa malim filterom od umotanog filter papira. Eeeeee, to su bile cigare. Kad popusis prvu ujutru trnci ti prodju kroz telo, bukvalno. Isto i Zitan. ![]() Nema te robe vise. Sad sve nesto bofl. Zato ja i ne pusim vise. Zapalim retko po neku uz pivo, doduse, ali to je retko. Ako nadjes, javi gde ima. [ kuntalo @ 08.08.2007. 10:32 ] @
"Filter 57" sam pusio u vojsci- pre 4 godine. Naime, u Nisu ga je i dalje bilo, doduse samo ispod tezge. Vojnici nisu sumnjivi. Skroz OK cigareta- jedina pored "Drine" bez filtera od koje se ama bas nijednom nisam nakasljao, iako je sadrzaj katrana i ugljen-monoksida potpuna misterija, nema naznake na kutiji... Inace, jos uvek se proizvodi: http://www.tobacna.si/slo/default.asp?nv=2
![]() [ DjoleReject @ 08.08.2007. 10:36 ] @
Pedes`sedmica je pravljena po licenci u Makedoniji i bila prilicno dobra. Nemam pojma zasto je vise nema, jedno vreme je bila prilicno popularna. Nisam dovoljno mator da se secam slovenackog originala, ali ova mi bas prijala...
(al` ti je ovo pomoglo :)) [ chupcko @ 09.08.2007. 00:39 ] @
Bese se cita sedeminpetdeset :).
Uzgred ako ih i nadjes, pazi, filter je na dnu kutije (nekada su pricali da je to zato da se ne prlja filter kada izvadis cigaretu). [ Lesli Eldridz @ 09.08.2007. 00:53 ] @
[ deki77 @ 09.08.2007. 08:09 ] @
probaj u Merkatoru...ona radnja sa novinama i cigarama....
Ja već duže vreme nisam pušač ali kao da sam baš tamo video te cigare 57.. [ kuntalo @ 10.08.2007. 07:58 ] @
Citat: chupcko: Bese se cita sedeminpetdeset :). Uzgred ako ih i nadjes, pazi, filter je na dnu kutije (nekada su pricali da je to zato da se ne prlja filter kada izvadis cigaretu). Zato su ih i prozvali "radnickim" i "zidarskim"- koliko god da si Ti strokave rucerde, neces uprljati filter. Inace to, po mom misljenju super resenje, se vise ne primenjuje. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|