[ westorbit @ 29.08.2007. 17:20 ] @
Pozdrav Pre dva dana sam cistio moj klima u uredjaj . Za to vreme dok sam ja prskao po sacu dezinfekciono sredstvo malo je curelo po prijemniku od daljinske komande . Izvesno vreme potom je radila i posto sam izlazio iz sobe na duzi period ugasio sam uredjaj. Kasnije sam koristeci daljinski redovno upalio klimu , bez problema. Uredjaj je radio celo vece i nije davao nikakve neuobicajene znake . Na to sve cas-cas je neko od prisutnih u sobi je dirao daljinski da smanji odnosno poveca brzinu izduvavanja hladnog vazduha . Posle toga je je uredjaj bio ugasen do ujutru kada sam ustvari i saznao da nesto nije u redu . Jednostavno nemogu da je upalim preko danjinskog . Unutrasnji deo ima na sebi neki taster za automatski rad koji kada stisnem klima pocne da radi ok , alli u automatskom radu . Znaci nemogu ni da podesim temperaturu ni stepen izduvavanja hladnog vazduha ( prakticno nista) . Doduse bar znam da uredjaj i dalje zivi. Posumnjao sam (sto je i logicno ) na daljinski tj baterije ali nije to u pitanju. Zatim sam mislio da nesto drugo nije u redu sa daljinskim pa sam otisao kod brata koji poseduje isti model . Kod njega radi bez problema . Ovom prilikom bi zamolio svakog ko ima ideju da mi pomogne , ako jos neko zna neki servis za ovu marku bio bih mu veoma zahvalan da dobijem neki kontakt tel. -Hvala - aj` cao |