[ kuljaking @ 03.09.2007. 02:15 ] @
Igram pokera na http://doizece.neogen.ro/ to je multiplayer flash poker nije u prave pare nego u poene i veoma je zarazan.Dali postoji fora da mogu da vidim karte od ostalih igraca ili da nekako prebacim poene na moj nalog.Hvala unapred!
[ markom @ 03.09.2007. 10:09 ] @
Pa u principu ima. Da vi video nečije karte u pokeru, moraš da platiš. Da bi dobio nečije žetone, treba da dobiješ partiju. Vrlo prosto.
[ kuljaking @ 03.09.2007. 15:08 ] @
Ok Markom znam i ja za! :) Mislio sam na to da ja mogu prije nego sto platim da vidim sta oni imaju.
[ kuljaking @ 14.09.2007. 15:36 ] @
Ljudi kako je ovo moguce?Igram poker na www.doizece.ro napravio sam dosta poena i danas je neko na javnom chatu tog sajta gdje je i poker dao adresu www.doizece.org posjetio sam tu adresu i nazalost ulogovao se sa mojim nalogom i lozinkom.Sajt je identican kao i pravi i posle jedno pola sata neko mi je skinuo sve poene sa naloga.Dali je moguce da me je neko 'ishakerisao'?Molim vas za pomoć i ako je moguce da mi pomognete da se osvetim za tu prevaru.Poeni su virtuelni i nije pravi novac "na srecu" pa eto nekom sposobnom hakeru domaci zadatak.Unapred zahvalan razocarani igrac pokera.Inace sajt je Rumunski a postoji i nasa verzija www.urbae.com i sa istim nalogom se moze igrati na oba sajta!!!Pomagajte ljudi
[ braker @ 14.09.2007. 15:50 ] @
Phishing