[ zoran @ 28.09.2007. 23:19 ] @
Da se jednostavno koristi , da se jednostavno održava i da nije bofl. Ako imate nekih iskustava rado bih ih pročitao. |
[ zoran @ 28.09.2007. 23:19 ] @
[ StORM48 @ 29.09.2007. 12:09 ] @
"Mesoreznica" ili nešto drugo?
Ako je to u pitanju (onaj cirkular za drva ), onda bih Ti preporučio Elta-u, koja je malčice skuplja od onih Siemens i Gorenje plastikanera, ali je 5 puta čvršća i kvalitetnije urađena (veći deo je od metala, a glavni delovi su prohromski). Ima je po velikim trgovinskim centrima (da ne reklamiram), a ja sam je platio nešto u okviru 3500-4000 dinara (nisam baš 100% siguran, pošto sam je kupio pre par meseci). Od više klase, kod nas sam video Bosch, ali su cene u rangu 130-200 evra, pa ako želiš vrhunski, digitalni, virtuelni, giga-mega-turbo, onda naravno Bosch. Za ovu moju piša da nije predviđeno da radi više od 10 minuta u kontinuitetu (mora malo da "odmori"), ali iako mi je to izgledalo malo, nakon upotrebe shvatiš da nemaš ideju zašto bi cepao salame celo popodne(?) Pozdrav [ bakara @ 29.09.2007. 23:26 ] @
Citat: StORM48: "Mesoreznica" ili nešto drugo? Pogresio si Ipak je u pitanju nesto drugo... @Zoran trazi masinu koja melje djubre i sve ispire u kanalizaciju, ima ta sprava ime cak je i bilo govora o tome ali ja ko za inat ne mogu da se setim kako se zove [ zoran @ 30.09.2007. 04:58 ] @
...sorry...mislio sam na seckalicu za voće..povrće i tako to..eehh daa !!! Blender ..
[ bakara @ 30.09.2007. 08:18 ] @
hehe...onda znaci da je storm pogodio a ja debeloo omasio...
Sto se toga tice uzmi moulinex multitrio nema jednostavnije i bolje stvari od toga. [ Backy @ 30.09.2007. 14:29 ] @
ja ovakav chopper zlostavljam već par meseci i dobro se drži... ima da se kupi kod nas
http://www.amazon.com/Bosch-Chopper-MMR0800UC/dp/B0008G21T4 [ StORM48 @ 01.10.2007. 01:54 ] @
@Bakara
Imam to na šta si Ti mislio. Kupio na sajmu pre 5-6 godina (na njemu piše dump disposal, pa ga tako i zovem ) Pre par godina se otkide neki šraf, upade unutra i napravi džumbus. Glupani koji su mi to prodali, pojma nisu imali o čemu im pričam (tražio sam šraf, koliko to može biti komplikovano za razumeti?), pa sam morao da napravim novi (pošto je malo poseban, da tako kažem). Inače, i da su razumeli, sve mi je jedno, pošto od rezervnih delova imaju "jedino ceo uređaj". Pozdrav [ djolep @ 01.10.2007. 08:55 ] @
@bakara
Disposer. Najpoznatiji je InSinkErator. Ima i predstavnika kod nas. [ bakara @ 01.10.2007. 09:25 ] @
Da na disposer sam mislio...sta znam meni je to uvek delovalo malo neprakticno.
[ StORM48 @ 01.10.2007. 21:33 ] @
Paa... "praktično" je ako ispred sudopere namestiš pedalu kao za šivaću mašinu - pa, čim priđeš, ono se uključi.
Ovako, moraš da namestiš nekakav prekidač (kao za svetlo, na primer) i to onda dođe prilično glupavo, jer moraš i da uključiš kad Ti treba, a obično su ruke mokre. Mada, osećaš se superiorno dok melješ gamad... barem neko vreme nakon kupovine. Upotrebna vrednost postoji... nekih 3% godišnje. Pozdrav P.S. Preporučujem samo onima koji uživaju u trošenju para na "još samo ovu električnu spravicu". [ bakara @ 01.10.2007. 23:18 ] @
Hmm...ja sam mislio da se to nekako pali samo kad pustis vodu jer mu navodno voda i treba da bi radilo.
A cisti se tako sto ubacis saku leda da samelje...? Ti znas...ti imas iskustvo iz "prve ruke" [ zoran @ 02.10.2007. 07:22 ] @
ima ovde elektroničara pa neka ti iskonstruišu senzor za vlagu...kada treba da uključiš dump disposal samo pljuneš u sudoperu..pa onda "ono" radii..jednooo..10tak sek.....ako treba još pljuneš opet
ne skrećite mi temu Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|