[ Marko777 @ 06.10.2007. 05:38 ] @
Počeo je Veliki Brat - naš Veliki srpski Brat, kao i drugi, složićete se sigurno samnom u ovome, pošto vidim da je dosta ljudi razočarano organizacijom Velikog Brata. Kao prvo želim da iznesem neke detalje koje sam primetio za ovih 13 dana koliko traje ovaj ciklus, najvažnija stvar su ukućani. E sad, scenario je počeo da se odigrava tako što su ljudi iz Emotiona ubacili Mišela i Bureka sa 6 devojaka naravno sa namerom da se Mišel i Burek osete kao carevi, i onda ubacuju pet novih muškaraca da čorba počne da se kuva! Sve je zanimljivo ima dosta smešnih scena, ne zna se ko je vise primitivniji ili smešniji, i ljudi bi to da gledaju! Prva stvar, nema LIVE STREAMINGA niti će ga biti kako stvari stoje. Pa onda, može da se prati na 3G mreži, pa onda ne može organizacija velika nula! To je sramota za organizaciju tako jednog velikog show-a. Druga zanimljiva stvar, sa obzirom koliko ukućani vremena provode u kući, na televiziji B92 se prikazuje tako malo scena iz kuće i izvlače se samo neke baš odvratne i glupe scene a mi bi naravno da gledamo sve ali ne može. Važnije je da gazdice stave parice u džep, nego da zadovolje građane srbije da se malo smeju. Ako niste znali osnivač Velikog Brata je i sam rekao da nemogućnost posmatranja Velikog Brata uživo, kad god svi gledaoci to zažele ne čini potpunu emisiju Veliki Brat, mada televiziji B92 i Veliki Brat (organizaciji) to ne smeta! Bitno je da navlače ljude da čekaju kao kučići i ta dva ili tri puta da vide šta se dešava. Drugim rečima bolje da nisu ni počinjali nešto ako sve nije urađeno kako treba! Treća stvar, sigurno ste primetili koliko je loša mikrofonija da svako da pojača zvuk na TV-u da bi čuli šta oni pričaju. Takvih tehničkih problema ranije nije bilo, ali mi Srbi što bi rekli, srpska posla... A ja bih više rekao previše seljačka jer se stvarno sve svodi na neku zaradu, treba se zapitati kako im tako te laži zvuče providno kao nisu postigli dogovor ni sa jednim operaterom za Live Streaming, pa kao moras da platis Telekomu da bi gledao?! Koja fora, strašno, a oni u džep stavili novac zato sto građani Srbije, Bosne, i Crne Gore ne mogu da prate. Sve to treba ispitati o čemu se radi zašto u ovoj zemlji bas ništa, ali baš ništa ne ide kako treba! [nmilosev : pripazi na pravopis!] [Ovu poruku je menjao nmilosev dana 06.10.2007. u 11:12 GMT+1] |