[ PsYhO @ 10.09.2003. 22:25 ] @
pogledajte www.abandoned-places.com a posebno obratite pažnju na http://home2.planetinternet.be/henk/lemaire.htm |
[ PsYhO @ 10.09.2003. 22:25 ] @
[ l4m3r @ 11.09.2003. 01:51 ] @
wow, mocno.. al i scary... i to prilicno..
Zanimljivo je to, sto se odjednom napusti sve to... zasto? Ostala su dokumenta pacijenata? Da nisu neka sranja pocela da se desavaju? Cudne stvari? hehee, ovo treba videti uzivo... Najace je nocu.. da umres... [ caiser @ 11.09.2003. 11:26 ] @
Mene su bolnice nocu uvek uzasavale. Valjda zbog nekog filma koji sam gledao kao mali. U svako slucaju svaka cast ovom liku sto je otiso da slika ovo. :) A opis mu je stvarno super.
Citat: Why is this place so scary at night ? Why is my instinct yelling in my ears that my back is unguarded when I peer through my camera ? I know the background noises are natural, doors move with the wind, I know the water drips irregularly and branches knock on windows. Nobody can walk here without making noise, but when I walk around, the hospital trembles as in an earthquake (masking all other noises). And when I stop walking there is a suspicious silence, until on the third floor a door makes a grating sound... I hate and love going here by myself. A i da li neko zna cemu ovo sluzi? :) [ TiXo @ 11.09.2003. 13:26 ] @
ja pre par dana igrao opet SANITARIUM (zahvaljujuci jednoj dobroj dusi sa [es]-a :)) pa na ove scene iz sanatorijuma mogu samo da kazem da tamo nebih isao nocu sam (citaj: bez marinaca i vazdusne podrske)
:) T. [ PsYhO @ 13.09.2003. 09:04 ] @
Citat: caiser: kapiram da je neka proteza za nogu ;) [ Slobodan Miskovic @ 29.06.2007. 19:01 ] @
Updated, lik je btw genije ;)
Ima novih slika tako da i oni koji su pogledali pre 2 godine mogu opet da odu. [ jonniebravo @ 29.06.2007. 21:45 ] @
ne mogu da otvorim drugi link......
Slazem se sa Miskovicem, tip je stvarno genije. Najbolja stvar koju sam video u zadnje vreme. [ ivanulus @ 29.06.2007. 23:22 ] @
UUUUU, bas je spoooky, i vrlo interesantne fotke
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|