[ real-fantastico @ 26.11.2007. 19:35 ] @
Znam, da postoji tema koji nosi slican naziv ali nisam uspeo pri citanju da vidim spisak potrebnih dokumenata/dozvola i kojekakvih papira koji su potrebni da bi kuca bila legalna...znaci ne da se izgradi pa da se onda trci po papire,nego sledece: 1. Kupim plac koji se nalazi u ulici, gde prolazi struja, voda, kanalizacija itd..... 2. Znaci, treba da krenem sa gradnjom kuce...sta je potrebno, od dokumenata i kako ide, to me interesuje, jer to vrzino kolo nemogu nikako da raspletem..... Koliko sam ja shvatio treba: 1. Podneti prijavu za odobrenje gradnje na placu i pri podnosenju prijave dostaviti projekat kuce 2. kada se odobri gradnja ,onda da se podnese prijava za odobrenje tehnicke struje na placu zbog same gradnje kuce i podneti prijavu za proveru mogucnosti prikljucenja izgradjenog objekta na mrezu 3. Kada se kuca zavrsi, podnosi se prijava za prikljucenje na ellektro energetsku mrezu 4. Podnosi se prijava za prikljucenje na vodovod itd..... sve razumem u uopstenim koracima, ali za jednu prijavu treba ici po nekoliko puta, pa placati, pa izlazak komisije pa tek onda da se odobri molba...... zamolio bih sve one koji znaju detaljan postupak i mesta gde se to sve radi, ako moze da napise, posto krecem najverovatnije od proleca da zidam kucu, a ovo me muci danima, i svi me setaju..... [Ovu poruku je menjao real-fantastico dana 27.11.2007. u 16:05 GMT+1] |