[ euripyd @ 24.09.2003. 23:18 ] @
Nemam pojma o programiranju ali valjda neko ovde ima: Koristeci racunar, tokom dugih radnih sati primetio sam pojavljivanje bola u rukama i ramenima. Tokom vremena, s obzirom da je posao morao biti zavrsen na vreme (i po 12 sati rada), bol je nastavila da se razvija i to je pocelo tako mnogo da smeta da sam na kraju morao da zavrsim na lecenju. Konacan rezultat: upala zivaca ruku. Sve plus dodatne injekcije, masaze, snimanja...bla bla Onda mi je dosla jedna ideja na pamet: zasto neko ne bi napravio npr. "Click Counter" odnosno program koji nagleda kolicinu rada sa misom odnosno tastaturom i nakon odredjenog vremena da ga upozorava da je previse radio. To bi otprilike moglo da bude sledece: 1. racunanje "clicka" misem 2. racunanje "click + drzanje" 3. racunanje jednog karaktera na tastaturi. To bi moglo da se sabire otprilike: 10 poena no.2, 8 poena no.1, 1-3 poena no.3. Onda bi se moglo namestiti da se otprilike sakupi, sta ja znam 5000 ili 10000 poena i onda bi se pojavilo pop-up obavestenje: radili ste dosta, vreme je za pauzu od 5 minuta....itd.. Sta mislite? Mozda takav program vec postoji, pa ako znate javite mi. Drugo, ako neko misli da je to dobra ideja, neka uradi program (mislim da ce mu se itekako isplatiti), ali ga molim za jednu besplatnu kopiju jer sam mu dao ideju.... Ajd pozdrav |