[ manca @ 11.10.2003. 14:19 ] @
Zamislite ovo:
Manča se vratio!
Zašto: Evo sad ću sve da opišem.I zašto sam se vratio i zašto hoću da ostanem na ovom forumu i sve tako!Lepo ću sve da napišem, a vi ako oćete pročitajte celu poruku, molio bih Vas!
Možda će poruka biti malo velika :) , ali ko hoće još jedanput ga molim neka je celu pročita!!
Idemo redom:

1.Uticaj mog povratka, imali su moji stari prijatelji sa es-a i iz mog grada, koji su takođe članovi EliteSecurity foruma!Sad nemam vremena da ih nabrajam, ali nema veze, to je prvi razlog zašto sam se vratio!!

2.Skinuo sam onu stranicu(temu) što sam napisao-'Mene svi mrze..OK' i pročitao najmanje 50 puta.Uvideo sam nekoliko poruka koje ću kasnije citirati koje su mi pomogle i naterale me da razmišljam zrelo, a ne da se ponašam kao neki klinac.

3.Takođe razlog mog povratka, je broj poruka i vreme provedeno, čitaj potrošeno, na internetu zbog es-a, to je preko 1000 sati, pa vi izračunajte kolika je to kinta, koliko je bilo kidanje živaca, nerviranja, ali sad to na stranu, biće vremena i za to :)

4.Na kraju krajeva nekako mi nedostaje es!:)

To bi bila ta 4 razloga, zbog kojih sam se najviše vratio!!

A sad malo citiranja i odgovore na citate

1.
Citat:
blood
e bre manca ugledaj se na mene malo ***ote pa i mene su pljuvali normalno kad sam postavljao glupa pitanja mada ovde su neki jos nezreliji od tebe njih ima par sto bash vole da podjebavaju iz zezanja mada su vecina super ljudi tako da kad vidis u cemu gresiis vratices se

::Tačno tako blood, vidiš, morao sam da se vratim!!Nadam se da ću se sada predstaviti u novom svetlu!

2.
Citat:
LILIT
znaš kako kažu ....
„neki te mrze - neki te vole“ ... to je cena slave :-)

iskreno ..ovo počinje žešće da zamara ...
svaki mesec po neka plačljiva poruka ...ovaj me povredio uvredio i sl.

treba zabraniti pristup
- patetičnim
- labilnim
- unsteJbL osobama
ili bar im nagovestiti u priručniku ili ti FAQ-u šta ih sve može očekivati ovde ;)

Ajd Manca... i ti stvarno ko da imaš 5 godina ...uzdigni se malko kultiviši ...
jes da je teško samospoznati se .... ali dešava se ...
u suštini ..nisi ti osoba za mrzeti ... već si samo naporan - razlika je
opusti se udahni .. i odmah tenzija ide down ...
ajd veselo ...nećemo od ES da pravimo saranu :-)

eh da ...
kao prvo budi svestan toga..
da ovde niko nije došao zbog toga da bi ga neko voleo ili mrzeo ...
ovde smo zbog uzvišenijih ciljeva :-)

::Tačno LILIT, kao da imam 5 god., tako sam se ponašao, a sad se nadam da će se sve to promeniti i biti zaslužan član ES-a!
Kao što ti reče samo veselo!!Nećemo da pravimo od es-a, saranu :);)

3.
Citat:
Floyd
Manca, ostao ili ne ostao, nebitno je (verovatno ces ostati posto je bilo milion ovakvih poruka pre tvoje i skoro svako se vratio samo s drugim nickom). Ovo je ionako samo internet forum.
Nadam se da nemas ovakav pristup i u "pravom zivotu".
Nemoj da se trudis u odnosu s ljudima previse. Svaka osobu koju budes upoznao u svom zivotu volece ili mrzece razlicite stvari kod tebe i ti na to nemas mnogo uticaja (to je jednostavno tako, svidjalo se tebi ili ne). Budi ono sto jesi, iskuliraj i ugledaj se na moj signature ...

::Hvala ti na ohrabrujućem savetu!!!Ova poruka je imala veoma veliki uticaj na moj povratak!Još jedanput HVALA TI Floyd!A za pristup u privatnom životu, NEMAM veruj mi.Možeš pitati Slobodana i Filipa Milivojevića~!

4.
Citat:
mladenovicy
Ovde moram da se slozim sa mancom. Posle ovoga ili ces se promeniti na bolje, ili ces ostati isti. Pa ti sad vidi.

::Nadam se da ću se promeniti.Vratio sam, pa ćemo videti!

5.
Citat:
stex
Ala ste se primili, vratice se on i reci da je to bila zajebancija.

::Nije bila uopšte zajebancija!Bilo je veoma ozbiljno, ali sad sam tako smekšao i rekao sebi-'Iskuliraj, baš te briga šta drugi misle o tebi, ne uzruavaj se, probaj da se vratiš, pa ako te prihvate OK, a ako ne onda ništa, napusti ovaj FORUM ZAUVEK!' - dakle vidiš!

Toliko o citiranju, a sad početak kraja :)

Evo mislim da sam se dovoljno potrudio:)Jeste da je možda malo duža poruka, ali morao sam da napišem sve to, kako bih shvatili, kako ja nisam takav, kakvog ste me vi zamislili!Nadam se da ste shvatili suštinu ove poruke!

Izvinjenja
Lično se izvinjavam svim članovima ovog foruma, koje sam na neki način uvredio ili im naneo nekakvo zlo(mada ne verujem da sam nikome naneo nekakvo zlo)Pre svega se izvinjavam: NIXI, Drag0nu, towku, zombiju(zajebantoru :) neprevaziđenom)....
A SADA KONAČNO DA ZAVRŠIM OVU PORUKU JEDNOM REČENICOM:
Nakon svega ovoga što se desilo PRIHVATATE LI ME NAZAD, kao vašeg člana??

Mančević Nenad,
Najbolje želje!
[ -zombie- @ 11.10.2003. 14:34 ] @
e ovo stvarno nema smisla.

ko god da sad ovde imitira manču, hm.. malo je providan, a ni malo nije zanimljiv, tako da...

batalite!!!

[ srki @ 11.10.2003. 14:52 ] @
zmobie, zombie, ne zezaj opet :-)
[ Trunks @ 11.10.2003. 14:58 ] @
Damn, taman kad smo bili sigurni da je otišao. ;(

Šalim se, dobrodošao nazad. :)
[ srki @ 11.10.2003. 15:01 ] @
Citat:
manca:
::Nije bila uopšte zajebancija!Bilo je veoma ozbiljno, ali sad sam tako smekšao i rekao sebi-'Iskuliraj, baš te briga šta drugi misle o tebi, ne uzruavaj se, probaj da se vratiš, pa ako te prihvate OK, a ako ne onda ništa, napusti ovaj FORUM ZAUVEK!' - dakle vidiš!
Pa sada opet neko moze da te zeza i da ti pise kao brisi odavde. Zezatori ce uvek postojati i to je nesto normalno. A to da te neko mrzi pa to moze da uradi samo neka osoba koju licno znas kojoj si nesto ukrao, naneo zlo, zajebao je u vezi sa necim i slicno. A ako te mrzi neko koga znas samo online pa to nije tvoj problem nego njegov.

A sto se tice prihvatanja tvog povratka: dobrodosao nam nazad, manca!!!

Gledaj vedrije na zivot i ignorisi te stvari sta neko misli o tebi jer ces u zivotu imati mnogi tezih i bitnijih stvari koje ce da te muce.
[ weB_KiLeR @ 11.10.2003. 15:38 ] @
Heh pravite farse ni oko cega...
Sto je reko Floyd sve je to samo cimanje ako bi trebali da idemo sa foruma prvi bi ja trebao da odem!(Ali me boli sta neko misli o meni)
[ Dusan Marjanovic @ 11.10.2003. 15:41 ] @
...omg...not again...
[ Nikola Denić @ 11.10.2003. 18:34 ] @
manca,hm... ja sam pokusao da te prizovem pameti..ali sad...kako ti bog da...i sam znas da ces morati da se dokazes znanjem...koje...hm....ti kazes imas...bolje da si radio na referencama...pa tek tad dosao....

Bilo kako bilo welcome back...i good luck...
[ Mitrović Srđan @ 11.10.2003. 22:26 ] @
p0z manca lepo sam ti reko kad shvatis doci ces
[ byTer @ 11.10.2003. 22:38 ] @
Citat:
MAdafaKA:
...omg...not again...

Let him B!