[ cumke @ 23.03.2008. 18:22 ] @
Molim poznavaoce i ljubitelje BUBE da mi pomognu kako bih pronaao sajt ljubitelja BUBE koji je bio u pripremi a kome je predhodio sajt www.thegoldenbug.com. Unapred HVALA |
[ cumke @ 23.03.2008. 18:22 ] @
[ kefalo @ 25.03.2008. 14:54 ] @
nisam znao za taj sajt uopste ali imam jedan koji je isto dobar
www.vwtrendsweb.com sajt je sadrzajan ima puno "uradi sam" od mehanike do limarije i pokriva znacajnije events u americi. http://www.bubaklubbanjaluka.com/ ovo je stranica banjaluckog kluba buba. nije pretjerano sredjena ali ima velika galerija slika i tek je josh u razvoju. www.vwbuba.hr ovo je stranica zagrebackog kluba buba. ima i forum sa dosta posjetitelja(obzirom na broj buba :) ) eto valjda sam bio od pomoci ako imas ti neke stranice ne bi bilo lose da postavis linkove ovde tako da i ja vidim nesto novo. imam ja josh neke samo moram da ih iskopam :) uskoro ce biti i stranica retro kluba iz laktasa(mjesto pored banjaluke) cim proradi javljam :) pozdrav! p.s. zasto je tema premjestena iz autozone u zanimljive linkove??? nije mi jasno to. bube nisu auta? :))) [ cumke @ 25.03.2008. 16:28 ] @
Hvala brate,taj sajt je bio aktuelan dugo vremena ali je zbog rekonstrukcije koja je bila u najavi jednostavno nestao.Ja se nisam preterano trudio da nadjem njegovog naslednika ali ako budem bio srecne ruke javljam ti se.Hvala na trudu
P.S. Sve u svemu dobro je cuti nove prijatelje zaljubljenike u vecni auto i razmeniti iskustva.Ja repariram jednu iz 1973 god. i uvek mi trebaju saveti.Javi se ako mogu da pomognem. [ prof. Utonium @ 24.07.2008. 01:37 ] @
ha, tgb vaskrso :)
[ Kosta Divjak @ 12.11.2008. 20:48 ] @
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|