[ tetreb995 @ 24.03.2008. 10:10 ] @
Imam khm,khm....manjih problema oko izbora krovnog pokrivaca iliti crepa :-) Imam vec crep " Toza Markovic " model 002 . To stoji par godina jer je dobijen kao reklamacija na postojeci .Nekih 2000 komada. Posto radim rekonstrukciju kuce,krov ce izgledati drugacije pa rekoh da razmotrim i druge opcije vezane za izbor crepa. Ne ciljam nesto posebno na estetiku svakog modela crepa ponaosob ,ono da li mu je sara ovakva ili onakva i boja ova ili ona, vec sto se tice ugradnje i kasnijeg odrzavanja. Vidim da TM slabo vodi racuna o detaljima kao sto su zavrsni crep,slemenjak i slicno kada je ovaj model crepa koji imam u pitanju . Za model 333 vidim da imaju sav taj TUNING program. Sa druge strane tu je TONDACH kojeg masovno vidjam po stovaristima i citajuci po netu vidim da su i oni OK .I sa kvalitetom i sa tim dodatnim krovnim elementima. I na kraju BRAMAC sa isto tako razvijenim asortimanom svega i svacega za krov i jos boljom podrskom,mogu slobodno reci. Cuo sam se sa predstavnikom za moj grad i dolati na lice mesta da da savete majstoru ako nezna nesto da ugradi,da prekontrolise postojecu ugradnju,da napravi specifikaciju cega je koliko potrebno na osnovu projekta..... sve u svemu prijatno sam iznenadjen podrskom . E sad cena govori za sebe : Toza Markovic je oko 35 dinara , TONDACH oko 45 dok je BRAMAC 71+ dinara . Koja su vasa iskustva sa proizvodima ovih firmi i sta predlazete ? pozdrav |