[ bajun @ 01.07.2008. 23:13 ] @
Hteo bih da napravim plinski rostilj. Da li neko ima iskustva u ovome, sta mi sve treba od materijala da bi to bilo funkcionalno. On bi pre svega sluzio da se ponekad na terasi ispece nesto. Znaci nista profesionalno. Vidim na internetu da ima nekih sa lavinim kamenom, izgleda da nije losa stvar samo ne znam gde se moze naci lavin kamen ili mozda nesto slicno
[ Horvat I @ 02.07.2008. 18:13 ] @
steta odj...ti meso! posto dima i tada ima sto ne uzmes gril kuglu, na tockicima je ide na cumur,ima pepeljaru ne ostecuje nista
[ veljkoE @ 02.07.2008. 21:30 ] @
treba ti "tanjiraca" sa nogarama
plamenik za bocu ( onaj siroki , precnik je nekih 20-30 cm)
crevo
regulator pritiska,
boca i plin

ako ces na zemni gas, - ne preporucujem, nije bezbedno
nije ni ovako al sve je stvar ukusa, moras dobro da ucvrstis i bocu i crevo i plameik

ako ti padne boce, dobijas klasican bacac plamena
no
sve ovo navedeno iskombinujes i stvar resena

plocu sam video, jedan rodjak ima neki mermer i na njoj przi meso

sve u svemu

ako samo meso peces, a ne i krompirice i sl. onda ti u principu i ne treba takav " rostilj"

to mozes i u kuhinji