[ maksabj @ 14.07.2008. 16:34 ] @
Molio bih vas da mi neko kaze ako ima neka iskustva sa hidroforom Metabo? Ili za neki predlog kao njegovu zamenu... I za kraj da li je hidropak i hidrofor isto i ako nije u cemu je razlika? Hvala, pozdrav. |
[ maksabj @ 14.07.2008. 16:34 ] @
[ Horvat I @ 14.07.2008. 20:20 ] @
[ veljkoE @ 14.07.2008. 20:34 ] @
onako ugrubo
hidrofor je jedna velika posuda sa pumpom velicine bojlera od stotinjak litara i on sluzi za crpljenje vode iz "zemlje" da bi imao vodu u kuci pod pritiskom a hidropak je mala napravica slicna kompresoru od 25 litara e sad verujem da ljudi kupuju hidropak da bi ga postavili na gradski vodovod da bi imali veci pritisak u gradskoj mrezi a opet verovatno moze i da sluzi kao hidrofor, samo sto mu je rezervoar dooosta manji u principu nisam siguran a ni nesto upucen da ti mogu objasniti preciznije no, pojavice se neko ko je bolje opuznat sa tim uglavnom metabo je otkupio firmu "elektra beckum" i od tada postoje masine plave boje sa oznakom metabo verovatno su to kvalitetne masine, ali nisu profi kao zeleni metabo a pretpostavljam da su puno bolje od einhella i sl P.S. i dok sam ja nesto vrsljao po kuci stize odgovor [ Java Beograd @ 15.07.2008. 08:32 ] @
Pazi, Metabo je firma koja između ostalog pravi profi električne alate vrhunske klase. Nema razloga da napravi loš hidropak.
[ maksabj @ 15.07.2008. 20:00 ] @
Da li je onda bolje da uzmem Sever Suboticu i da ne mislim...?
Malo je i skuplji, doduse. Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|