Ponesi i moju sliku, za svaki slucaj. Ti navoji, koji su na slici slobodni, garantovano pasuju na creva. Ako nadjem neko crevo na brzinu, bas cu i to da slikam, da lakse vide oni u radnji sta te muci. Odoh da trazim crevo ...
Nisam nasao bas celo crevo, ali sam nasao prikljucak, koji lici na crevo.
DA, U PRAVU SI - TO JE 3/4 COLSKI NAVOJ! JA BIH GLAVU DAO DA NIJE, ALI KOMADI POKAZUJU DA JESTE! Jedva nadjoh jedan komad od 3/4 cola i evo jos jedne slike.
Sad te ceka samo jos jedan problem. Ako su ti dupli niplovi radjeni na strugu, onda se moze desiti da su sa cela lepo obradjeni i da ce lepo nalegati na gumicu u onom prikljucku, ali ako su ovakvi kao ovo koleno / luk, nesto kao liveno (ne znam precizno kako se to radi - celicni liv, nesto takvo) onda sa cela nije obradjeno i moraces sam da to doteras turpijom sto bolje mozes.
Uglavnom, problem resen zajednickim snagama :-) a i onaj prodavac je tacno znao. Ja se vec duze ne bavim time, pa sam malo i zaboravio, sta ces.
Java, bio si u pravu. Mene su zaveli upravo ovi komadi koji su mi svojevremeno pomogli da resim svoj problem, jer imaju na sebi 2 razlicita navoja.
[Ovu poruku je menjao tdjokic dana 29.07.2008. u 17:42 GMT+1]