[ Aleksandar Trifunović @ 12.08.2008. 02:37 ] @
www.darkpirates.com Ukratko o igri: U ovoj OGame cilj je trgovina. Znači imate svemirski brod sa kojim trgujete. Na početku imate besplatan mali brod sa kojim krećete u trgovinu. Imate mnogo galaksija po mapi i putujete sa galaksije na galaksiju trgujući. (kupujete robu i prodajete je za skuplje). U početku imate 500 kredita, ali tokom igre, ako budete dobro trgovali i pljačkali brodove koji su u vašem rangu, možete sakupiti kredite i kupiti bolje brodove koji su vam u ponudi. Borba brodova je simulacija, kao i cela igra. Kada skenirate neprijatelja, možete ga i napasti. Vi možete osnovati svoj savez tek nakon (5) levela, hmmm.. ja mislim, ali ako nije tako izmeniću poruku kad proverim. Isto tako možete i ući u neki savez ako vas prime "master" ili "admini". Već imamo SERBIA savez i na 1 i na 2 serveru. Samo što smo na serveru 2 mnogo jači. Čak smo i bili prvi, ali sada smo opali jer niko ne igra. Mislim da smo sada 3-4. Na 1 serveru smo 100.000 savez po redu. Posetite sajt i registrujte se kako bi igrali Dark Pirates i priključili nam se na 2 serveru u savez da ne propadnemo skroz. Da budemo opet prvi! |