[ Gjagji @ 13.09.2008. 21:01 ] @
Izvinjavam se ako se ova tema ponovi, malopre sam je postavio ali je sada ne nalazim. Izgleda da sam omanuo u nekom "klik"-u Ako je izbrisana, molim objašnjenje na PP, ako se pojavi 2 puta, 1 post izbrišite. Elem, nova (mesec dana), gorepomenuta mašina, supruga koja se žali da ne kuva. Pozovem servis, pošto je mašina u garanciji. Majstor startuje program 90C odčeka pola sata, merka glimaricom, pipa kazan i kaže da je sve u redu. Ja zatražim da on potera programator da izbaci "vruću" vodu (90C!) i u kofu u koju sam skupio vodu ubacim ruke do lakta. Ja kažem da to ni u ludilu nije 90C, on tvrdi da je to regularan rad mašine! Program belog rublja sa pretpranjem traje k'o što piše u dokumentaciji, do 5 minuta kraće od 2H30M! Pitanja: 1. Kako (u kom trenutku programa) da izbacim vodu-otvorim vrata da bih proverio maksimalnu temperaturu (još uvek tražim termometar koji meri do 100C, uglavnom su do 50C)? Ovo mi treba da bih uverio sebe (majstora) da nešto nije u redu (ili ženu da je sve u redu 2. Šta bi moglo da bude u kvaru? Ovo mi treba da savetujem majstora ako utvrdim da nije u redu. 3. Da li normalan čovek (ne jogini, cirkuzanti itd.) moze da brčka ruke u vodi zagrejanoj na 90C. Ovo mi treba ako ne nađem termometar i moram "odokativno" (odrukativno?) da procenim kuva ili ne? Svaka sugestija je dobrodošla. Ako je to stvarno normalan rad ove mašine, odmah idem da menjam za neku drugu. Unapred Zahvalan, |