[ popadinica @ 02.10.2008. 13:15 ] @
| Pozdrav,
imam lodju dugu oko 5 i siroku oko 1.4 metara. Imate li neki predlog kako da organizujem susenje vesa?
Ne bih koristila klasican stalak na rasklapanje a ni razapete zice (mogu se postaviti samo tako da budu previsoko za mene)
Postoji li recimo nekakva skalamerija koja se usrafi u plafon pa se po potrebi spusti do zeljene visine (kada se ne susi ves da stoji sklopljena uz plafon i ne smeta)?
Ako ima koliko kosta otprilike, da li je trajno, kvalitetno i gde ima da se kupi (pm).
ili nesto slicno?
sve ideje su dobrodosle
hvala unapred |
[ Java Beograd @ 02.10.2008. 14:07 ] @
Pa ti si popadinice već sugerisala jedino moguće rešenje, a to je da nekakva skalamerija visi sa plafona. To nema da se kupi, a ako neko to treba da napravi - samo je mašta granica.
[ popadinica @ 02.10.2008. 14:24 ] @
Pa onda je to odlicna prilika da zaradimo dobre pare. Odoh ja u zavod za patente dok jos neko ne izmisli toplu vodu
[ Brodoplovac @ 02.10.2008. 14:42 ] @
Nekada je postojalo ovako nešto da se kupi. Reč je o ramu na kojem su razapeti konopci. Ram je povezan sa četiri savitljiva zgloba sa plafonom. Spustanje i podizanje skalamerije se vrši povlačenjem konopca. Ne znam da li to sada ima da se kupi i gde.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.