[ michaelJordan @ 28.10.2008. 21:33 ] @
| Keramicari su mi u kupatilu ostavili zazor izmedju zadnjeg reda plocica i praga 3cm sirok i 2-3cm subok!
ja sam to popunio malterom!
E sad, malter je siv i to je ruzno!
DA li mogu necim da ga izbelim?
Ili ima neko drugo resnjeza ovo? |
[ Black_eyed @ 29.10.2008. 06:25 ] @
Mogao bih da stavis od gore fug masu ali koliko razumem to ti je pod? Sta ce ti belo na podu? To ce se brzo isprljati i nece lepo izgledati.
Razmisljam nesto, to je pored praga, da li je izvodljivo da to pokrijes nekom Alu lajsnom?
Mozda da slikas pa da vidimo kako izgleda...
[ michaelJordan @ 29.10.2008. 17:13 ] @
Evo ovako to izgleda:
[ bakara @ 29.10.2008. 17:21 ] @
Dovoljno je da prefarbas masnom bojom, ili da stavis alu lajsnu koja ce savrseno pokriti taj deo.
[ Black_eyed @ 29.10.2008. 17:40 ] @
Kada sam video sliku glasam za Alu lajsnu, poseti malo Me**ur, Ura** S*m i sl. Vidi sta ima od lajsni, imaju razlicitih modela, sirina, oblika. Pogledaj sta ti najvise odgovara.
[ Cunami @ 29.10.2008. 21:48 ] @
Keramicar je zabrljao i trebao bi to da popravi. Mislim da bi najbolje rjesenje bilo da skines prag i produzis plocice ispod praga pa ponovo vratis prag.
Nevezano za tvoj slucaj ali na novim objektima praktikujem da plocicice u kupatilu spustim za debljinu plocice u odnosu na parket. Plocice propustim ispod praga a potom uradim prag od plocica koji bude ravan sa parketom. Na kraju stavim drveni prag koji pokrije spoj parketa i praga od plocica. Sa takvim rjesenjem parket je siguran u slucaju poplave u kupatilu ako je slivnik u funkciji.
[ Java Beograd @ 30.10.2008. 08:59 ] @
Cunami je u pravu. Samo će tako da izgleda pristojno.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.