[ st.pet @ 04.12.2008. 10:44 ] @
Pozdrav,pošto na tržištu ima svakakvih čudesa potrebna mi je pomoć,savet pri izboru radijatora,prvo što me zbunjuje i upada u oči je velika razlika u ceni a po karakteristikama skoro istog proizvoda,jedina razlika je u imenu proizvodjača! dali se ovo isplati kupovati.... de**gh* KH 770920 Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti. Termalni prorezi za povećavanje razmene toplote i nižu temperaturu površine Snaga grejanja: 900W / 1100W / 2000W Za prostoriju od 30 do 60 m³ 5000din razmišljam da uzmem ovog... Uljni radijator sa ugrađenim ventilatorskim grejačem Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje, što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti. Termalni prorezi za povećanje razemene toplote i nižu temperaturu površine Dodatni ventilatorski grejač snage 500 W koji povećava toplotu i distribuira topli vazduh u prostoriju Snaga grejanja (max/srednja/min): 2000 / 1100/ 900 W Broj rebara: 9 Za prostorije do 75 m3 7 različitih opcija grejanja, kombinacija 3 opcije uljnog grejanja sa ventilatorskim grejačem od 500 W dali je moguće da zagreva 75 m3,meni treba samo 20,prosle godine sam koristio radjator koji zagreva do 60m3 u prostoriji od 16 pa sam se smrzavao ---------------------------------- de****y KH 771225 Zahvaljujući specijalnim termalnim prorezima koji su zaštićeni patentom, elementi održavaju nižu temperaturu površine i tako pomažu strujanje toplog vazduha za brže grejanje što doprinosi kombinaciji bezbednosti i maksimalne udobnosti. Termalni prorezi za povećavanje razmene toplote i nižu temperaturu površine Snaga grejanja: 900W / 1800W / 2500W Za prostoriju od 30 do 75 m³ Prekidači napajanja sa indikacionim svetlom Podesivi sobni termostat za određivanje i automatsko održavanje željene temperature Broj rebara: 12 Snaga: 2500 W ovaj kosta oko 6000 -------- ovaj je najskuplji kosta oko 8500 ali ako vredi uzimam njega ,nisu mi jasni ovi efekti dali to stvarno funkcioniše ili je to nabijanje cene raznim estetskim dodacima.... de*****yTRD 820 Dragon 3 serija zahvaljujući svojim elementima, razvija "efekat dimnjaka" stvarajući kontinualno strujanje sa visokim stepenom toplotne razmene Efekat dimnjaka za bolji protok vazduha i brže zagrevanje Snaga grejanja: 900 do 2000 W Broj rebara: 8 Za prostorije do 60 m³ dali ovi radijatori stvarno vrede pošto se slični prodaju po 3-4 hiljade din... ovaj nesretnik košta 2500 din Prostorija koja treba da se zagreje nema nikakvu spoljašnju izolaciju...gola cigla,unutrašnost oko 20 kvadrata je malterisana peskom (bolji stručniji izraz ne znam)debljine oko 2-3 cm |