[ mserifov @ 03.01.2009. 19:32 ] @
| Dali ko prati dakar do prije 2 godine jedna od tv kuća u bih je i imala radovne preglede dana. Meni je ovaj raly još uvjek jako interesantan borba čovjeka i mašine sa pjeskom afrike. Dali tko prati ovogodišnji dakar ili to nije više interesantno. Vidim prvo su ukinuli pariz pa i lisabon sada je samo dakar.
I dali bi tko volio da učestvuje na dakaru. |
[ ventura @ 03.01.2009. 19:46 ] @
Sada se Dakar vozi u Južnoj Americi, a već lagano menjaju ime u "El Dakaro"...
[ mserifov @ 03.01.2009. 20:04 ] @
Vidi stvarno sad sam otvarao njihovu oficijelnu stranicu. I dosta toga novoga ali mene još uvjek fascinira dakar ili ti afrika i ti svi silni motocikli i automobili.
Imali tko informaciju više o dakaru. Historija i to.
[ Skandy @ 03.01.2009. 20:51 ] @
Zbog pretnji terorista prošle godine Rally Dakar je prekinut. Da ucesnici ne bi ostali uskraceni za avnturu mislim dasu imali priliku da se takmice u Madjarskoi i Rumuniji. Ove godine je to sve izmestenu u Juznu Ameriku ( Argentina - Cile). Uslovi terena priblizno identicni kao u Africi, ali temperature znatno nize. Rally je zadrzao staro ime u nadi da ce se u narednim godinama vratiti na staru rutu.
[ imiske @ 05.01.2009. 01:23 ] @
Pratiš li kako se menja ime. Sad je i Dakar suvišan. Nek ga zovu seleći reli... Ali je i dalje interesantan
[ Joker @ 05.01.2009. 05:37 ] @
Citat:
Skandy: Zbog pretnji terorista prošle godine Rally Dakar je prekinut.
Nije prekinut, nego odložen za ovu godinu, jer nije ni počeo.
[ Crveni011 @ 05.01.2009. 13:19 ] @
Nesto sto se ponavlja periodicno ne moze da bude odlozeno. Da je odlozen za ovu sada bi se vozila dva relija od jednom:) A reli ce biti vracen u Afriku cim se smiri "politicka situacija':) Meni su ovi tereni po Juznoj Americi smesni u poredjenju sa onima u Africi...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.