Verovatno si hteo da staviš
OVAJ link.
Naravno da je sve jeftinije tako kad gledaš na netu međutim veoma je mala verovatnoća da neka od firmi koja prodaje tako nešto dostavlja stvari i do srbije a ako još uračunaš i dostavu, porez, carinu i sve dodatne troškove koji mogu da te snađu (naši carinici su ipak toliko inteligentni da bi pomislili da ideš da opljačkaš banku pa ti treba brojač novca :)
Nije ni onaj što se meni sviđa (onaj sa video snimka) tako skup ali ako uračunam šta bi sve trebao da uradim i platim da bi ga dobio (a verovatnoća da će stići do mene i pored svih plaćenih troškova je upitna) jednostavno se ne isplati, znatno je jeftinije probati to napraviti od nekih otpadnih delova materijala po sistemu "snađi se".
Sumnjam da neke slične brojalice mogu da se kupe kod nas a da ne koštaju preko 1000-1500 din.
Citat:
zorg: Staklo? Epruvete i ostala lab tehnika se lako pravi duvanjem, ima i kod nas dobrih majstora...
Jel bi mogao da mi pošalješ neke konkretnih informacije o ovome na pp, recimo kontakt nekog od tih majstora, imam u planu neke custom lampe da pravim a to može jedino neko ko ima peć za staklo.
Thenx