[ LVG @ 23.01.2009. 05:27 ] @
| Pozdrav svima!
Nasao sam "zanimljiv" sajt, pa me zanima kako je moguce da neko prodaje "A Spot In Heaven", a da nadlezni organi vlasti ili crkva ne reaguju. :)
Citati:
"Secure your place in Heaven now… Or risk eternal damnation…"
"We are directly affiliated and sent down by The Board of Heavenly Officials, the only governing body in Heaven, to offer you one thing and one thing only: a worry free, secure way into Heaven."
Sajt je:
www.reserveaspotinheaven.com
a imaju i drugi:
www.reserveaspotinhell.com
Hvala na komentarima, jedva cekam da ih cujem! :)
|
[ websurfer @ 23.01.2009. 09:13 ] @
Evo pravog dokaza da su posteni:
"100% guaranteed or your money back!"
[ Ironije @ 23.01.2009. 09:34 ] @
[ websurfer @ 23.01.2009. 15:58 ] @
Ne, ista "firma" samo druga "destinacija" u ponudi.
[ Nabukodonosor @ 23.01.2009. 16:58 ] @
Ja sam rezervisao VIP kartu. Za 15$ necu da rizikujem.
[ Rumpletstilskin @ 23.01.2009. 17:06 ] @
Citat:
LVG: ...kako je moguce da neko prodaje "A Spot In Heaven", a da nadlezni organi vlasti ili crkva ne reaguju. :)
A kako bi ti da "nadlezni" reaguju? Da stranke dele po mitinzima ulaznice za Heaven?
[ sasa022 @ 23.01.2009. 17:53 ] @
[ voodoosin @ 23.01.2009. 23:07 ] @
ne znam zasto, ali ne mogu se oteti utisku da je vlasnik sajta vec zaradio svoj prvi milion :-)
mogao bih se kladiti da ce dosta ljudi to naruciti, cisto iz zezancije, ili kao poklon nekome.
sad cu ja otvoriti sajt na kojem ce ljudi za samo $15 moci da poniste svoju rezervaciju, ako im neko posalje kartu za pakao :-)
[ zenith @ 24.01.2009. 13:14 ] @
Neko je smislio nacin kako da lakovernim i psihicki slabim ljudima uzme pare. Ljudi se boje umiranja, odlaska, prestanka postojanja...jos pri tome treba uzeti u obzir cinjenicu da je u Srbiji 49% ljudi nepismeno, i eto milionce :)
Realno, ko je toliko lud da plati 15$ mesto na nebu? Na kom nebu - na onom po kome lete avioni i sateliti i spejs satlovi? Ili na onom posle, gde su ostale planete i ostatak vasione? Gde onda oni "prodaju" to mesto? Naravno, sve to moze da se shvati i kao fora, cena nije skupa za dobru ideju a nekome moze biti zanimljivo i simpaticno (kao poklon).
[ trfgyuiktgufvh @ 24.01.2009. 22:06 ] @
Sad mi ono prodavanje pixela i nije tako neobicno...
[ bugsu @ 24.01.2009. 22:25 ] @
pa ono za pixel barem znas sta kupujes i to dobijes...a ovo .....sure.....
jel pise mozda na toj "karti" kad "autobus krece" ? :)
jaoo sad mi pala bajna ideja na pamet....
Secure your place in Serbia now....
aaa ustvari ne mogu ....za pakao vec postoji sajt :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.