[ axone @ 04.02.2009. 13:59 ] @
Ove noci sam bas lose spavao, nisam dugo mogao da zaspim, prevrtao se u krevetu.
Isto mi se desilo i pre tacno nedelju dana(utorak na sredu), doduse tada sam imao ispit i cini mi se da nimalo isam sklopio oci.
Pricam sa ocem jutros, kaze i on i keva su takodje lose spavali. Jel se desava mozda neka magnetna bura ili nesto slicno, nisam pratio prognozu.
Interesuje me da li je to nesto lokalno ili nesto sire..javite se:)
[ DaliborP @ 04.02.2009. 14:04 ] @
Ja sam odlicno spavao!
[ markom @ 04.02.2009. 14:05 ] @
Solarno zračenje je u toku.
[ Slobodan Miskovic @ 04.02.2009. 14:12 ] @
Odlicno sam spavao. Verovatno neke podzemne vode, cvorovi i slicno...konsultuj belog maga. Ja sam proverio kod mene, ima mnogo cvorova ali srecom sam na 7. spratu pa ovi ispod mene upiju svu negativnu energiju i lose zracenje.
[ markom @ 04.02.2009. 14:14 ] @
Mada sam negde pročitao da je voda u Srbiji veoma zatrovana dihidrogen monoksidom, koje je izuzetno štetna i korozivna materija. Može da utiče i na kvalitet sna.
[ Miroslav Jeftić @ 04.02.2009. 14:20 ] @
U poslednje vreme rasturaš environmental pitanja.
[ barakuda111 @ 04.02.2009. 16:05 ] @
Sobzirom da sam noc pre toga zaspao oko 2h ujutru pa se probudio u 5 na posao (koji mrzim, dabogda svi pocrkali) prethodnu noc kao da sam bio u komi. Zaspao sam cim sam dotakao jastuk. Jadan jastuk, skroz sam ga ubalavio :D http://icanhascheezburger.file...ures-sleeping-drooling-cat.jpg Sto me potseti, da li je jos neko jutros ubalavio jastuk? :) Neka zavera garant ili ti morski cvorovi.
[ Mister_rap @ 04.02.2009. 16:18 ] @
Ne znam sta je al ja prilicno lose i kratko spavam poslednjih 10tak dana...
Ispiti oko 9ke a ja nisam navikao da legnem pre 3-4, mora da je neki ucin

Ps.
A mozda je i ovo sto markom kaze
[ bobiska @ 04.02.2009. 18:27 ] @
Citat:
barakuda111: pa se probudio u 5 na posao (koji mrzim, dabogda svi pocrkali)

Dobar, dobar, respect, poginuo sam, znači nisam jedini.
A ne spavam nikad dobro, prosek 4 i po sata sa obiljem prevrtanja, piš_anja, balavljenja...ubiše me semenke, Knjaz MIloš i DVD player, mamicu mu...
[ mmmilan @ 04.02.2009. 23:57 ] @
Nadji curu
[ bobiska @ 05.02.2009. 06:18 ] @
Citat:
mmmilan: Nadji curu

Onda još gore.
[ Agent Smit @ 05.02.2009. 10:34 ] @
to dotično veče, juče, sam malo spavao..
ali noćas razvaljotka...
ali imam bebu i malog od tri godine..
mora da je od toga, ako nije od zračenja...
[ dexxx @ 05.02.2009. 14:28 ] @
A ja ustajem nocu da pijem vode... mozda je zgrada u kojoj zivim gradjena na indijanskom groblju???
[ Slobodan Milivojevic @ 05.02.2009. 16:07 ] @
^ Nije sigurno, indijansko groblje je iza brda. 100% provereno :)

Imam i ja probleme sa spavanjem, budim se minut pre budilnika. Mora da je neka kosmicka sila???

btw.

sleep 28800; while [ 1 == 1 ]; do aplay "rooster.wav"; done
[ burex @ 05.02.2009. 16:11 ] @
Citat:
A ja ustajem nocu da pijem vode... mozda je zgrada u kojoj zivim gradjena na indijanskom groblju???

Biće da živiš u neposrednoj okolini slane hrane (preferabilno šunke) koja ima uticaj na tvoje energetsko polje :)
[ markom @ 05.02.2009. 16:20 ] @
Citat:

A ja kad kažem da se sve vrti oko dihidrogen oksida, mene se ovde zajebava. Ako ako.
[ Bojan Basic @ 05.02.2009. 16:29 ] @
Citat:
markom:
Mada sam negde pročitao da je voda u Srbiji veoma zatrovana dihidrogen monoksidom, koje je izuzetno štetna i korozivna materija.

Da, samo što se naziv dihidrogen monoksid nikada ne koristi u ozbiljnom kontekstu. Sistemski naziv bi bio hidrogen oksid.
[ fade @ 05.02.2009. 16:34 ] @
Ocajno,budio se na svaka dva sata.Kontam da mi je neki mag bacio chini zuboboblje,a nisam se branio sa popularnim vradzbinama,najpopularnija je brufen. Na kraju sam ipak primenio vradzbine i zaspao.
[ mulaz @ 05.02.2009. 17:32 ] @
Citat:
Bojan Basic: Da, samo što se naziv dihidrogen monoksid nikada ne koristi u ozbiljnom kontekstu. :) Sistemski naziv bi bio hidrogen oksid.

ja vidim bizMis ideju.. ajde da napravimo filter za to ;)) Kad mogu biopiramide da prodju, moglo bi i to :P Jos kad kazes da ga najvise ima u kiseloj kisi, i gaziranim sokovima.. uff :)

Inace, ja sam se probudio u pola pet popodne.. spavao sam ko bebica :)) A sad na ucenje.. sutra ispit :))
[ trfgyuiktgufvh @ 05.02.2009. 23:01 ] @
Citat:
ali srecom sam na 7. spratu pa ovi ispod mene upiju svu negativnu energiju i lose zracenje.

u mom se slucaju to ne moze nazvati srecom:)

sto se tice teme, ne znam za noc ali znam da su se mnoge meteoropate zalile na vreme preko dana, valjda zato sto je naglo otoplilo, meni je bas lepo.

[ axone @ 06.02.2009. 17:32 ] @
Shala uvek dobrodosla:)
Problem je bio samo te noci i posle je nestao..
Interesovalo me koliko je ljudi imalo taj slucaj te noci, da se izbrojimo, nista vise. Ipak je ovo madzone//
Mora da je ipak voda pitanju, podzemna 8)