[ yungalunga @ 07.02.2009. 11:18 ] @
otvorena nova tema Na nasem trzistu ima mnogo verzija,mnogo proizvodjaca i mnogo varijacija u cenama. Od mnogih -u mom slucaju to su tzv. halogenke talijanskog proizvodjaca koje je i sama zastava koristila za domaca vozila.Po tada trenutnom finansiskom pogledu one su mi bile najpovoljnije- oko dvadeset oera.Mada sam trazio da budu manjeg formata,tj velicine,ali zadovoljavaju. Vidjao sam i one sa plavicastim staklima,pa sa nekim metalik sivim okvirima,trazio po bubnju i drugim radnjama i na kraju pazarih ove. Sto se tice postavljanja na prednji branik dosta sam se dvoumio oko samog postavljanja,gde ,kako ,gledao slike na netu,i evo postavio sam ih na ovom mestu . Sama mogucnost postavljanja je jedino bila moguca na tom mestu pomocu kljuca broj 13 sa mogucnoscu da isti ima varijantu zgloba ,jer drugacije nije moglo ucvrstiti. Na bubnju sam kupio prekidac za maglenke iz zastavinog programa,posto nam pasu i iste su velicine.Majstor-komsija kod koga sam montirao , me je posavetovao da ipak kupim odvojeni prekidac ,jer se plasio da ovaj nas postojeci koji sluzi za paljenje zadnje leve maglenke u stop svetlu,mozda napraviti problem,znate ono -sprzio ga i tako to. U samom pakovanju vec postoje halogene sijalice i adapter. Majstor se bacio na posao ispod haube,a ja oko kontorlne table.Posto vecina sa foruma je imala priliku da vidi kako i sta se nalazi ispod kontrolne table ( dosta pohvala za Acu), nije mi bilo strano kako je skinuti. U fiatu su po mom nekom misljenju su ipak ostavili odvojene ``kanale `` gde i kako, brzo prikaciti maglenke. Verujem da su i ostavili i mesto odakle dovuci masu,ali u mom slucaju to je bilo za svaku halogenku pojedinacno. Pozdrav |