[ Leftist @ 08.02.2009. 16:57 ] @
Jel ima sta da radi?
Tas se renovira
Banjica radi, ali je crko sajt
ostali bazeni/sportski centri nisu verovatno nikad ni imali sajt

Pre nego sto nalegnem na telefon, zanima me jel zna neko koji bazeni rade, u koje radno vreme primaju "civile" i kakvi su uslovi u njima (temperatura vode/vazduha itd...)?
[ deerbeer @ 08.02.2009. 17:15 ] @
Samo banjica i vracar .
Banjica hladna voda a vracar ko kada :)
[ Agent Smit @ 09.02.2009. 11:59 ] @
Za 2,3 mil. stanovnika 2 bazena...o tugo jesenja..
[ deerbeer @ 09.02.2009. 12:21 ] @
Citat:
Agent Smit: Za 2,3 mil. stanovnika 2 bazena...o tugo jesenja..

Pominjao sam to i kad je bila ona tema o odlasku Cavica .
Samo jos dodam , da bi ova tvoja konstatacija imala na tezini vise
nego da se radi o nekom karlingu, sankanju na ledu ili golfu .
Visestruki svetski i evropski vaterpolo prvaci i posle duzeg vremena i medalja u plivanju.
Nema veze Ada ciganlija je tu ...

[ Au197/79 @ 09.02.2009. 22:33 ] @
Radi i Pinki, voda relativno topla (za Pinki je to čak i luksuzno topla voda).
[ Radovan__III @ 09.02.2009. 22:40 ] @
Citat:
deerbeer: Pominjao sam to i kad je bila ona tema o odlasku Cavica .
Samo jos dodam , da bi ova tvoja konstatacija imala na tezini vise
nego da se radi o nekom karlingu, sankanju na ledu ili golfu .
Visestruki svetski i evropski vaterpolo prvaci i posle duzeg vremena i medalja u plivanju.
Nema veze Ada ciganlija je tu ...

Ironija je da nije propao 11. april ana ivanovic nebi imala gde da trenira tenis
[ deerbeer @ 10.02.2009. 09:35 ] @
Citat:
Au197/79: Radi i Pinki, voda relativno topla (za Pinki je to čak i luksuzno topla voda).

E to nisam znao .. pre par meseci sam okretao telefone svih bazena i spala knjiga na 2 slova .
Cuo sam da i tamo krov nesto prokisnjavao ili je u fazi renoviranja ..
Probacu tamo da odem jer mi je blize nego banjica ili vracar .

Citat:
Radovan__III: Ironija je da nije propao 11. april ana ivanovic nebi imala gde da trenira tenis

Da ...teniski tereni bas ne mogu da se naprave a da ne budu na mestu jednog bazena :)

[ AstroDule @ 11.02.2009. 11:41 ] @
Od olimpijskih bazena rade samo Banjica i Vracar, jel tako?

Od manjih tu je Pinki, koji je ok ako hoces da plivas (jer voda nije bas natoplija), a ne blejao u bazenu i snimao devojke, tj momke.

Mene zanima kako je na Starom Difu. Tamo bi trebalo da je bazen dimenzija ~ 7m x 20m. Da li je tamo guzva? Znam da ima neki prepodnevni termin i neka prilicno jeftina ulaznica za 15 termina = 1000 dinara.

Jel bio na Starom difu u skorije vreme (poslednjih mesec dana)?
Iskustva?
Hladnoca nije toliko bitna, vec guzva.
[ deerbeer @ 11.02.2009. 13:15 ] @
Citat:

Od olimpijskih bazena rade samo Banjica i Vracar, jel tako?

Samo Banjica .. Vracar je 25 metara ...

Citat:

Od manjih tu je Pinki, koji je ok ako hoces da plivas (jer voda nije bas natoplija), a ne blejao u bazenu i snimao devojke, tj momke.

Pa da mi je stalo do blejanja isao bi valjda na neki privatni bazen ...

Citat:

Mene zanima kako je na Starom Difu. Tamo bi trebalo da je bazen dimenzija ~ 7m x 20m. Da li je tamo guzva? Znam da ima neki prepodnevni termin i neka prilicno jeftina ulaznica za 15 termina = 1000 dinara.

E to je tek ko tursko kupatilo za brckanje .(ne verujem da ima ni 20 m u duzinu) a i vise je za decicu koja uce da plivaju .
Sto se tice guzve ..davno sam bio sa nekim dzabe ulaznicama koje su ukjlucivale i teretanu pre bazena i saunu .
i nije bilo guzve . Kako je sad sa tim ulaznicama stvarno ne znam ...
[ AstroDule @ 11.02.2009. 13:19 ] @
Citat:
deerbeer
E to je tek ko tursko kupatilo za brckanje .(ne verujem da ima ni 20 m u duzinu) a i vise je za decicu koja uce da plivaju .
Sto se tice guzve ..davno sam bio sa nekim dzabe ulaznicama koje su ukjlucivale i teretanu pre bazena i saunu .
i nije bilo guzve . Kako je sad sa tim ulaznicama stvarno ne znam ...

Znaci, nista za ozbiljnije plivanje osim Pinkija, Vracara i Banjice :(
Stvarno smo jadni :(
[ deerbeer @ 11.02.2009. 13:28 ] @
Pa sacekaj da se Tas renovira ..valjda ce biti na leto gotov
Nego interesuju me termini za Pinki radnim danom (od -do) za gradjanstvo .
Na banjici i na tasu su termini od 4-6 ili od 5-7 sto mi ne odgovara radnim danima zbog posla.
[ SqlByte @ 11.02.2009. 15:32 ] @
Mozhe neko iz prve ruke da mi kazhe kako je na Banjici, koliko je termin, jer ima neka pretplata i sl. ?
[ Leftist @ 16.02.2009. 22:13 ] @
Sto se vracara tice, radnim danima radi 16-18, vikendom 10-12 i od 13-15. cena je 350 din, odnosno 3500 za ceo mesec. Pridruzujem se pitanju radnog vremena za Pinki radnim danima, a i za DIF. Za sad ni jedan bazen koji sam proverio nema smisleno radno vreme za ljude koji rade do 5 :(
[ smars @ 16.02.2009. 23:59 ] @
Na Vračaru ne treba zaboraviti ni jutarnji (tzv. "biznis") termin radnim danima (07:00-08:30). Idem prilično često i OK je.
Voda je oko 26 ±0,5℃ (ima i displej od skoro, hehe). Cena je takođe 350, a za mesec dana (20 termina) je 3500, što dođe kao fina ušteda. (tolerišu oko nedelju dana prekoračenja, za slučaj da se povremeno propusti neki termin).

Pozdrav
[ boccio @ 17.02.2009. 01:38 ] @
ko je kolima, ima dva odlicna bazena malo dalje :) jedan u obrenovcu, drugi u velikim crljanima (niz ibarsku, pa oko junkovca :p) Oba imaju konstantno toplu vodu (hint: kolubara i obrenovac) i saunu u sklopu bazena.
[ deerbeer @ 17.02.2009. 11:38 ] @
Citat:

Voda je oko 26 ±0,5℃ (ima i displej od skoro, hehe).

Hehe .. videh sad u nedelju taj cuveni poluautomatski displej :{
Al' dobro ... temperatura vode bila je ok samo sto je malo mutna :{
Renovirali su tus kabine i ima tople vode al svlacionice su im ostale krs .

[ Au197/79 @ 17.02.2009. 17:46 ] @
Pinki vikendom radi nešto tipa 12-16 ili 10-14 tako nekako. Karta 200 dinara a gužva mala. Ima i termin noćni od pola deset do pola 12 valjda. I tu je karta 250 a veća je gužva nego vikendom. Radnim danima ima i popodnevni termin 17-19, kakva je gužva ne znam, nikad nisam bio u tom terminu. Ovo su okvirne informacije o vremenima. Ajde nek se neko ko je blizu raspita. Termine su nešto menjali, to im je jedan pocepani i ižvrljani papir na vratima od uzaza u deo gde je garderoba :)
[ ivanv100 @ 17.02.2009. 22:52 ] @
Obrenovacki bazeni! Totalno ludilo,temp.vode 28 stepeni,extra.
Ja idem vikendom i prezadovoljan sam
[ deerbeer @ 18.02.2009. 09:30 ] @
^ Cena karte ? Velicina bazena ?
Jel za kupanje i brckanje ili moze da se pliva ?
[ Sergio Mrav @ 07.04.2009. 18:03 ] @
Ja jos nisam naisao na bazenu u Bgdu da mozes ljudski da se isplivas. Svi se nesto banjaju u vodi....
[ DigiTal007 @ 23.11.2009. 01:11 ] @
Jel ima nekih novih informaciju za ovu sezonu?