[ gti2 @ 16.02.2009. 21:59 ] @
[ gti2 @ 16.02.2009. 21:59 ] @
[ Milan BG @ 16.02.2009. 23:08 ] @
Restfeuchte je bukvalno preostala vlaga, tj. to bi bilo podešavanje koliko da mašina osuši veš.
[ gti2 @ 16.02.2009. 23:26 ] @
Hvala za prevod.Posto opcija susenja ne postoji,pretpostavljam da je tim procentom zapravo predodredjeno vremensko trajanje centrifuge.
[ test1234 @ 17.02.2009. 00:00 ] @
Drugo pitanje je malo komplikovanije.Na ploci,pored jednog od displeja se nalaze dve diode.Pretpostavljam da je jedna predajnik,a druga prijemnik(jedna je sivkasto plava,a druga crna) i rekao bih da imaju ulogu nekog senzora,ali ne znam kakvog..?
Mozda je imala daljinski. [ gti2 @ 17.02.2009. 18:51 ] @
To sam i ja prvo pomislio,ali bi u tom slucaju pretpostavljam,imala samo risiver.Ovo mi vise lici na neki senzor pokreta,mozda pali svetlo u bubnju.
[ Milan BG @ 17.02.2009. 23:39 ] @
Na http://www.aeg-electrolux.de može da se skine uputstvo za taj model, ali moraš da znaš i tačan Product number, jer ih ima bar desetak (verovatno sitne revizije istog modela). Sva uputstva su na nemačkom, skinuo sam jedno i nigde se ne pominje bilo šta na displeju osim onoga što piše pored. Ako mogu da pomognem sa još nekim prevodom, kaži.
[ gti2 @ 18.02.2009. 21:17 ] @
Hvala za link.Sa nemackim ne stojim nikako pa cu verovatno traziti pomoc.Te dve diode su skrivene,nalaze se ispod maske pored displeja(na slici).Posto se ne spominju u tom uputstvu,verovatno su povezane sa servisiranjem posto je AEG dosta komplikovan za reset i ostalo (trazi poseban kod).Sve u svemu,danas je odradjeno egaliziranje kolektora motora i obrada osovine bubnja.Sutra je sastavljam pa cu da vidim sta i kako radi.Za sve nejasnoce cu da pitam :-)
[ mali genije @ 18.02.2009. 21:58 ] @
Citat: gti2: Hvala za link.Sa nemackim ne stojim nikako pa cu verovatno traziti pomoc.Te dve diode su skrivene,nalaze se ispod maske pored displeja(na slici).Posto se ne spominju u tom uputstvu,verovatno su povezane sa servisiranjem posto je AEG dosta komplikovan za reset i ostalo (trazi poseban kod).Sve u svemu,danas je odradjeno egaliziranje kolektora motora i obrada osovine bubnja.Sutra je sastavljam pa cu da vidim sta i kako radi.Za sve nejasnoce cu da pitam :-) te dve diode su za komunikaciju sa dijagnostickim uredjajem ja to isto imam u u grundfos pumpama sa integrisanim frekventnim regulatorom pozdrav.. genije.. [ gti2 @ 18.02.2009. 22:03 ] @
Znaci ipak sam na kraju pogodio.Da li je u pitanju neka bas precizna dijagnostika na tim pumpama?Pitam jer je masina izbacivala gresku "C9" dok je motor bio van funkcije sto znaci da daje dijagnostiku i "zvanicno".
[ mali genije @ 18.02.2009. 22:14 ] @
ova sto ja koristim je poprilicno detaljna ako na to mislis i na njoj ima jos poprilican broj dodatnih funkcija i
parametara ocitavanja koje ne postoje na samoj tastaturi na pumpi. imas pp. pozdrav.. genije. [ gti2 @ 18.02.2009. 22:42 ] @
Da,bas sam na tako nesto mislio.Valjda mi nece zatrebati
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|