[ blesavica @ 09.03.2009. 22:36 ] @
Jel zna neko gde mogu da gledam na netu Velikog brata live??? tnx |
[ blesavica @ 09.03.2009. 22:36 ] @
[ Nabukodonosor @ 09.03.2009. 22:57 ] @
Iskreno se nadam nigde.
[ mmmilan @ 09.03.2009. 23:03 ] @
Amin
[ Nebojsa Milanovic @ 09.03.2009. 23:04 ] @
blesavica, krajnje dobronamerno te pitam, zaista me zanima odgovor:
Zašto želiš to da gledaš i šta u tome vidiš? [ boxxter @ 09.03.2009. 23:08 ] @
Jelena Karleusa je usla u kucu velikog brata.
[ Flo33 @ 09.03.2009. 23:11 ] @
bla bla... Čovek pita kako se skida karburator sa juga a oni o pumpi visokog pritiska na scaniji.
![]() blesavice, google je tvoj prijatelj. pitaš njega isto, ako on ne kaze ništa jbga [ Mitrović Srđan @ 09.03.2009. 23:13 ] @
Blesavica clanovi ES-a su previse uber kewl da gledaju VB :)
[ blesavica @ 09.03.2009. 23:13 ] @
Sta imate protiv mene?
[ Nebojsa Milanovic @ 09.03.2009. 23:16 ] @
Apsolutno ništa, ali zaista.
Samo sam te zamolio da mi odgovoriš na jedno pitanje. [ Mitrović Srđan @ 09.03.2009. 23:22 ] @
Citat: Sta imate protiv mene? Nemaju oni nista protiv tebe nego je to ispod njihovog "smeker" standarda :) Sto se tice tvog pitanja pogledaj na forumu samog velikog brata. Mada mislim da ce ti dnevna doza na RTV Pink biti sasvim dovoljna da budes upucena u desavanja :) [ Nebojsa Milanovic @ 09.03.2009. 23:25 ] @
Srđane, pošto i ti pratiš VB, mogao bi i ti da odgovoriš, a ne da lažeš i izvrćeš stvari.
Lepo sam pitao i mislim da je normalno da dobijem odgovor. [ Flo33 @ 09.03.2009. 23:26 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Apsolutno ništa, ali zaista. Samo sam te zamolio da mi odgovoriš na jedno pitanje. Biću bezobrazan i nekulturan i odgovoriću na pitanje postavljeno njojzi. Tj. u moje ime dajem izjavu. Ja lično smatram da oni koji gledaju emisije tipa te iz istog razloga kupuju i Svet, Skandal, Gloriju, i tako to... Dosadno im u životu ![]() [ nkrgovic @ 09.03.2009. 23:27 ] @
Aman...
http://www.velikibrat.co.yu/ Odes na google, ukucas "veliki brat", pritisne dugme "I feel lucky". Zar je to toliko tesko? ![]() [ blesavica @ 09.03.2009. 23:27 ] @
malo smeha nikada nije na odmet
[ Nebojsa Milanovic @ 09.03.2009. 23:28 ] @
Ja i dalje tražim odgovor...
[ Flo33 @ 09.03.2009. 23:29 ] @
A pošto je i meni dosadno, (kupio sam set pivskih čaša, pa testiram kvalitet
![]() [ Flo33 @ 09.03.2009. 23:33 ] @
Citat: blesavica: malo smeha nikada nije na odmet Meni su totalno nezanimljivi. Ali sam obožavao onu HRT seriju, svežijeg je datuma, ali ne mogu da se setim imena nikako. Oni su kreteni totalni ![]() edit: Bitange & princeze ![]() [ pri3rak @ 09.03.2009. 23:37 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Ja i dalje tražim odgovor... trazi trazi pa ces naci :) [ Mitrović Srđan @ 09.03.2009. 23:43 ] @
Citat: rđane, pošto i ti pratiš VB, mogao bi i ti da odgovoriš, a ne da lažeš i izvrćeš stvari. Lepo sam pitao i mislim da je normalno da dobijem odgovor. Pa cekaj zar sam nisi u stanju da odgovoris na to pitanje? To je isto kao da si pitao zasto ljudi gledaju spanske serije , zasto ljudi gledaju americke kecere, zasto ljudi vole i gledaju bejzbol, zasto ljudi vole i gledaju Zvezde Granda? Prosto svako ima svoj ukus i gleda ono sto mu se svidja ili jednostavno u nedostatku vise izbora gleda ono sto mu je ponudjeno. Ukoliko tebi gledanje VB lose utice na ego i e-penis niko te i ne tera da shvatis zasto to neko gleda. Da razjasnimo proslu sezonu sam gledao kad god sam naleteo na TV na kanal na kom se prikazivala doticna emisija. Kao sto gledam i milion drugih beskorisnih gluposti nekad da ubijem vreme. Otvaranje sam pogledao veceras tj slusao sam ga dok sam radio. Prosto odvrnem tv i slusam. Iako licno smatram da je ovo velika glupost pocevsi od ponasanja ukucana / voditelja itd itd opet necu reci za nekog da nije normalan sto to gleda. I sam sam odslusao emisiju do kraja prebacio na Prison Break i nastavio da radim :) Sloboda izbora valjda? [ Nebojsa Milanovic @ 09.03.2009. 23:58 ] @
Nisam naravno osporavao ničiji izbor, ali sam razmišljao zašto ja to ne mogu da gledam duže od 5 sekundi.
Pošto ne znam nikoga ko to iole zainteresovanije gleda, a statistike gledanosti toga su neverovatne, očigledno da ogroman broj ljudi to gleda, zato bih zaista voleo da mi neko obrazloži šta u tome vidi. [ Mitrović Srđan @ 10.03.2009. 00:02 ] @
Jbg ukusi su razliciti. Publika takvog showa je verovatno ista ona koja cita kao sto neko rece novine Scandal i sl.
A posto i ja spadam u tu istu publiku (nekad) opet nebih mogao tacno da preciziram, Ono sto mene licno zainteresuje u VB je neka svadja, ludaci kao sto je MIki npr , neke zucne rasprave i sl :) prosto gledas ludake koji se sramote za kintu pred sirokim narodnim masama :) [ boxxter @ 10.03.2009. 00:02 ] @
Pa vide u tome onog debelog kako se cese po dupetu,i kako se svadjaju sta ce da jedu.xD
[ xchillah @ 10.03.2009. 00:34 ] @
Kombinaciji Jelene Karleuše i Nenada Čanka,
moram priznati,nije lako odoleti. [ pri3rak @ 10.03.2009. 08:31 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Nisam naravno osporavao ničiji izbor, ali sam razmišljao zašto ja to ne mogu da gledam duže od 5 sekundi. Pošto ne znam nikoga ko to iole zainteresovanije gleda, a statistike gledanosti toga su neverovatne, očigledno da ogroman broj ljudi to gleda, zato bih zaista voleo da mi neko obrazloži šta u tome vidi. Ma pitanje jeste razumno, ali grupa koju to pitas je promasena, ili vecim delom jeste :) Ne znam da li postoji neki grand forum ili nesto slicno tamo bi imao sigurno "dobre" odgovore :) [ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 10:42 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Nisam naravno osporavao ničiji izbor, ali sam razmišljao zašto ja to ne mogu da gledam duže od 5 sekundi. Pošto ne znam nikoga ko to iole zainteresovanije gleda, a statistike gledanosti toga su neverovatne, očigledno da ogroman broj ljudi to gleda, zato bih zaista voleo da mi neko obrazloži šta u tome vidi. Isto sto vide isti ti takozvani ljudi gledajuci grand sou i citajuci skandale i kurire, ovde ili u nekoj drugoj zemlji, svejedno. Nije im dosadno, nego su omamljeni i ispran im je mozak tim primitivizmom zato sto su slabi, a i bili su ostecena roba u startu. To se dobija posle nekoliko generacija sljakatorstva. Nema tu leka. Koga uopste briga za njih, osim ako se posmatraju sa medicinske strane. Doduse, ove bizmismene i druge slobodare oni interesuju jer su im takvi osteceni glavno trziste za bilo sta. Ne mozes stabilnom i uravnotezenom coveku da prodas nista od tih budalastina koje oni sad prodaju od kad se oslobodise, mislim ne u Srbiji, bilo gde, nego su osteceni glavna ciljna grupa za bilo sta, te proma njima i formiraju i svet, verovatno zato sto se u sustini i oni nista ne razlikuju od ostecenih, samo su imali vise srece u zivotu. [ DaliborP @ 10.03.2009. 11:18 ] @
Meni je Skandal zakon. Ne propustam priliku da ga kupim pred putovanje. Dobar je i Svet, ali Skandal je mnogo bolji.
[ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 11:39 ] @
Trece oko je najbolje. Sto se mene tice, sve je to vid'la zaba kako potkivaju konje pa i ona digla nogu. Videli ovi bizmismeni kad su bili mali tamo osamdesetih kako ima neki tamo listovi na "zapadu" gde se pise o Madonama i slicnima, pa u nedostaku Madone, dobra je i ceca i seka i meka i dino na nesto si zino, samo da nije anglosaska i belosvetska Madona i slicno, ovi su bre nasi bre, ej bre. Seksualna frustracija i ksenofobija.
[ DaliborP @ 10.03.2009. 11:50 ] @
Citat: Lesli Eldridz:Ne mozes stabilnom i uravnotezenom coveku da prodas nista od tih budalastina Tako je. Stabilan i uravnotezen covek svoje frustracije leci gajenjem prepelica u podrumu i suludom politicko-socijalnom raspravom sa ljudima 20 godina mladjim od sebe na tehnickom forumu. To zvuci dosta bolje od Skandala. [ stonex @ 10.03.2009. 13:09 ] @
Citat: DaliborP: Tako je. Stabilan i uravnotezen covek svoje frustracije leci gajenjem prepelica u podrumu i suludom politicko-socijalnom raspravom sa ljudima 20 godina mladjim od sebe na tehnickom forumu. To zvuci dosta bolje od Skandala. Auuu bre , pa uze mi reč iz usta ! I dosta više nekakvog glupog moralisanja ! Volim da gledam VB isto koliko i da dodjem na ES . I šta sad ? Nisam normalan ? @Nebojša Milovanović Imam komšiju , blago retardiran ,potpuno asocijalan tip . On takodje ne razume kako neko uopšte može da gleda VB , kao i ti . Da li vas to stavlja u isti koš ? [ Nebojsa Milanovic @ 10.03.2009. 13:11 ] @
I dalje nisi rekao zašto voliš, a to suština svega.
[ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 13:11 ] @
Kud svi Turci tu i ludi Mujo, eto zato.
Citat: DaliborP: Tako je. Stabilan i uravnotezen covek svoje frustracije leci gajenjem prepelica u podrumu i suludom politicko-socijalnom raspravom sa ljudima 20 godina mladjim od sebe na tehnickom forumu. To zvuci dosta bolje od Skandala. Tacno je sve, osim ovo o frustracijama koje ne postoje, a i ako ih ima i kad ih ima, lece se kako je rek'o drug bog - alkoholnom pijačom a ne tupljenjem po forumima, i osim preopelica koje se gaje zbog zdravlja. Ovo ostalo sto ti kazes mu dodje kao hobi, nije bitno kakav je forum nego da li na njemu ima pogodnih za divanjenje, onda, ja sam tragicni pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka, a zna se da ko godine broji starosti se boji, za godine ne marim - zato ne starim, a Skandali i Tracevi su skroz duga kategorija. To je za one koji imaju probem koji se satoji u tome sto uopste znaju ko su lica o kojima pise u tim tariguzima i zanima ih sta ta lica rade. Evo priznajem, i mene zanimaju tekstovi o tim licima, ali samo kad su onako na celoj strani, i kad su crno bele fotografije, znas, tamo negde na kraju Politike. Tad bih citao o njima. Ali pazi, ne sad nesto iz zlobe i zavisti, nego kao nadrealisticki akt. On misli da je capio boga za onu stvar, zamisli, danas tekst u Skandalu "Sisi Dzej Kju Versace Oprem Dobro zvana Keri dala za bundu od bizona 62 hiljade milijardi triliona biliona kvadriliona evra i uzgred pokazala trecu silikonsku sisu koju je taze ugradila na dupetu" a sutra njena slika na poslednjim stranama politike. Bila bi to dobra lekcija o... pa, o prolaznosti svega, zar ne? [ stonex @ 10.03.2009. 13:31 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: I dalje nisi rekao zašto voliš, a to suština svega. Ako mene pitaš , i posećujem forume i gledam VB samo kada imam slobodnog vremena i ako nisam u društvu . Ako sam u društvu onda pričam i družim se sa njima . Ako sam sam , onda se zadovoljavam bilo kakvom komunikacijom bila ona "dvosmerna" - kao ovde ili "jednosmerna" - kao bilo koja emisija , film ili VB na TV-u . Da li ti misliš da je tu nešto nenormalno ? [ Mitrović Srđan @ 10.03.2009. 13:52 ] @
Hahahaha :) Lesli Eldridz prica o frustracijama :)
[ deerbeer @ 10.03.2009. 14:28 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: I dalje nisi rekao zašto voliš, a to suština svega. Hehe ... pa nece da priznaju da su malo voajeri u dusi :) a sustinski koncepti VB-a i jesu voajerske prirode . Ja sam par puta pitao neke ljude isto to , i oni sami priznaju i tvrde da jesu . [ peromalosutra @ 10.03.2009. 16:26 ] @
Kako svako ima pravo na svoje misljenje i vidim ne ustrucava se da ga iskaze, evo da i ja iznesem svoje. Prvo, mislim da je svima jasno da Big Brother, raznorazni "reality show"-ovi, zuta stampa i ostala sr*nja apsolutno nemaju nikakvu kulturnu niti obrazovnu vrijednost u uzem smislu, ali opet neko je pomenuo da statistike govore da su upravo ovakvi sadrzaji najgledaniji. Da, svako ima pravo na slobodu izbora, medjutim u danasnje vrijeme kad postoji toliko kvalitetnijih izbora TV stanica, a preko interneta su nam dostupni materijali o svemu sto bi nam mogao biti predmet interesa, odabiranje neceg ovakvog je cisto bacanje vremena ili, jos gore, dopustanje da se nad nama vrsi manipulacija. Jer sadrzaji ovakvog tipa su nista drugo do masovna kultura, upakovana u kic tako da se svidi prosjecnom stanovniku i drzi njegovu paznju okupiranom beznacajnim i prolaznim situacijama koje uopste nemaju uticaja na njegov zivot, samo zato da ne bi poceo da razmislja. Klasicna maksima "vina i igara", samo u modernom obliku.
Ne vidim poentu da se vrijeme trosi prozivljavajuci tudja iskustva, kada mozete da stvarate svoja. [ pitikovski @ 10.03.2009. 16:32 ] @
A koja je razlika u pracenju npr. fudbala i VB ?
Sta tu ima kulturno i pametno da se nauci-vidi ? [ peromalosutra @ 10.03.2009. 16:41 ] @
Pa, ja ne pratim ni fudbal. :D
Recimo bilo bi mi sasvim razumno da neko ko se bavi psihologijom gleda BB, jer mozda da dodje do nekih novih saznanja, a slican eksperiment ne bi mogao sam tako lako da napravi. BTW i fudbal je masovna kultura.. :) [ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 16:44 ] @
Nema nista i ja licno ni to ne gledam niti me zanima, al to je bar sport, pa neka i bude da ima nekog smisla, a ovo je totalna budalastina + je rezirano tako da siri samo prljavstinu i glupost.
[ Nabukodonosor @ 10.03.2009. 17:37 ] @
Mislim porediti fudbal i ovu budalastinu je u krajnju ruku smesno. Isto tako mozes da poredis bilo koje takmicenje sa VB-om i da kazes da je isto. Takmicenje iz matematike npr.
Pazi, odvojiti dva sata svog zivota svaki dan i gledati neke idiote kako sede i pricaju je u najmanju ruku zalosno. Evo ako vam je toliko zanimljivo ja cu posle da ukljucim web kameru, i radicu live streaming na net, i mozete da me gledate dok jedem sendvic i gledam tv, ili dok budem igrao NBA 2k9. Doduse malo sam poznatija licnost od pojedinih u VB-u al dobro. [ Mitrović Srđan @ 10.03.2009. 18:02 ] @
A gledati gomilu napucanih likova koji imaju milione i trckaraju za loptom 2 sata je
veoma produktivno? Slazem se da je produktivno baviti se sportom ali ovde pricamu o pracenju istog na TV kao uostalom i takvih emisija kao sto je VB. [ pitikovski @ 10.03.2009. 18:20 ] @
@Nabukodonosor
Aj vazi,kad stavis silikone javi pa da buljimo i u tebe ![]() Ne pratim VB, ali pratim razne sportske dogadjaje i mislim da od toga imam iste vajde koliko i da pratim VB. Ne znam...meni je to zagluplivanje u oba slucaja, jedina razlika je sto su me odmalena naucili da gledam fudbal i sl. sportove. Da se fudbal pojavio pre nekoliko godina, nisam siguran da bih pratio utakmice i nervirao se oko toga. Mislim.... kome se gleda VB neka gleda, da nije gledan ne bi se ni prikazivao.Mene da neko pita zasto pratim sportske dogadjaje verovatno ne bih imao neki racionalan odgovor, ali posto me niko ne pita...koga briga za svo to zamlacivanje. [ mrkii @ 10.03.2009. 18:35 ] @
@Nebojsa Milanovic
Dosadan si. Sta ocekujes, da ti neko ispise svoj psiholoski profil? Jednostavno, neko voli to da gleda, neko fudbal, neko da slusa muziku, neko da pije pivo a neko sok i pritom nema pojma zasto to voli. I bas ga briga, vazno da je zadovoljan dok to radi i da uziva u tome. Pitajte svoje zene sta misle o fudbalu i nemojte da se uvredite kad cujete odgovor. Za vecinu zena fudbal je debilizam i gubljenje vremena. Do pre par godina nisam propustao nijednu utakmicu a danas se pitam sto sam gubio vreme uz te gluposti. Dakle, Nebojsa ti kao moderator ne bi trebao da spamujes temu i pitas gluposti samo jer ti satro nesto nije jasno. Po tebi, niko ne bi trebao da gleda VB i sada treba da ti objasni svoju glupost. [ Laki_Gen @ 10.03.2009. 18:37 ] @
Smesno je porediti fudbal i VB. Evo jedne "male" razlike.
Gledate fudbal i klincu objasnjvate sta je to gol, sta je bek, sta radi vezni, kada je ofsajd... Naucice nesto (pod uslovom da ne zna). Mozda ce dobiti zelju da se bavi sportom. Sutra ce sa drugarima pricati o potezu koji je napravio Ronaldinjio i tako rjesio utakmicu. Gledate VB i klincu objasnjavate kako je neka tamo isfolirana plavusa sa ugradjenim silikonima postala poznata kada se udala za fudbalera. Naucice kako se psuje i zabija noz u ledja. Mozda ce dobiti zelju da se drogira i da bude "opasan baja" i da se "slika za televiziju" jer to donosi polularnost. Sutra ce sa drustvom pricati kako je JK rekla onoj Sani da se nosi i tri i da je ona glavna zvjezda. Kometrisace koja ima manje celulita. Stvarno nema razlike. Zasto mi (stariji) gledamo sport? Pa, hebi ga, naucili me kad sam bio klinac da je to dobro i da je bolje od gledanja VB i slicnih sranja. Jos je bolje otici napolje i grati basket/fudbal, ali odnekud mora da se pocne ![]() [ pitikovski @ 10.03.2009. 19:07 ] @
Nije bas sve tako crno-belo. Meni tako cale objasnjavao pa nista ....a moj stric svom sinu isto tako objasnjavao pa eno ga sin porastao, pa ne izbija iz kladionice.
[ Laki_Gen @ 10.03.2009. 19:37 ] @
Ne kazem ja da je kod svih tako i da tako mora biti.
Eto, meni je cale objasnjavao (slicno), pa ne gledam fudbal stalno. Niti igram nesto cesto (jednom, dva puta u mjesec dana preko leta). Ali cu svejedno veceras odgledati utakmicu, a na poluvremenu VB ![]() Edit: Tuki cu da gledam fudbal. Sestrina drugarica i sestra gledaju VB. Dobro me ne ispolivase vrelom kafom kada sam pomenuo fudbal. Moram kod komsije. Bas sam ih pitao "Zasto gledate, pa to je glupo, sta mozes da naucis?" Odgovor: "Sta te briga, gledaj one tvoje bilmeze sto trce levo-desno kod komsije". Nema logike. [Ovu poruku je menjao Laki_Gen dana 10.03.2009. u 20:50 GMT+1] [ Seraphim0301 @ 10.03.2009. 20:53 ] @
You really think people are going to be seduced by that?
I think he knows what Rome is. Rome is the mob. Conjure magic for them and they'll be distracted. Take away their freedom and still they'll roar. The beating heart of Rome is not the marble of the senate, it's the sand of the coliseum. Kako neko rece,hleba i igara. ;) I to najnovija verzija. Narod hoce da pusti mozak na pasu, tudji zivoti su ih uvijek interesovali i eto ti dobitne kombinacije. Jos sto je najgore sve su jaci produkcijski i ne mozes a da ne znas sta se desava, svuda su, jos eto doveli i Canka! :D Meni ne smetaju nek gleda ko sta hoce, dokle god budem imao off dugme na daljinskom. :D Mada pametan covjek uci od svakoga ako nista barem kakav ne treba biti. I kakvih sve ljudskih psiha ima. Oni mogu da dodju kao odlican socioloski eksperiment, ko ih bude gledao iz takvog ugla. Poenta je da su ljudi pametno smislili koncept kojim ce da mlate pare, i da dizu prasinu jer na kraju krajeva, i mi koji ih ne gledamo, upravo pricamo o njima. ;) [ Nebojsa Milanovic @ 10.03.2009. 21:02 ] @
Ima vrlo interesantnih komentara :)
Evo recimo jednog dobrog pitanja: Citat: A koja je razlika u pracenju npr. fudbala i VB ? Po meni - vrlo mala. Da preciziram: govorim o gledanju fudbala, ne o igranju. Dominantan razlog zbog koga je fudbal toliko gledan je što se lako gleda. Dakle, velika lopta koja sporo ide i koja se zbog toga lako prati i eto zabave za raju. A evo odmah i potvrde da to gleda sličan profil ljudi (bez uvrede, naravno): Citat: mrkii: Do pre par godina nisam propustao nijednu utakmicu a danas se pitam sto sam gubio vreme uz te gluposti. [ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 21:08 ] @
Citat: DaliborP: Tako je. Stabilan i uravnotezen covek svoje frustracije leci gajenjem prepelica u podrumu i suludom politicko-socijalnom raspravom sa ljudima 20 godina mladjim od sebe na tehnickom forumu. To zvuci dosta bolje od Skandala. Malo mi je dosadno, a kad si vec pomenuo ovo, ja bih da se malo vratim na to. Pa ja sta da radim sto su vecina mojih ispisnika postali smaraci i hodajuci lesevi koji pricaju o pdv i bizmisu i svetskim ekonomskim krizama ili su postali bozemesakloni patriote, ili religiozni fanatici ili publika za velikog brata ili stagod slicno bolesno? Kako nisam imao s kim da ostanem mlad kad su svi ostarili, ko onaj iz pesme, ja sam onda morao da nadjem alternativna resenja. Sta tu ima lose? To treba plus da mi bude a ne minus, kako ti to hoces da predstavis. Najvaznije je da covek ostane duhom mlad a to sto telo stari, pa to ne moze da se zaustavi, ali nije ni razlog da covek zbog toga sam sebi sputava duh, kad vec ima onoliko onih koji to pokusavaju da mu urade umesto njega. Ovo neprocenjivo znanje i veliku tajnu koju sam ti sad otkrio ces i ti da naucis, kad postanes star koliko i ja. To jest, ako ostanes normalan i ne zastranis mnogo zbog tog citanja Skandala, gledanja velikog brata i zbog racunanja nekih brojki i pedevea. [ Mitrović Srđan @ 10.03.2009. 21:23 ] @
Izgleda da je tebi i "mlad mozak" ostao zarobljen u telu odraslog coveka.
[ pitikovski @ 10.03.2009. 21:44 ] @
Ne daj se, Lesli.
Ne daj se godinama, moj Lesli, drugacijim pokretima i navikama, jer jos ti je soba topla............ ![]() [ kelja @ 10.03.2009. 22:31 ] @
Citat: Kako nisam imao s kim da ostanem mlad kad su svi ostarili, ko onaj iz pesme, ja sam onda morao da nadjem alternativna resenja. Citat: pitikovski: Ne daj se, Lesli. Ne daj se godinama, moj Lesli, drugacijim pokretima i navikama, jer jos ti je soba topla............ ![]() ![]() [ mrkii @ 10.03.2009. 22:46 ] @
Citat: Po meni - vrlo mala. Da preciziram: govorim o gledanju fudbala, ne o igranju. Dominantan razlog zbog koga je fudbal toliko gledan je što se lako gleda. Dakle, velika lopta koja sporo ide i koja se zbog toga lako prati i eto zabave za raju. A evo odmah i potvrde da to gleda sličan profil ljudi (bez uvrede, naravno): Evo i odmah potvrde kao se pomocu puno reci moze reci... nista (bez uvrede , naravno). hihi [ Seraphim0301 @ 10.03.2009. 22:47 ] @
Samo tako Lesli ! ;)
[ Lesli Eldridz @ 10.03.2009. 23:31 ] @
Citat: Mitrović Srđan: Izgleda da je tebi i "mlad mozak" ostao zarobljen u telu odraslog coveka. Tacno, to i jeste cilj. Kad moze Umberto Eko da kaze kako najradije cita Andersenove bajke i Dilan Doga, sto ja ne bih mogao? Mlad, mlad, jasta, a to je zato sto ga stalno vezbam uz omladinu, da mi ne zakrzlja nego da ostanem i ja mladjahan i da ne postanem ozbiljan junak mrka brka koji prica o pedeveu. O cemu bih ja uopste i pricao sa mojim ispisnicima od kojih je ogromna vecina propala, kao sto je opisano, pa postala publika za veliku braću, trac novine i nekakve pedeve formulare, za ove forume nisu culi, poslednji put su recimo sta znam, kupili "nosac zvuka" , dok jos CD nije bio omasovljen a mp3 ne znaju ni sta je, osim kad im deca traze da im kupe neke za njih cudne zvrcke sa jos cudnijim imenima. Oni moji ispisnici koje sam poznavao vise ne postoje, prema tome nema potreb da se druzim sa ovim zalosnim i sumornim praznim ljusturama. Tako ce i tvoji, to jest, mozda nece jer si ti izgleda vec postao publika za veliku bracu, vi cete pa kontra, da sedite i podsmevate se onim vasim ispisnicima koji ce da postanu kao ja. To mu dodje ko jedan sto kad smo bili tamo negde prva godina gimnazije i radili stvari koje se tad obicno rade, pa kaze on, "e bre, ja bre mislim da svi ovi sto ne puse, oni su bre mnogo glupi". Koji pacijent, jos tad bio. Tako isto i gledaoci velike brace verovatno misle za ovakve kao ja da smo velike budale. Meni to ni najmanje ne smeta, sta, neka cveta hiljadu cvetova, rek'o drug Mao. Samo da su mi oni zivi, zdravi i zadovoljni pa da mogu da gledaju veliku bracu i da citaju skandale, jer zna se, dok je ovaca biće i šišanja. [ drbogi @ 10.03.2009. 23:42 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Ima vrlo interesantnih komentara ![]() Dominantan razlog zbog koga je fudbal toliko gledan je što se lako gleda. Dakle, velika lopta koja sporo ide i koja se zbog toga lako prati i eto zabave za raju. U pravu si za ovo 100%, npr. meni kod hokeja na ledu smeta što pola utakmice ne mogu da lociram pak, (pločicu). Sve drugo je ok, pravi sport, ali ne vredi to ništa, kad ja "loptu" ne vidim. Još kad izbrendiraju led... [ Nebojsa Milanovic @ 11.03.2009. 00:19 ] @
Pogledaj samo stoni tenis: Apsolutno genijalna igra, prepuna vrhunske tehnike, brzine i refleksa, svaki udarac je prava nauka.
Ali džabe, teško se gleda i raja to ne gleda - gleda fudbal gde igrač 4% utakmice ima loptu, a svo ostalo vreme pretrčava teren levo-desno (ili čak ni to). Ali pošto je lakoća gledanja glavni kriterijum -fudbal je najgledaniji. [ pitikovski @ 11.03.2009. 00:32 ] @
A kuglanje?
A u vezi hokeja, kada se gleda u HD-u lepo se vidi pak. [ Mitrović Srđan @ 11.03.2009. 00:57 ] @
Citat: prava nauka. Ali džabe, teško se gleda i raja to ne gleda - gleda fudbal gde igrač 4% utakmice ima loptu, a svo ostalo vreme pretrčava teren levo-desno (ili čak ni to). Ali pošto je lakoća gledanja glavni kriterijum -fudbal je najgledaniji. Eh gde me nadje :) ja prosto obozavam stoni tenis i igram ga svaki dan bar po 1-2 sata. Dok fudbal npr igram jednom nedeljno (termin). Definitivno mnogo zanimljiv i dinamican sport stoni tenis :) Kod fudbala mi najvise smeta sto traje jebenih 90 minuta smaranja i trckaranja zbog par akcija i golova. Sto se tice Lesli Eldridz-a covece nadji hobi neki ***ote. Stvarno nemam reci za tebe koje ne ukljucuju psovane i pljuvanje zbog kojih bi bio sankcionisan. Generalno gledajuci mislim da svima jako ides na k****. Ne mislim na ovu temu generalno vec na sve proseravas se kao da si izmislio kulturu / misljenje itd itd. Kao da si posrkao na cevcicu svu pamet sveta pa nama ovde prodajes muda za bubrege. Alo brate koji si ti faktor da gledaoce VB ili gledaoce bilo cega zoves ostecenim / retardiranim / _you_name_it. COSAK! [Ovu poruku je menjao Mitrović Srđan dana 11.03.2009. u 02:09 GMT+1] [ Lesli Eldridz @ 11.03.2009. 09:58 ] @
Nikakav nisam faktor brate al ih opet nazivam, a nazivaj i ti mene kako hoces, evo, ja se ne ljutim. Uz to, imam i hobi, eto, a to je da ovako iz fotelje u casovima dokolice nerviram ove sto su se oslobodili pa okupirali sve svojom velikom bracom i skandalima i pisanjem "će te" , "će mo" , "ićiću" i slicno. To je zato sto sam kukavica, pa ih nerviram daljinski a ne smem ovako licem u lice. Sta da radis, frustriran sam ja sam, a mora i takvi da postoje, jer kako bi se onda znalo ko je hrabar a ko nije i ko je frustriran a ko nije?
[Ovu poruku je menjao Lesli Eldridz dana 11.03.2009. u 11:16 GMT+1] [ DaliborP @ 11.03.2009. 10:05 ] @
Citat: Nebojsa Milanovic: Pogledaj samo stoni tenis: Apsolutno genijalna igra, prepuna vrhunske tehnike, brzine i refleksa, svaki udarac je prava nauka. Ali džabe, teško se gleda i raja to ne gleda - gleda fudbal gde igrač 4% utakmice ima loptu, a svo ostalo vreme pretrčava teren levo-desno (ili čak ni to). Ali pošto je lakoća gledanja glavni kriterijum -fudbal je najgledaniji. Znaci fudbal se "lako" gleda pa je zato najpopularniji. I po tebi nema razlike izmedju fudbala i VB-a. Stvarno si odlicno to primetio. [ npasic @ 15.03.2009. 16:43 ] @
moj psiho profil je da ne gledam,
ponekad kad dodjem kuci umoran pozelim da gledam nesto bezeveze VB na primer, jer odavno vise ne gledam politicke emisije i sport. A cini mi se da sam odgledao sve sa explorera i NG, pa me i oni vec smaraju i emisije su im postale zavlakacke, razvlace sat vremena ono sto se kaze u 5 minuta. i tako sam vec par puta okrenuo na VB, sa nadom da izblejim, al ne mogu da ga gledam duze od par minuta. razlog, idu mi na Q, nevidjeno, iritiraju me. cak mi smeta sto nisam ravnodusan. ali dovoljno je jedna polurecenice neke od onih silikonskih nesrecnica. mislim ne znam sta je sa njima, ne deluje da su u originalu bile ruznolike, pa da su morale onako da se uniste skalpelom. teski kompleksi nize vrednosti, ne znam sta drugo. ruzno ih je za gledati, a tesko slusati kulturno-moralne bogalje. ili oni supljoglavi likovi, slucajevi za psihjatre kao onaj voditelj maca, onaj canak ... jednostavno svakom jeftinom recju, foliranim pokretom, gestom, kao da te psuju. u zakljucku ovaj VB mora da ima PR rejting +18 ! sa nekog sajta, relativno gledljivo: [ žutokljunac @ 15.03.2009. 18:45 ] @
Zbog ovakvih emisija mi ne možemo u Evropu. Veli Brat, Veliki Mozak, veliki Miki.
Je l´se još pojavljuje onaj debeli degenerik Maca? Kolika je kazna za ubistvo strašnim mučenjem? [ Seraphim0301 @ 15.03.2009. 19:30 ] @
Ako sta ne volim,to je lazni moral. ;)
[ Lesli Eldridz @ 16.03.2009. 00:09 ] @
Uopste nije stvar u moralu. To je debilizam zato sto je glupost, a ne sto je nemoralno. U stvari, nije ni nemoralno, ali je glupost nevidjena.
A tog sam Macu koji je svima postao idol video samo jednom u tom velikom bratu ono pre kad je bio, inace ne znam ni ko je osim da je neki voditelj negde, slabo gledam TV, u stvari skoro nikad, ako ne racunamo koju seriju ili film, ali ono je jedna frustrirana iskompleksirana skotina, koliko sam ja mogao da primetim. Mislim, onolika kolicina egzibicionizma i celodnevno mlataranje onom mesinom nije nesto sto dolazi iz coveka koji zna sta je i ko je, nego tako nesto moze da dodje samo od nesigurne skotine sa velikim ambicijama. Sto obicno ide zajedno. [ žutokljunac @ 16.03.2009. 03:02 ] @
Sad tek vidim da ovaj Maca vodi ovaj show. Nikako ne mogu da provalim kako ta bosanska seljačina ima prolazu Beogradu!?
Mislim, ona klasična bosanska priča, umišljenog sarajevskog jalijaša. Koliko je to daleko od neke urbane beogradse priče, i to prolazi. Ala smo se srozali. [ Catch 22 @ 16.03.2009. 08:07 ] @
Citat: žutokljunac: ... Koliko je to daleko od neke urbane beogradse priče, i to prolazi. Ala smo se srozali. Dobro jutro! Jesi li se bar naspavao pod tim staklenim zvonom? [ Laki_Gen @ 16.03.2009. 08:26 ] @
Btw., Pink ima nacionalnu frekvenciju.
Citat: žutokljunac: Sad tek vidim da ovaj Maca vodi ovaj show. Nikako ne mogu da provalim kako ta bosanska seljačina ima prolazu Beogradu!? Klasican hejter. Tebi su bosanci bas stali na zulj ili su "Beogradjani" visa rasa????? [ Lesli Eldridz @ 16.03.2009. 10:29 ] @
Ma nije to, nego covek hoce da kaze da je tokom devedesetih doslo do opsteg poseljancenja gradova i da ovde vise nema ni u od urbane kulture, a Beograd je "city" isto koliko i Ćićevac, bez neke namere da vredjam Ćićevac, mozda je tamo i bolje nego u BG, mozda se bar ljudi ne foliraju da su grad. Kakav "Beograd je svet" , kakav "city" , to moze samo "town" da bude, doduse, malo oveci, a mozda cak i "village" , svejedno, ama palanka je palanka. U naseljima koja se obelezavaju terminom "city" nije glavna tema svuda od skole preko kafane do radnog mesta nekakav veliki brat i neki nesrecnici koji tamo mlataraju razgolicenim debelim stomacinama.
[ Catch 22 @ 16.03.2009. 11:21 ] @
Citat: Lesli Eldridz: Ma nije to, nego covek hoce da kaze da je tokom devedesetih doslo do opsteg poseljancenja gradova i da ovde vise nema ni u od urbane kulture... Taj "urbani Beograd" je čista fikcija ("urbana legenda"), jer nikada nije ni postojao. A i sam termin je počeo da se koristi upravo nesretnih devedesetih... Koliko ti "urbano" deluju ovi građani sa donje slike? PS U vezi teme, koja je bitna razlika između VB i donjih primera? Celebrity Big Brother CBS: Big Brother [ Kosuth @ 16.03.2009. 12:18 ] @
Citat: žutokljunac: Zbog ovakvih emisija mi ne možemo u Evropu. Veli Brat, Veliki Mozak, veliki Miki. hm,pa u pravu si,sa malom ispravkom,PORAST PROCENTA GLEDANOSTI TAKVIH #@&!*NJA JE JEDAN OD OSNOVNIH USLOVA ulaska u "jevropski bordel"! Što se više koprcamo i otimamo takvim"peglama za moždane vijuge",dalja je i "jevropa"... A,jesi li siguran da ti BAŠ nedostaje...? [ Laki_Gen @ 16.03.2009. 12:41 ] @
Tacno.
U Beogradu imas vise provincije nego van njega. Ali, u BG-u imas i daleko vise "elite", "gospode", whatever. Stvar matematicke verovatnoce i donekle istorijskog razvoja. To nikako nije razlog da se gleda sa visine na svakog drugog ko nije iz Beograda. Dovoljno govori o onome ko se ponasa na taj nacin. [ Lesli Eldridz @ 16.03.2009. 14:21 ] @
Citat: Catch 22: Koliko ti "urbano" deluju ovi građani sa donje slike? Ama ti si u pravu, ima toga svuda, ali je fora u tome sto takvi nisu okupirali ceo NY ili USA pa oni namecu sta jeste vrednost a sta nije, a ovde je kontra. Ne moze sve da se relativizuje. Tamo su ovakvi sa slike (mada koliko vidim iz naziva, oni se zalazu za neki opsti cilj, sta znam, mozda propagiraju cistiji grad ili nesto) i ovi sto gledaju veliku bracu samo ciljna grupa da im se uzmu pare, fukara, a zna se ko upravlja i kakav je taj sto upravlja i sta se propagira kao vrednost, ono, upisati koledz, biti "model citizen", ovo ono, a ovde se ponasanje ovih lica iz tih emisija prihvata i natura kao drustveno prihvatljiv model ponasanja i nekakva vrlina, ideal, sta li. Pa je tako postao cilj da se postane radodajka - pevaljka ili "kontroverzni bizmismen". Doduse, prema svecu i tropar, pa tako kakvi ovde zive takav im i veliki brat i sve ostalo, iliti srpski veliki brat = parlament tzv Srbije. A sto se ponasanja tog Mace i slicnih tice, pa, ono se sustinski nista ne razlikuje od ponasanja pojedinih bivsih i sadasnjih nazovi ministara i druge samoproglasene elite. [ Seraphim0301 @ 16.03.2009. 15:38 ] @
@ Lesli govorio sam o klipu i inace o onoj mladoj dami, a sav taj debilizam iako je to tuzno, u neku ruku oslikava vrijeme i stanje drustva u kojem zivimo.
Jer ti debili su idoli ovoj masi koja ih gleda. Pogotovo mladjim generacijama koje vise ne znaju za stripove, knjige, drustvene igre, bioskope ali znaju za facebook, mobilni i velikog brata. Rastu na pogresnim uzorima, i sa mislju da je smisao biti pevaljka, maneken, uopste biti poznat bez obzira na nacin i cenu. I to apsolutno nema veze da li je neko beogradjanin ili bosanac, tako da zutokljunac pricas gluposti. A parlament je jos gori..."nesto je trulo u drzavi Danskoj". ;) [ žutokljunac @ 16.03.2009. 18:57 ] @
Citat: Lesli Eldridz: a ovde se ponasanje ovih lica iz tih emisija prihvata i natura kao drustveno prihvatljiv model ponasanja i nekakva vrlina, ideal, sta li. Pa je tako postao cilj da se postane radodajka - pevaljka ili "kontroverzni bizmismen" veliki brat = parlament tzv Srbije. A sto se ponasanja tog Mace i slicnih tice, pa, ono se sustinski nista ne razlikuje od ponasanja pojedinih bivsih i sadasnjih nazovi ministara i druge samoproglasene elite. Upravo tako Lesli. Evo i slikovito to o čemu si pričao. http://www.youtube.com/watch?v=4zeFVtYMeXY&feature=related [ jericho1405 @ 16.03.2009. 21:36 ] @
Ljudi bez zivota, nesposobni da se bave svojim problemima i prihvate vlastitu stvarnost, traze izlaz, ili utjehu u tudjim zivotima. Veliki brat je odlicna prilika za takve pacijente, tim vise, sto ce na malim ekranima da gledaju svoje idole kako, bas kao i oni, cmizdre zbog svake sitnice, jadikuju i zale se na sve i svakoga. Shvatit ce da su u pravu, i da nije nenormalno i cudno takvo njihovo ponasanje, jer zapravo, i takve "velicine" kao sto su stanari kuce Velikog brata se, gle cuda, ponasaju isto. Znaci, normalno je, i ispavno.
Porazavajuca je cinjenica da takav jedan debilan show ima toliko vjernih gledalaca. Drzava se raspada, besparica uzima maha, korupcija i kriminal cvjetaju itd itd, a narod bleji i suzama radosnicama podrzava svog magarca iz kuce Velikog brata. Generacija idiota, masovna proizvodnja. Svaki pelcer uspjeva, nema fule. Valjda zato sto mozak mora da bude na 'off', sto, zapravo, nije nikakav problem takvim osobama, jer inace, ne bi ni bili sposobni da gledaju tako nesto, ako bi, nekim slucajem, mozak pokusao da obradjuje ono sto oci vide, i sluh cuje. Tuzno. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|