[ Milan M. Radovic @ 04.06.2009. 10:58 ] @
Moze li mi neko reci, ko je isao prosle godine ili ove, kako se krecu cene nekih osnovnih stvari dole u Crnoj Gori?
npr. Hleb, mleko, lezaljke na plazi, neki rucak u restoranu, pljeskavice, pice uvece i sl.

Hvala!
[ Pejacar @ 04.06.2009. 11:19 ] @
Zavisi u koje mesto ides. Osnovne namirnice su ti otprilike kao i ovde, ako ne i jeftinije.
U Budvi pljeskavica-giros 2-3 eur, pica oko 1.5 eur, u manjim mestima jeftinije (to su naravno objekti u blizini setalista, koji su samim tim i skuplji.
Restorani - isto zavisi od lokacije. U Budvi imas restoran Parma koji ima odlicnu klopu a cene u rangu recimo Stare Tresnje u Bg, znaci prilicno povoljno, dok su recimo riblji restorani na setalistu prilicno skupi.
Tako da je to sve prilicno relativno, mozes da prodjes i jeftinije nego u Bg, ako malo pazis i ako znas gde se hranis, a moze da te izadje i skupo :)
[ Milan M. Radovic @ 05.06.2009. 11:12 ] @
Citat:
Pejacar: Zavisi u koje mesto ides.
Sutomore....
[ bventil @ 05.06.2009. 17:30 ] @
E brate idem i ja tamo krajem juna. Cene tamo su ti najnize u celoj CG za smestaj.
Znam cene od pre 2 godine za hranu, mislim da se nije mnogo promenilo.
Pizza 1e, ali pazi dooobro gde kupujes, posto su na par mesta bile bas odvratne.
Pljeske i ostali rostilj 1,5 do 2.
Gotova jela su super i oko 3-4e, a najedes se kako kod kuce.
Jedini problem je izlazak uvece, sve radi do 12 ili 1. A posle imas samo jednu diskoteku koja radi cele noci, a glavni hit je "Beograd" od Cece :) Kladim se da se to nije promenilo.
Savet: idi autom, pa uvece mozes gde hoces.
[ sonus70 @ 07.06.2009. 19:45 ] @
Ej kad smo već kod Sutomora, kako je tamo zadnjih godina? Ja sam imao običaj da kažem ljudima da je doživljaj kao na Novosadskom najlonu u nedelju. Gužva i smrdi na prženje, a kad nestanu ljudi ostanu tone smeća. Doduše, ja sam tamo bio zadnji put '97.
Jel' se promenilo nešto nabolje?