[ NesicB @ 17.07.2009. 11:39 ] @
| Pozdrav,
imam veš mašinu Indesit WIA 600 i jedan problem sa njom. Naime, svi programi rade ali se neće isključiti. Kad završi program/pranje i kad pritisnem dugme za isključivanje, programator postavim u nultu poziciju, mašina ponovo krene sa pranjem. Jedino što ostaje jeste da se izvuče kabl sa napajanje iz šuho-a. Jednom sam je pustio da odradi isti program ponovo, misleći da će nakon toga biti sve OK, ali opet isto.
Svaka pomoć je dobrodošla.
Hvala.
Boban
|
[ pavic njegos @ 18.12.2014. 23:18 ] @
Potrebna mi je tehnicka podrska za wia 600
Zatekao sam grejac u prekidu (sad je zamenjen)
NTC, motor, pumpa, ventili su (OK)
Kad pustim program 1. i namestim MAX temperaturu, ona primi vodu, malo je prigreje... Zatim izbaci tu vodu i umesto da primi novu, ona vrti pumpu u prazno kao da presostat (nivostat) ne primecuje da je masina prazna. Nakon kratkog vremena pocnu da trepere lampice od zakljucavanja i iskljucivanja centrifuge. U jednom trenutku je uspela da preskoci taj bag pri izbacivanju vode i da zavrsi to pranje i kuvanje do kraja. Kada sam je ponovo startovao pocela je da treperi ona donja lampica od centrifuge ali sporo. Zatim je opet usla u istu gresku (treptanje lampica od brave i od iskljucivanja centrifuge)
Sam nivostat kad skinem i premerim preklapa na sve tri tacke u odnosu na tacku 11 sto mi govori da je ispravan. Crevo nivostata nije zapuseno kad dunem u njega.
Nakon ponovnog ulaska u istu gresku desava se da cim ukljucim masinu u uticnicu njoj vrti pumpa za izbacivanje vode i dogadja se isto (treptanja lampice od brave i od iskljucivanja centrifuge)
Meni ovo lici na hladne lemove po ploci, suve elektrolite, preklopnik za program... iz razloga sto se greska po svojoj volji pojavljuje i vraca. Sta vi mislite odakle krenuti sa kopanjem po ploci ili sta drugo pogledati?
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.