[ blaki @ 18.09.2009. 16:16 ] @
| Pozdrav svima,
Molio bih nekoga ko poznaje ovu problematiku da mi odgovori na sledeće pitanje:
Na kojoj udaljenosti od oduške gasovoda (ona cev koja viri iz zemlje, savijena pri vrhu nadole, a pored nje se nalazi još jedna četvrtasta kutija ) je dozvoljeno postaviti recimo metalnu montažnu garažu za auto?
Hvala unapred na odgovorima.
blaki.
|
[ Azzrael @ 19.09.2009. 09:12 ] @
Ne znam koliko ću biti od pomoći, ali najbolje je da odeš u Srbija gas (ne znam gde se nalazi u KV) i da od njih tražiš "situaciju". Ja sam se raspitivao za isto pre kupovine placa ovde u Bg, i saznao sam (na vreme) da 30 m levo i 30 m desno duž magistralnog gasovoda ne sme da se gradi ništa. E sad ne znam kakvo je stanje kod tebe, i kog je reda trasa, ali u S.G. znaju sigurno.
Cheers
[ ybeelsec @ 21.09.2009. 15:40 ] @
kazu da propisi postoje zato da bi mogli da se krse.
Evo ti fotografija pa pogledaj.Ova cijev je izmjestena da bi se izgradila garaza na gasovodu a sama cijev je pomjerena.
Vlasnik garaze nije guzonja ali je dobar sa guzicarima.
Pored ove garaze u mom mjestu postoji i ugostiteljski objekat koji je izgradjen na gasovodu.Za vlasnika ne pitaj.
Pa ti vidi...
[ blaki @ 22.09.2009. 15:32 ] @
Citat:
ybeelsec: kazu da propisi postoje zato da bi mogli da se krse.
Evo ti fotografija pa pogledaj.Ova cijev je izmjestena da bi se izgradila garaza na gasovodu a sama cijev je pomjerena.
Vlasnik garaze nije guzonja ali je dobar sa guzicarima.
Pored ove garaze u mom mjestu postoji i ugostiteljski objekat koji je izgradjen na gasovodu.Za vlasnika ne pitaj.
Pa ti vidi...
Baš svega i svačega "pod kapom nebeskom"!
Nažalost to što takve stvari postoje ne mogu mene opravdati ako prekršim propis.
I dalje nisam saznao ništa jer u Kraljevu "Srbijagas" ima nepostojeći telefon i adresa je "bb", tako da ne mogu naći predstavništvo, pretpostavljam da su možda zbog slabog interesa zatvorili?
Pozdrav,
blaki.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.