Sirena se napaja sa + i GND (možeš + sirene napajati i sa bell+(o tome smo imali ranije diskusiju, kod mene radi, radi očuvanja strujnog kola centrale u slučaju neke sabotaže sa kratkim spojevima))
GO- i GO+ su ti trigeri, tj. okidači. Ja isto radim sa PARADOX-om i okidam je sa bell-. Znači, go- i bell- povežem. Tamper znaš. Vidim da imaš samo 1 tamper (ovo ser nisam siguran) ako imaš samo 1 stezaljku za tamper, onda ti je tamo (u sireni, ne znam točno koja je) drugi kraj prekidača povezan na COM, tj -.
EHHO ti je lijepo rekao koja je sekcija za tvoj zahtjev.
To je 704 podeskcija 4 ([4] Bell squawk when arm/disarm with remote)
U EVO centralama ti je ta opcija 3124, 3224....ovisno o particiji.
Za tu opciju, kod mojih sirena, mi nije trebao nikako ni pmg ni on board relej. Znam da vanjske DSC sirene nisu mogle to raditi (a i ne koristim ih više)
Ja ti radim sa SOLO sirenama
http://www.villbau.com/eng/products/solo/solo.html
Ona ima karakterističan jednoličan ton (kad počne svirati) tako da se lijepo čuje kada se uključuje/isključuje. Kada radim sa drugim sirenama(ili unutarnjim) slično se čuje, samo što idu modulisani tonovi (1 put za paljenje, 2 put za gašenje)
Ako ti neće da radi na ovu šemu, što sam ti rekao, onda na bell-ove stavi relej, kojim ćeš prekidati + ili - od sirene (što hoćeš)
I bell squawk ti mora biti omogućen da bi ti relej "škljocao" tada.
Pozdrav !