[ DALIBOR-OZREN @ 27.09.2009. 20:44 ] @
potrebno mi je da sa dvr-a skinem neke snimke kamere, pokusao sam sa skidanjem hdd ali lap-top nece da ga prepozna (prepozna ga u Computer Management ali mi ne da radim na njemu), da li je moguce ostvariti komunikaciju izmedju dvr-a i lap-topa, dvr je stari model i ima jedino mreznu karticu.
[ EHHO @ 28.09.2009. 16:28 ] @
koji je model DVR-a???
[ Horvat @ 28.09.2009. 17:46 ] @
1. sta radi ovo u tech zoni?
2. koji dvr?
3.
Citat:
DALIBOR-OZREN: (prepozna ga u Computer Management ali mi ne da radim na njemu),

ne da ni da se prekopira sadrzaj na lokalni hard [na laptop]?

[ DALIBOR-OZREN @ 28.09.2009. 19:20 ] @
ne znam zasto su mi temu stavili u TechZone, ali na kraju krajeva nije ni bitno....
ne znam koji je model DVR-a jer nista ne pise na njemu, nije mi dao uopste da pridjem hdd dok je bio prikopcan na lap-topu (pokusao sam i nekim programima za vracanje podataka ali nijesam uspio).... danas sam uspio da mu pingujem IP ADRESU ali ponovo nijesam uspio da mu pridjem, sad trazim neki program kojim bih mogao da mu skroz pridjem(ako znate neki dobro bi mi dosao)
[ bakara @ 29.09.2009. 21:02 ] @
Citat:
DALIBOR-OZREN: ne znam zasto su mi temu stavili u TechZone, ali na kraju krajeva nije ni bitno....

Ako si malo bolje pogledao, mozes da vidis da ovde ima dosta toga o video nadzoru...
[ zoomtronic @ 02.10.2009. 12:15 ] @
Mora da imaš neke oznake na njemu, ili na samoj ploči, verovatno je kinez
Ako ima implementiran web server možeš mi prići preko IP adrese, i
ako podesiš activeX u exploreru na prompt i enable. a postoji i aplikacija koja ga vidi preko MAC adrese
evo ti link
http://rapidshare.com/files/287713551/YK-9807N.ZIP