[ sinpetrovic @ 18.10.2009. 18:06 ] @
Na vec dve lokacije su me ljudi koji imaju videonadzor GeoVision, pitali da li je moguce izostriti sliku ili izvuci neki detalj sa nje. |
[ sinpetrovic @ 18.10.2009. 18:06 ] @
[ hjasko @ 19.10.2009. 22:37 ] @
Pozdrav!
Zavisi od rezolucije koja je stavljena za snimanje ali najbolji efekat,tako sam ja nekoliko puta radio kada sam imao potrebe isprintati neka lica ili scene iz video nadzora,sam postizao na taj nacin sto sam video fajl (avi) importovao u neki od softvera za pregled (ja licno sam koristio IrfanView,mali ali zgodan programcic,besplatan) koji ima mogucnost ekstraktovanja svih frejmova u neki direktorij/mapu...Koristis komandu "Extract all frames" i onda dalje radis sa jpg fajlovima koji su daleko laksi za obradu i gdje ces vidjeti da li postoji mogucnost da se nesto "izostri" tj.vidi I reci tim ljudima da prilikom setovanja geovision (ili bilo koje druge kartice) ne stede na rezoluciji te da stave maksimalnu mogucu rezoluciju za snimanje,te maksimalan broj frejmova za snimanje koji ta kartica daje (25 ili vise) te,naravno,ne moze se to raditi na pentiumu II ili III nego mora biti mocna masina da bi imali solidan rezultat :-) ... Ovo govorim iz visegodisnjeg iskustva :-) HJasko [ sinpetrovic @ 20.10.2009. 21:14 ] @
Hvala na informaciji, probacu :)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|