[ xpsyhox @ 07.01.2010. 18:05 ] @
| Pozdrav svima!!! Trazio sam odgovor na netu, ali ga nisam pronasao, zato vas molim za pomoc!!! Zanimame da li postoji traktor bez ugradjenih fabrickih kocnica... mislim da se radi o starijem modelu i da li neko moze da mi napise tacan model i naziv???
Hvala za svaku pomoc!!! |
[ Horvat I @ 08.01.2010. 12:24 ] @
Tesko. I najstariji traktori kijih se secam i viđao po manifestacijama su imale 2 kočnice i imali mogućnost raskopčavanja i kočenje samo levog ili desnog tocka.
[ xpsyhox @ 08.01.2010. 18:43 ] @
Pitam ovo jer sam na jednoj tv emisiji cuo da je covek pitao kako da osigura traktor koji nema fabricke kocnice...mada nije rekao o kom se modelu zapravo radi!!! Svako ko bi imao neki podatak neka napise tip, model ili naziv!!!
[ rsinisa @ 08.01.2010. 20:33 ] @
Da, gledao sam tu emisiju, mislim da je reč o emisiji "SAT". Raspravljao sam sa drugarima o tome (niko od nas nema traktor, ali je izjava neobična) i došli smo do zaključka da je čovek najverovatnje mislio na pomoćnu kočnicu, a ne na glavnu. Mislim, zaista ne mogu da zamislim ni jedno vozilo bez kočnice, ne vidim nikakvu logiku u tome.
Pozdrav.
Sinisha
[ RobertoKish @ 08.01.2010. 21:01 ] @
imt pravi sa kocnicama,ali toliko su lose,da ih jednostavno nemas.:)
[ xpsyhox @ 09.01.2010. 17:35 ] @
Pa u tome i jeste problem, niko mi ne veruje da je to mogao neko da izjavi i da nije logicno da postoji vozilo bez kocnica...i meni jednostavno nije jasno... ali videcemo mozda neko ima neku informaciju!!!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.