[ pisac @ 11.02.2010. 19:38 ] @
| Postoje li neke brze spojnice za gas, pomoću kojih bih mogao da menjam brenere priključene na plinsku bocu bez zavrtanja plina i bez korišćenja šrafcigera ili ključa. Nešto kao za baštenske prskalice.
Verovatno tako nešto postoji u nekim radionicama, za vazduh pod pritiskom. Ali ovde je problem što za plin to mora savršeno da dihtuje, nikakva curenja nisu prihvatljiva. |
[ pisac @ 14.02.2010. 18:22 ] @
Ne mogu da verujem da to ne postoji. Obiš'o sam nekoliko radnji, i niko nije čuo za tako nešto. Zar je jedino rešenje da skidam šelnu i menjam brener na crevu svaki put kada mi zatreba drugačiji plamen? Ili da imam nekoliko kompleta boca sa crevom i brenerom?
Ma mora negde da postoji, sigurno je to trebalo još nekome.
[ mali genije @ 15.02.2010. 08:30 ] @
Citat:
pisac: Ne mogu da verujem da to ne postoji. Obiš'o sam nekoliko radnji, i niko nije čuo za tako nešto. Zar je jedino rešenje da skidam šelnu i menjam brener na crevu svaki put kada mi zatreba drugačiji plamen? Ili da imam nekoliko kompleta boca sa crevom i brenerom?
Ma mora negde da postoji, sigurno je to trebalo još nekome.
nemoj da obilazis radnje neces ih naci.
sto se tice brenera menja se samo on a rukohvat se ne skida sa creva.
[ ognjeni_zmaj @ 15.02.2010. 13:09 ] @
Postoji!Na skoro svim Tig-aparatima za zavarivanje,argon se prikopcava takvom spojnicom.
E sad,stvarno ne znam gde ima da se kupi kao deo.
[ welding-i @ 15.02.2010. 14:36 ] @
Naravno da ima! mada misim da nisu bas jeftine... a naravno da ne cure... kada i ako procure, bacaju se se pa se kupe nove.
[ Marko Enter @ 16.02.2010. 14:17 ] @
Postoji kosta oko 25 eura i to je i suvi osigurac , gde ima kod nas da se kupu to ne znam
pozdrav
Marko
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.