[ Stefan Markic @ 05.03.2010. 01:04 ] @
Izgleda da još uvek nije završeno, al' radi. :)

[ Srđan Pavlović @ 05.03.2010. 01:11 ] @
Za ginisa :)
[ Pirossi @ 05.03.2010. 01:19 ] @
još jedan perpetuum mobile?!
niču kao pečurke posle kiše.
i svi su od drveta. moš misliti.
[ Java Beograd @ 05.03.2010. 08:08 ] @
Citat:
Pirossi: još jedan perpetuum mobile?!
niču kao pečurke posle kiše.
i svi su od drveta. moš misliti.

Ma nije. Nisi lepo pročitao šta je sbe pisalo. Na početku se podignu tegovi koji kasnije dužu kuglicu. Po svemu sudeći, ovo je odradio neki dokoni čiča (vidi se po njegovim rukama), a ne bi me čudilo da je bio neki precizni mehaničar ilii možda i časovničar.
[ deki77 @ 05.03.2010. 08:22 ] @
ovo delovi od nekog flipera
[ musicmaster @ 05.03.2010. 09:01 ] @
Ako imate problema sa dosadom, pitajte autora ovog mehanizma kako rešiti.
Pomoći će vam garant.
Ja mislim da bi mi trebalo 5 godina da napravim samo onaj cik-cak što tera kliker prvo na dole, pa posle nazad.. lol.
Ovom čoveku treba dati neku solidnu novčanu nagradu čim završi.
Da.
[ Pirossi @ 05.03.2010. 11:36 ] @
Citat:
Java Beograd: Ma nije. Nisi lepo pročitao šta je sbe pisalo. Na početku se podignu tegovi koji kasnije dužu kuglicu. Po svemu sudeći, ovo je odradio neki dokoni čiča (vidi se po njegovim rukama), a ne bi me čudilo da je bio neki precizni mehaničar ilii možda i časovničar.

pa ne znam. naslov je rekao 'Marble machine that never stops'.
jedva čekam da zakon o očuvanju energije sruši neki stolar
[ a1200 @ 05.03.2010. 14:32 ] @
Na pocetku kaze da je moguce napraviti oko 1300 krugova... i da cela sprava radi na tegove. Tako da nema niceg misticnog, samo je cova ocigledno genije i jako sposoban inzinjer/mehanicar/stolar, svaka mu cast... ocigledno da ima talenta. Ovu mashinu bi sigurno mogao da proda kao exponat da stoji negde u nekom holu/muzeju cisto kao primer raznih mehanickih reshenja (da zainteresuje ljude/decu i mozda ih opredeli da se bave mehanikom), ali cnimi se da je ova kolicina truda, ulozena u jednu stvar, moguca samo ako je pravis za svoju dushu (ne za pare) :)
[ Stefan Markic @ 04.04.2010. 23:48 ] @
[ HeYoo @ 05.04.2010. 00:53 ] @
aaaaaaaaa lik nije normalan :D
Genijalno!
[ 3way @ 05.04.2010. 01:04 ] @
Citat:
Java Beograd: Ma nije. Nisi lepo pročitao šta je sbe pisalo. Na početku se podignu tegovi koji kasnije dužu kuglicu. Po svemu sudeći, ovo je odradio neki dokoni čiča (vidi se po njegovim rukama), a ne bi me čudilo da je bio neki precizni mehaničar ilii možda i časovničar.

A ko ce nakon toga ta podigne tegove?
Ako masina nonstop treba da se navija, onda ok...

edit: flame

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 05.04.2010. u 04:55 GMT+1]