Eto po uzoru na neke radio emisije, i mi malo da se ispozdravljamo s narodom, a i da predahnemo malo od tehnickih tema uz muziku. Sad ne mora bas da bude " zelim vam prijatne sarme i rucak uz pesmu...", a moze i malo kvalitetniji izbor muzike :). Evo za jednu crnku koja sigurno ne cita ovo, i za sve ostale :P
Koga da pozdravim... :/ pozdravljam sve, eto Volim ovu pesmu... i kako on peva... <3
[ boxxter @ 01.04.2010. 22:45 ] @
Jel nas samo pozdravljas, il` nam i zelis nesto? :P
[ KittyKat @ 01.04.2010. 23:17 ] @
Citat:
boxxter: Jel nas samo pozdravljas, il` nam i zelis nesto? :P
Hmm... pa sad... a i to treba da se navede? Ok... ovaaaj... khm... želim vam... sve najbolje, svima Hahah kakav kliše
Ok..
Evo uz želju još jedna pesmica pravo sa youtube :P
Jedan lep bedak Najlepši od svih...
(najlepša bedak balada, ikada).
[ boxxter @ 02.04.2010. 08:39 ] @
U bre ubi me sa ovom pesmom. Tuga. Hvala na lepim zeljama. Nego otkud female ovde, prvi put srecem zensko na ovom forumu :). Mislio sam da ovde ima devojaka ko u bokserskom klubu. Zato sam i stavio ovakav nick :P.
Citat:
Molimo sve ucesnike da se sudrze realiteta i zdrave logike, jer ce navedeni biti podlozni strogoj moderaciji.
Lupaj slobodno nesto, da nam ne bi brisali postove :D
I daj jos neku muziku. Vidis da smo sami ovde. Ko oni kosmonauti.
[ boxxter @ 02.04.2010. 10:59 ] @
Posto sam fanatik za superbowl halftime shows, i odgledao sam ih sve, evo tebi jedan muzicki pozdrav:
boxxter: U bre ubi me sa ovom pesmom. Tuga. Hvala na lepim zeljama. Nego otkud female ovde, prvi put srecem zensko na ovom forumu . Mislio sam da ovde ima devojaka ko u bokserskom klubu. Zato sam i stavio ovakav nick :P
Why not? Forum je unisex jel da? E sad... što nema više ženskog sveta ovde... ne bih znala... Možda im je bilo teško da se izbore sa ovim muškarcima, ko će znati
Citat:
boxxter:
Lupaj slobodno nesto, da nam ne bi brisali postove
Ok
Citat:
boxxter:
I daj jos neku muziku. Vidis da smo sami ovde. Ko oni kosmonauti.♪♫♪
Ako Baš je to cool.
Evo nešto totalno slatko i simpatično! Uz želje da nam se neko eventualno priključi na ovoj temi, a ako neće, well.. bez njega se može! :P
[ boxxter @ 02.04.2010. 16:28 ] @
Sta nam fali ovde, gadjamo se sa dobrom muzikom, i pozdravljamo se...i sve to besplatno. Posle nekoliko godina na ovom forumu prvi put pricam na nekoj temi sa female. Ne bih imao nista protiv kad bi samo devojke ucestvovale u ovoj temi...
Evo jos malo superbowl-a, pozdravlja te Tom Petty...
boxxter: Sta nam fali ovde, gadjamo se sa dobrom muzikom, i pozdravljamo se...i sve to besplatno. Posle nekoliko godina na ovom forumu prvi put pricam na nekoj temi sa female. Ne bih imao nista protiv kad bi samo devojke ucestvovale u ovoj temi...
Evo jos malo superbowl-a, pozdravlja te Tom Petty...
3way: Svima se preporucuje da ostavljaju linkove do YT spotova, jer cekanje da se ucita jedan, pa ako ti se ne svidja drugi spot mnogo smara...
Deci se preporucuje da slusaju Herzeleid i Sehnsucht...malo su se izvadili sa Liebe ist fur alle da, al dobro...
A tebi se preporučuje da nastaviš u stilu Zorice Brunclik i Bore Drljače, veruj mi da ti je taj muzički pravac u fantastičnoj korelaciji sa mislima! Keep working, dobro ti ide.
LOL! ... poznato mi je da se "o ukusima ne raspravlja" i to je OK.
Ali ne mogu da se otmem utisku nakon jedne konstatacije (iz nekakvog članka na internetu) kako se internet polako pretvara u najveću deponiju smeća od postanka sveta na ovamo... (ovo naravno uključuje i Youtube, Tweeter, Facebook i ostale popularne "destinacije na mreži")
[ Slobodan Milivojevic @ 04.04.2010. 19:29 ] @
Sto bre, covek nema ni glas ni stas (a ni zube) al oce da pokaze svoj talenat svetu
Da, ode sve u... A ja sam pokrenuo temu sa pesmom Frenk Sinatre, da bi i ostali nastavili istim kvalitetom, bez obzira na ukus. Cudno je kako se kod nas bilo kakav izvor, potok ili reka, pretvori na kraju u ustajalu barustinu punu bakterija i bolestina.
Odličan spot i pesma izvesne Diyale, koji sam slučajno video na MTV pre neki dan. Po kvalitetu produkcije sam mislio da je strani spot, ali mi je izgovor bio sumnjiv. Ispostavilo se da je Diyala iz Hrvatske, da joj je to pravo ime, jer joj je otac Palestinac a majka Hrvatica.
Spot odličan, totalno underground. Na početku odlična ideja, kad DJ pušta ploču, mikseta je kablovima priključena na srce koje počinje da kuca :)
[ boxxter @ 11.04.2010. 22:25 ] @
A-a koga pozdravljas i sta mu zelis? :P
[ Seraphim0301 @ 12.04.2010. 01:51 ] @
Pozdrav svima, od mene malo klavira i dva opustajuca soundtracka. :)
[ etjen @ 13.04.2010. 12:28 ] @
ankalagon - odličan spot! I druge stvari su im dobre!
Axm, da, znam i za tu temu, al ovde su muzicke Ceestiitkee, zeeljee i pozdravii
A ne verujem da ovde bas nesto ima i pravik klasicara (najvolem Bach-a na cevnim orguljama)
[ boxxter @ 13.04.2010. 20:37 ] @
A..ima klasicara ovde pravih. Iznenadio bi se kad bi znao. Volim i ja Bacha na cevnim orguljama...ali i na fender stratocaster-u, na tonskoj probi na stadionu nekom :P.
^ Otpozdravljam ljubiteljima BB (BlueNote Big Band with Jimmy Smith: Moaning - Live in Japan)
[ boxxter @ 13.04.2010. 23:17 ] @
To! To mi treba! Bravo =). Ako moze neko da me pozdravi sa snimkom, mislim da su kineski band, i sviraju funky muziku, bili su kod nas nekom beogradskom muzickom festivalu pre nekoliko godina...ako neko zna od kojih su kuca i kako se zovu, pa ja da ih izguglam jbm im..
Evo jedan bekend return u istom stilu. Because we are " In the mood" =) Chattanooga Choo Choooo..!!
E nemojte sad Bach, Mozzart...ovo ono. Necemo da se psujemo :P.
Ova tema poprima sasvim pristojan oblik, iako je UMZ. Bas lepo. Pozdrav za sve sa jednom egzoticnom unplugged verzijom pesme. Ova devojka bas ume da me opusti svojim predivnim glasom:
[Ovu poruku je menjao Ankalagon the Black dana 27.07.2010. u 16:24 GMT+1]
[ Ankalagon the Black @ 10.09.2010. 16:48 ] @
Pozdrav svim diskretnim herojima :)
[ vidan kv @ 12.09.2010. 21:51 ] @
........navršilo se 20 godina od pogibije SRV.....evo jedne stare kad je muzika bila MUZIKA u izvođenju Genija.... http://www.youtube.com/watch?v=1GSpbuFSr2o ...pozdrav!