Eto, vidim da skorasnji zemljotresi , vulkani i meteori i ostale prirodne zgode izazivaju dosta komentara o smaku sveta.
Smatram da je to bitno za ovdasnje korisnike i da imaju neko objasnjenje za to u svetim knjigama, od starog zaveta, preko kurana do mahbharate, pa reko da otvorimo i ovu temu...
PS. Namerno sam linkov'o Blic, oni su mi najsmesniji.
[ dava @ 18.04.2010. 10:10 ] @
@3way opusti se, oduvjek je bilo i zemljotresa i vulkana i meteora tako da nema potrebe za panikom. Citanje takvih komentara zna da zbuni covjeka. ;)
[ 3way @ 18.04.2010. 11:01 ] @
Ma ja sam opusten, ali je sve vise onih koji nose table "Bice propas' sveta"...
[ Java Beograd @ 18.04.2010. 11:03 ] @
Citat:
dava: @3way opusti se, oduvjek je bilo i zemljotresa i vulkana i meteora tako da nema potrebe za panikom. Citanje takvih komentara zna da zbuni covjeka. ;)
Uostalom, kao što svi dobro znamo, smak sveta će biti tek 2012.
[ zasun @ 18.04.2010. 11:19 ] @
Citat:
Java Beograd: Uostalom, kao što svi dobro znamo, smak sveta će biti tek 2012.
Kakav smak sveta 2012 godine! Pre će to biti mirni prelazak na viši nivo denziteta u kom nema mesta za svetski poredak.
[ Ankalagon the Black @ 18.04.2010. 12:44 ] @
Pa ljudi obicno ako nesto moraju da urade oni to i urade bez obzira da li je gotovo ili ne.
Kakvi su ti to ovdasnji korisnici ? Sta to oni koriste ? Zaista, da nisi objavio niko od nas ne bi znao za povecan broj prirodnih nepogoda.
Znaci tako, uocio si zemljotrese, vulkane i meteore i uocio si one koji nose table. Pa si sad odlucio da je dobra ideja da pokusas da spojis ta dva ? I nekako, sve to deluje prilicno smesno ? I gde su ti ti sa tablama ? Bas sam prolazio Zelenim vencem skoro i nijednog nije bilo tamo.
P.S. Sta ti je tacno smesno u Blicu ? Da li se novinari mozda ismevaju na racun poginulih u zemljoresu pa su smesni ? Ili su tebi generalno smesni zemljotresi i vulkani ?
[ 3way @ 18.04.2010. 12:47 ] @
Citat:
Zaista, da nisi objavio niko od nas ne bi znao za povecan broj prirodnih nepogoda.
Eto vidis, ti si jedan od njih :)
Citat:
I nekako, sve to deluje prilicno smesno ? I gde su ti ti sa tablama ? Bas sam prolazio Zelenim vencem skoro i nijednog nije bilo tamo.
Ne da je smesno, nego je urnebesno smesno :)
A ako si ocekivao prave table, ko iz onih filmova iz sedamdesetih i ranije...Pa to neces videti...Danas se koriste elektronske table, komentari po forumima i blogovima...
[ boxxter @ 18.04.2010. 12:55 ] @
Sta bi vecu paniku izazvalo - da se ogroman meteor priblizava zemlji, ili da iskljuce facebook na 3 dana? I koji dogadjaj bi imao katastrofalnije posledice?
[ StORM48 @ 18.04.2010. 15:08 ] @
Daće Bog ovaj drugi
Što bi bilo dobro da ga isključe na jedno 3 nedelje, da se malo smanji populacija na planeti... mnogo je prenaseljena
Pozdrav
[ 3way @ 18.04.2010. 15:14 ] @
Nije losa ideja.
Armagedon definitivno ne bi bio potpun bez gasenja FB ili Googla.
U svakom slucaju, vec imamo neke glavne cinioce Propasti.
Zemljotres, vulkan i meteor.
Sada bi trebalo da ocekujemo neko izbijanje otrovnog gasa i masovno trovanje hiljade i hiljade ljudi, neka grdna bolest (naveo bih epidemije gripa, ali su zaverenici to otpisali kao izmisljeno), lupanje bar koda na celo i jos stosta.
[ boxxter @ 18.04.2010. 16:49 ] @
-"Papá, Facebook no funciona!"
-"Oh, Dios mío! terminado ... Dile a mamá que la quiero mucho.."
[ Ankalagon the Black @ 18.04.2010. 17:05 ] @
Ako ocete da osmislite pravu katastrofu, pogledajte film 2012. Ne treba vam gore od toga.
[ Laki_Gen @ 18.04.2010. 17:15 ] @
Vidi stvarno.
Odoh ja da kupujem konzerve dok su jos jeftine.
[ dava @ 18.04.2010. 18:19 ] @
OMG, kod mene u prodavnici poskupile konzerve!!!
[ 3way @ 18.04.2010. 19:01 ] @
Eh da, sad se setih da sam zaboravio da dodam i LHC u prvi post...